Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen elég jó árat kaptam érte. No a lábleéréssel én is bajban vagyok, a vacak kis 167cm-el Valószinű, hogy zxr 400-lesz belőle, de lehet hogy összejön tavasz közepe fele egy 636-os kawa. Bár ez még kérdéses
Remélem megfelel bár kissé bogaras a kép
Speed! Nem tudnál feltenni, vagy küldeni képet a vasad elejéről? Én is gondolkozom, hogy hasonló módon legyen megoldva a lámpánál a dizájn...
Persze még minden csak a fejemben... egyenlőre...
Akkor jol adtad el, bár szép állapotban is volt. Mégis milyen nagyobbon gondolkodsz? én is gondolkodnék ha leérne a lábam roluk
Na az nagyon jó. Remélem örömödet leled majd te is benne
Persze persze ez tuti igy lesz, csak most még nagyon hiányzik. Amugy nem biztos hogy 400 lehet hogy nagyobbat veszek.
Megkérdezheted, fix 500E-re tartottam, de egy 5E-et kicsikartak. Igy tehát 495E ment el
Nemááár! Én meg pont ma d.u. csatlakoztam (egyenlőre még csak elméletben) az új ZXR 250 tulajok közé... Persze nem hiszem, hogy tőled veszem meg... De amit linkeltem fekete-lila Kawa, az holnaptól már tényleg az enyém lesz... Kár, hogy idén már legfeljebb csak novemberben tudok vele menni... (2. részlet után lesz csak tényleg az én kezemben a vas)
hagyadmá

megveszed a 400 ast és arra se fogsz emlékezni h volt 250esed
Ha nem titok megtudhatom mennyiért adtad el
No mostmár csak "EX" zxr250 tulajként látogatom a topicot. Délután megvették kiskawámat. Fél szemem nevet másfél pedig sir Már is nagyon hiányzik
Ja ez már nekem is feltűnt még régebben. Kicsit érdekes
Én nem tudom, hogy mi van azzal a csávóval, aki a fekete-ezüst ZXR -t árulta, de most megint feltett egy hirdetést, hogy eladó Kawa ZXR 400... a végén kiderül, hogy tényleg ZXR nagykereskedő...
FZR-t a baronban mint minden motort lepadozták. 33 ló keréken.
De, de azért nem átallok más gépeket is szemügyre venni... meg vonz a fiatalabb évjárat...
Már-már arra gondoltam, hogy megműttetem a szemem, mert hiperszinvak lehetek. Aztán rájöttem, hogy nem ugyanarra a mocira gondolunk. Én erre gondoltam, nem úgy volt, hogy ezt veszed meg? http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=116534 végülis tök mind1 mert ez sem fehér hanem ezüst
Köszi az infot...

Amúgy amit kinéztem, az feketének fekete, de fehér helyett mondjunk inkább lilát...
Már láttam, hogy jópáran linkelték ide, mint lehetőséget, és legtöbben az A1 korlát miatt intettek búcsút neki... Érdeklődnék, hogy aki mégsem emiatt tett így, az miért?!

Illetve, ha bárkinek bármi infoja van (ugyan)erről a mociról, azt szintúgy megköszönném...
Na csak nem azt a fekete-fehér szinűt veszed? Amugy gyári adat szerint 45ló de mára szerintem 35lótól több nem maradt bennük. Jajjjj láttam a multkor egy olyat, ami azt irta, hogy 77le De birka!
És ha már egy 250es a hirdetésben eleve annyi LE mint a 400-as, akkor az felejtős, mert akkora kamu mint az állat :D
Egyszerű. Egetverő hülyeségeket nem kell elhinni. 40 ló körül MAXIMUM (keréken). Ez a nagyon max.
Sziasztok!

Egy gyors kérdés: honnan lehet azt megtudni, hogy a kiszemelt kawa teljesítménye ténylegesen mennyi? Mindenki írja, hogy ennyi meg annyi, dobálóznak a számokkal, és az eltérés igen nagy, még így "szóban" is...
Illetve meg tudná -e mondani valaki, hogy a '96 -os évjáratú ZXR 250 ~mekkora max. teljesítményt ad le, adott fordulaton?!
Jah, amúgy a kinézett gép (a már sokat emlegetett): 96 -os Kawa ZXR 250
Tényleg nagy makker vagy!
pedig igy van nem szolnak ezért se h kétszemélyezek. barátnöm tanusithatja h többszöri megállitás utánse szoltak semmit! pedig a motor is elvileg ahogy ti mondjátok nem vezethetö A1-es jogsival pedig nekem az van és 17 vagyok meg a kétszemélyezés végettse szolnak! ennyi lehet h nekem csak szimplán szerencsém van!
Gyuszko ezt még te se hiszed el amit írtál xd "több mint 10-szer állítottak meg.. " LOL kamu
Még ha a kw-ra nem is mondtak semmit, akkor is 2 évig nem mehetsz két személlyel, ezt nem nézik el.
unkown biker csak ugy hozzátéva suli melett szamócát termesztek plussz egész nyári keresetem mociba ment és igy vettem tanácsként annyit hogy még egy fél évig spórolsz vagy kérsz kölcsönt banktól a helyedbe beleugranék egy motorhitelbe pl egy régi 50 es simora 40 körül már találsz eggyet de akciósan 39999 ért odadom az enyémet is

Hát eladni nem akarom még jövőre mivel csak májusban vettem és még van másfél évem korlátlan vizsgámig úgyhogy addig használni is szeretném de ha valaki eljön megnézni leteszi érte a 750 et viheti kevesebbért nem adom mert nemis eladó meg még most viszem vezérműlánc cserére............ sztem vagy 120 at ráköltök télen karbiszinkron meg szelephézagállítás és ha marad pénzem akkor kormány csapágy és szimering csere:)