Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak 250-et akar?! Mindegy...
Amúgy én is azt akartam mondani, hogy www.motor.hu -n nézd meg a felhozatalt... én is ott találtam az enyémre...
Jah, és van egy szürke-fekete ZXR 250, 390e huf-ért... azt a srác nyár végén 450-be árulta... majdnem azt vettem meg...
Szerintem érdemes 450-e huf-os gépeket nézni, mert 40e ft-ot simán le lehet alkudni... és valszeg jobbat is kapsz azért, mint az alig 400e -s...

Amúgy meg én is irigy vagyok néha, bár szerintem én az ilyen jellegű érzéseimet el tudom fojtani... Aber az, amikor valaki felvág ezzel a helyzetével, szerintem az elítélendő... (((nem egyszer láttam a feltöltőtől ilyen hozzászólást egy videó alatt... jah, és ezek ráadásul ált. a primitív kategória szülöttei...)))
Kutyafülét lenne erős. Nemsokkal erősebb ám mint a 250-es. A forgalombahelyezése kizárt hogy több lenne mint 100E mert öreg is nagyon és kis ccm. A reg.adó szokta nagyon megnyomni a költségeket, de ennek max 35E lenne a regadója. De szerintem hivd föl a csávót és ő pontosan megtudja mondani ezeket. ÉS HIDD EL, NEM LENNE EZ ERŐS NEKED!
öcsinek a 600as cagiva lett volna 130 cakkpakk, és az elég új volt.
Hi
Igen 400-st is néztem, de szerintem ez nekem nagyon erős kezdő vagyok még... de nagyon tetszik ez a motor de szerintem több ez mint 100 nem ?
Aki volt már ebben a helyzetben szoljon hozzá légyszi !
A 400-asokkal hogy állsz? http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=101674 ez kitelne a pénzedből, bár még forgalomba helyezendő, de az ráér akkor amikor pénzed lesz rá. Ennek kb 80E-100E a forgalombahelyezése és lehet hogy vagy 360E-re még letudnád alkudni
Az önmagában nem baj hogy irigy vagy. Ez csak akkor baj, ha normálisan nem tudod kimutatni az irigységed Sokan az irigységet bunkóan fejezik ki, esetleg mélyen a lelkébe taposva annak a kolegának aki ajándékba kapta a motort
ja. irigy vagyok én is néha. és?
"viszonylag gyorsan olcson javithatok" Ejhaa! Egy láncszett 40E ft aztán vegyük úgy hogy csak előre kellenek fékbetétek az 2X8E ft. Nemtudom de nekem a 46E ft nem tűnik viszonylag olcsónak. Aztán még ugye a szerelőnek is kell valamennyi pénz. Na meg az ami bennem van nagyon hogy ugyanolyan jó motort szeretnék venni, mint a volt mocim.

Én is tartozom még muternak, egyedül nem ment volna a motorvétel tavaj. De ezt mindet visszatörlesztem neki. A jogsit végül ajándékba kaptam, meg még a motor teljes átirási költsége is az lett(eredetviszga, friss műszaki, stb....) az átirás 39E ft volt a jogsi pedig 50E. Az hogy valaki kap a szüleitől egy akármilyen motort ajándékba, az nem elitélendő. Legalábbis én nem nézek rá más szemmel. Szerintem ez a legtermészetesebb dolog hogy ha egy szülő tud segiteni anyagilag a gyermekének akkor segit. Ha ez úgy történik hogy kap egy 2800000ft-os motort full ajándékba akkor mi van? Semmi. Ő a szüleje, megteheti, támogatta. Soxor olvastam videók hozzászólásainál hogy "igy anyád meg úgy apád tették alád a mocit, elkényeztetett vagy" Nekem ezekről az emberekről annyi jön le hogy az ő szüleik ezt nem tehetik meg és kúrva irigyek.
Hi

A 400 ezret pélyáztam meg ezek kb 1991-93 ig vannak.
Hát, egyáltalán mennyit szánsz rá?
Hi

Nálam a szülők annyira utálják a vasakat hogy még egy kesztyűt sem hajlandóak venni szülinapra . Ergo minden kis szarért meg kell dolgozni nekem is, persze ez nem panasz, minél több melóm van benne annál jobban értékelem !
Ha valaki szándékozik eladni kicsi ninja-át kérem jelezze felém, tudom használt motor express, használtautó, és képes motor.... nem tudtok olyat mutatni amit már ne néztem volna meg 100*

Hi
Nem tudom, én minden fillért magam kerestem meg a gépemre... tény, hogy anyám felé még mindig van egy jó 60e huf-os tartoztásom, de az ha minden jól megy, akkor a jövő hónapban leredukálódik a nullára... Amúgy meg elvállaltam minden "szar" melót, és úgy könnyen összejött (+ diákhitel max. összege)...

