Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de hamár akkor inkább bikázd be a kocsirol.
minden gond nélkül.
Sziasztok!Egy kis segítség kéne!Kawasaki baliusom van.Néhány napja próbáltam indítani, de nem akart röffenni.Addig szaroztam, míg az aksi is lemerült.Olvastam, hogy a japán gépek hajlamosak hidegben varjálni.Rendeltem egy aksi töltőt, de jó magyar szokás szerint, még nem jött meg.Holnap viszont nagyon kéne a moci.Be lehet ezeket tolni?Vagy rákötni valamire?Segítségeteket előre is köszi!
még valami: nem tudjátok, hogy hol lehet venni porszívócsövet méterre? (az olyan átmérőjű, mint a légbeömlő csöve) én OBI-ban, Auchanban nem kaptam...
Nah, kicsit késve jöttem, mert leragadtam egy ZXR 250 videjónál... Szóval... Voltam szerelőmnél, és azt mondta, hogy valszeg kell új termosz, azért nem megy rendesen a hűtés (amikor ráadom a gyújtást, akkor feljebb megy a hőfokjelző, de akármennyit megyek vele, nem éri el a normál üzemi hőfok szintjét)...

Esetl eg nem tudja valaki, hogy hol lehet ilyet venni/mennyiért? vagy valakinek elfekvőben nincsen egy működőképes?

Másik: lehet, hogy majd vezérműláncot is cserélnem kell benne... Erre valakitől ugyanolyan információk, mint az előzőekben?

Köszi...
Jajj zőőőd nem lesz benne Hondát akarsz faragni a kis ninjából
Háááát, zőőőőd az éppen nem lesz rajta... de lesz helyette fekete meg peros (olyan nagyonpiros )... persze még semmi sem biztos...
Jópofa vagy, nem mezőgazdasági topic ez
250es zxr eladó! Traktor csere érdekel! Szigorúan 820.2es MTZ érdekel abból is csak a szervós kivitel és merevhidas első felfüggesztéssel és a ballonossabbik gumival (gyengébbek kedvéért 450/80 R38 as gumiméret) max 2500 üzemóráig. Ha nem felel meg az elvárásaimnak fölöslegesen ne zaklassatok a hülyeségeitekkel!
érd: 06-70/3157270
Jah festeni kell? Nem is tudtam. Figy egy kawa minél zöldebb, annál tutibb Szal túlnyomó része legyen jó zzzőőőőőd
Nah, hazaballagtam őkegyelmességével... szépen jött, nem volt semmi problem... és már le is szerdtem a matricázás felét... mondjuk még egy fél hétig nem nagyon tudok hozzányúlni, de csütörtöktől elkezdem a szépítgetős részét... de még azon hezitálok, hogy milyen legyen a színkombináció és a design...
Plexit lehet polírozni/felcsiszolni?
Jaa értem. Izgatott vagy már ugye
Holnap hozom el...
Már csak egyet kell aludni... :P
Amugy megvetted már a lila- fekete zxr-ert?
Jah... akkor már kerti traktort, fa nyéllel...

Pedig nekem lehet, hogy szükségem lesz rá... (plexire, nem kerti traktorra) és más alternatíva akkor úgy tűnik, hogy nem kínálkozik...
Mondjuk én anno vettem tőlük Af1 Sport Pro -ra plexit, és az tökéletesen jó volt... Lehet, hogy csak ki kell fogni...
Mindegy... majd még meglátom... lehet, hogy nem lesz belőle semmi, mert annyira még jó az előző...
ÁÁ az nem fasza. Inkább csoppert
streetfightert kell belőle csinálni azt szevasz.
Nem fogsz találni máshol, szatunásat meg felejtsd el. Én is onnan vettem a mocira és a fenti ive a plexinek nem volt szimetrikus, fél óra áztatás utáni mosással is csupa karc lett, 3 órámba telt mire fölraktam megbántam hogy megvettem
Nem tudjátok, hogy hol lehet még a Szatuna kft. -n kívül füstös plexit kapni a vasra? (mármint olyan hely kéne, ami BP-en van, illetve olcsóbb, mint a Szatunás... )
390ezerért eladó!
30 / 5853227
http://www.hasznaltauto.hu/2280758_kawasaki_zxr
250_1991
Senki sem mondta, hogy szép, aber lehet, hogy tud ugrani... formáját tekintve én a csótány nevet adnám neki, vagy a kukacot... de ki tudja?! lehet, hogy pár év múlva ez lesz a trendi design...
Fúúú de bűnronda
kösz szépen
Csak karbis