Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem ezekben csak karbis van
sziasztok

meg szeretném kérdeni hogy zxr250 karbis és meddig az?
köszi szépen
Nem tudjátok, hogy Budapesten - esetleg ezen belül DélBudán - hol van olyan karosszérialakatos, vagy akárki, aki tankhorpadást javít OLCSÓÓÓN?! Hallott valaki már olyanról, hogy nyomással, mint a lufit, belülről kinyomják a tankot? Ez milyen árban lehet, és mekkora a deformálódási arány?
Valamint ugye a tankkot is fényeztetni illik, nem pedig szintereztetni?

(((Hülye vagyok, felvállalom... )))
Bizony van ám igény, töltsed felfele majd az anyagot róla
Egyik reggel mondták a rádióba hogy lehet jelentkezni neten ilyen hétvégi egész napos programra, és 100 embernek tudnak helyet biztosítani és ingyen ( 50 fő/nap ). A feltétel hogy legyél benne az első 100 jelentkezőben. Különben bukta.. Hát szerencsére pont net közeleben voltam, és tegnap kaptam meg a mail-t hogy sikerült benne lenni az első 100 ban, meg megkaptam az infókat hogy mikor, hol fog találkozni ez az 50 fős csoport. Úgyhogy már csak azon izgulok, hogy ne essen bár azt mondják nem fog csak szombaton. Bízok benne, ha valakit nagyon érdekel akkor esetleg töltök majd fel képet, videót ha van rá igény. Remélem lesznek még 250 es gépek.
De jó Mivel és hol nyerted?
Hát igen 3 év futárkodás az sokat nyom. Nekem meg ha már ingyen van, és még a kaját is fizetik miért ne mennék. Legalább egy jót motorozok a reptéren, és nem unatkozok a hétvégén.
hát, kezdőnek meg gyökérmotorosnak jó. de 3 év futárkodás, két téllel fűszerezve, igazából szinte(!) mindenre megtanított ha akartam ha nem..
És az milyen volt?
én Hringen voltam motoros akadémián.
Oh jeeesssz! Képzeljétek nyertem egy ingyenes balesetmegelőzési oktatást a kunmadarasi reptérre. Semmit sem kell érte fizetnem és még ingyenes ebédet is kapok! Nyert még valaki más is? Hú alig várom már. :D
Szerencsére én a kawát egyszer sem, csak a régi tzr-emet. Persze az csak 100kg volt, azt feltudtam állitani
én még az fzr-t is rántottam magamra, úgy hogy egyedül hirtelen nem tudtam felállítani lejtőn lefelé dőlve teletankkkal, pedig az 150 kiló, én meg 110 vagyok.. ha hirtelen nincs meg a fogás akkor nehéz ügy. közben dőől a benzin a teletankból.. én eddig midnen motoromat borítottam föl mint aszemét.. főleg futárkodásnál már fáradtan..
sztem meg csak kizáróólag a versenymotorok pl a dakarosak közepesen magasak, a többi mint szar törpe kicsi.
Súly terén mondjuk nekem egy supemoto lenne célszerű, mert azok elég könnyűek. Na de az ülésük meg fönn van az égbe, ezért meg nem jó.
joazér a zxr nem annyira nehéz
Szerinted a zxr-t feltudtam volna emelni ha elborúl? Nemhiszem, úgyhogy erről ennyit
csak h tudd irigyellek

bárcsak nekem azon kéne gondolkodni h leér e a lábam a motorrol amit venni akarok
én a helyedbe azárt azt is nézném h melyik vas az amit fel tudsz emelni egyedül( minden gonoszság nélkül).
batmaaaaaan--úu
egy baja van a motornak....h tankolni kell bele
Sziasztok !

Leendő kedvesemről szeretnék kérdezni tőletek ! Szeretnék egy ilyen motort birtokolni (1993-96), és szeretném megkérdezni mire kell nagyon figyelnem a vásárlásakor illetve a fent tartásakor ? Bár most még csak kuporgatok, de igyekszek már most tájékozott lenni, szóval várom a hozzászólásokat, pozitív-negatív ....?!
Továbbá szeretném megkérdezni hogy van-e valakinek eladó?,vagy már esetleg most tudja, hogy tavasszal az lesz (inkább ez a verzió)!

Válaszotokat köszönöm !
spider007
Így vettem és nekem teccik, na jó mert sajátom johogy Esetleg vki akinek nem
Hehe, köszi!
Amúgy te már így vetted, vagy te csináltad/csináltattad rá?