Motort meg úgy vettem, hogy nem a legjobb, legpöpecebb állapotúakat néztem, hanem inkább az árat vettem szemügyre... Ami az általam elvárandó kategóriába esett, az után még érdeklődtem, és ha jó volt - sacc per kb - motorikusan, akkor lecsaptam rá...
Szerintem érdemesebb, ha egy-két dolgot magad javítasz/cserélsz ki rajta, mert úgy legalább tényleg tudod, hogy igen, pl. a fékbetét az most kipipálva, fain van benne, és nem fogsz hátast dobni az első kanyarban, mert azt mondta az eladó, hogy hű de frankó, most cserélte...

Persze ez az én véleményem... Aki meg kacsintgat anyukára, arról megvan a magam véleménye...
Én jobban értékelem azokat a dolgokat, amire saját magam keresem meg az utolsó garast is... (Jó, most a szülői hitel nem ide tartozik... )
Amúgy most 22 vagyok én is, és egy évet ki kellett hagynom, hogy a lopott motor után kicsit anyagilag megint talpra álljak, és alakuljon valami jobb, szebb, újabb vas... És szerintem érdemesebb erre gyűjteni/költeni, mint elsörözni a pénzt...
Sztem ha találsz egy nagyon joot akkor ne egy fékbetéten, láncszetten vagy épp egy gumin muljon. Azok könnyen beszerezhetőek és viszonylag gyorsan olcson javithatok Tény h mindenki szépet hibátlant akar de mint te is tudod nem mai motorok
Átérzem a helyzeted teljesen, én is már jópár motorról csúsztam le amiatt hogy nincs még rá annyi pénzem amennyit kérnek. Olyat meg nem akarok venni ami repedt, horzsolt, alapból láncszett és fékbetétek kellenek rá. Ha veszek akkor az hibátlan legyen már
Hi

Én is néztem a motorodat szkráccs, de még nem volt annyi pénzem, bar tényleg k*va jól nézett ki, csak sajna elkelt .
Kivéve nállam!
Heló

Most én is kicsit hasonlóan vagyok, gyűjtök mint állat és mégsem akar összejönni a következő motor. Lehet én is ránézek mostanság szépen anyura Olyan szépen és aranyosan
amúgy ja, a legtöbben itt úgy szereznek vacsiúj rs-eket, meg 6-7-800ezres gépeket mint én anno egy robeszt kaptam kb.. Ha megnézed ezeknek a gyerekeknek aa képeit, nem szegényházi garázsbejáratokat, meg kerítéseket látsz a háttérben.
redbaron. öcsi befizetett két kilót kb, és havi 10ezerér itt a motor. (amin épp én ülök. )
Sziasztok !

Srácok én 23 vagyok és még most is gyűjtök egy ilyen motorra, teszem hozzá DOLGOZOM, szóval egy tizenévesnek hogy a rákban van pénze egy ilyen motorra ? Mi a szart csinálok rosszul, nézzek anyura és apura szépen, vagy mi ?

Sziasztok
ha veszel, arra figyelj, hogy jó legyen a hűtés... főleg a termosz!
Hell

Olvasgass visszább, mindenre kapsz választ, hogy milyen motor is ez. Amugy nagyon jó gépek
Hello lene pár kérdésem a 250 ről mivel most szeretnék venni és szeretném kikérni azoknak a tanácsát akiknek már van volt iylen!minden érdekel a motorrol jó és rossz tulajdonság!és netán nincs valakinek eladó!az álapot nem érdekel milyen!
vegyél föl msn-re, mert 56MB és emailbe nem tudom elküldeni szkraccs@hotmail.com