Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó, hogy máshél hete ezt keresem... csak mindenki mást mondott, hogy hol van, én meg nem bízom a megérzéseimben... :D nah, mindegy...
Water temperature sensor.
Valaki meg tudná mondani, hogy ez micsoda?
nekem van egy pár villám.

ha kell irj.
Sziasztok. Tudnátok segíteni hogy egy 250es zxr-hez hol és mennyiért lehet karbi sort venni?
Köszönöm szépen a válaszaitokat lehet akkor a jövő héten meg is veszem ám motort!
öcslmnek van villa, meg kerék, meg ezmegaz.
Közben gyorsan megnéztem és pont van egy pár villájuk zxr250-hez. 40Eft/db Nézz szét te is alaposan, mert sok jó dolguk van, amire szükséged lehet majd pl lámpa, különböző idomok, motorikus alkatrészek stb.....
150E-et simán megér. Nagy vonalakban számolva kb 200-250E-ből pöpecre vágod. Szerintem villát csak párban fogsz tudni venni, nem hiszem hogy egyesével is adják. egy db villa használtan kb 40E-60E-ig. Én tudok egy helyet ahol ezeket be is tudod szerezni www.burmi.hu itt nézz szét. Arra konkrétan emléxem hogy 2pár telójuk is van, igaz zxr400-hoz, de szerintem azét is belelehet tenni
Sziasztok
venni akarnék 1 zxr de ez elég 1 le pusztult állapotban van
a fő gond hogy koccant (50km/h)és a ebből következően ez a baja
kapot a villa azaz folyik az olaj belőle a fék tárcsák el görbültek de a felninek semmi baja a vázon csak festék pattogás van de az alumíniumot néztem ott nem láttam felületi sérülést és most jön a blokk
CSÖRÖG de nem tudjuk pontosan miért de sejtesünk van rá hogy a vezérlő lánc ment tökre honnan gondolom? onnan hogy a szelep dekni fedelet le veszem akkor látszik a lánc bele ért a dekni fedélibe.
nah szóval tisztelt fórumozok ezt igy nézve menyi lehet a meg csináltatása
azaz
1 villa 2 fék tárcsa 1"vezérműlánc csere"
ez menyibe kerülhet és mellette meg éri meg venni a motort
A motor ára így 150 re tartja a gazdája
(a képen látható állapotban van de meg van az idomjai meg a fék nyergei is)
Jeee!Beindult a gép!Hármasba pik-pakk...Alig kellett tóóni.Köszi a segítséget!
Köszi!

Közben megvettem az új indexeket (sőt, az egyiket vissza is kellett vinnem cserére), és pont úgy jött ki a lépés, hogy ~23W a teljestíményük... vagyis relé marad, indexek működni fognak, és én is boldog leszek...
igyvan,

de lehet veni direkt ledhez valo relét.. de sztem vannka különbözö indexekhez valo relék is
ugye az indexrelének adott teljesítmény kell? vagyis ha két kisebb teljesítményű indexre cserélem az elsőt/hátsót, akkor ő még úgy érzi, mintha ki lenne minden égve?! vagy az a lényeg, hogy az első és a hátsó index teljesítménye egyenlő legyen? fontos lenne a válasz még dél előtt, mert mennék új indexet venni, és bezár a bolt...
vazee állj mellé, kuplung be, bal láb a lábtartóra, kicsit megmozdítod a gépet, és be is cuppan. Ti mennyit motoroztatok eddig?
Nyugi az én kawámat sem lehetett az istennek se kettesbe tenni. Nyáron egyszer túlszivattam és baszott beindulni öninditóval. Beraktuk 1-be és haverom betolta. Ahogy ráengedte a kuplungot, már röffent is
Helyedben még néznék egy gyertyaképet, ha túl kormos akkor dús a keverék. Tudniillik a dús keverék "hidegebben " ég. Ezért is nem megy fel annyira a hőfokjelző.
Mondasz valamit Csak ezen mindent ,olyan féltve csinálok, mert arany árban vannak az alkatrészek, na meg a szervíz is.
neolcs,

persze h tolás közbe. nem azé de az mz-t nem csak gurulás közben lehetett könyedén üresbe tenni?
Toltam Én ide oda, még szaladtam is Nem ment Vagy tolás közben próbáljam?
mesterem...kuplung be és kicsit told meg és ugy ted be kettesbe.
nekem mindig sikerül.
No!Kivittem a gépet, hogy betoljam, de nem lehet kettesbe rakni csak egyesbe...Most Én vagyok a béna?Rohangáltam vele, de egyesbe semmi esélyem...Van olyan, hogy nem tud kettesbe váltani egyből?
Nem régóta van meg ez a gép...Előtte Mz-m volt.Azt szét szedtem ,összeraktam...De ez kicsit más.Inkább megkérdezek rutinosabbakat még a legalapvetőbb dolgokról is, nehogy drága hibát csináljak.
drót helyett az is jó a benyálazod a kezed ás összefogod a kettöt

ezt most ugy kérdezed tölem mintha még sosenem toltál volna be motort... amugy kettesbe.
Nincs bikakábelem Jó valami drót is? Ha betolom, azt hanyasba tegyem?