Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem lehetetlen.2-esbe alapjáraton gurulva szépen meglehet csinálni vele véleményem szerint.
Amúgy gyorsulási mocival mennyire lehetetlen lerakni a rutin Ak-ra?
pl: zxr250
hehe...értem
Amúgy szép moci nagyon.
Az a 3kw
Ez pont az én mocim.28kw tehát ez sem vezethető Akorlátozottal hivatalosan,csak nagy A-val.Ha valaki bátor akkor az bevállalja korlátozottal,de a lehetőség fennáll hogy a yard megbünteti mert 3kw-al nagyobb teljesitményű motort vezet mint amire a jogsija jogositja.
Ezis ilyen amiről szó volt...őőő... vagy mi?...
Ez 250es moci 28kw-os papírral.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=11786
2
Szóval eladó lesz? vagy már az? Bár engem tavasz-nyárnál elöbb nem érdekel. AK-val vezethető ?
Szia! 17 éves vagyok és enyim a motor több mint 1 éve hasznlom az A1es jogsimmal és sokszor kétszemélyezek is és már több mint 10 szer állitottak meg a rendörök az ország több pontján és csak annyit mondtak h további jo utat! csak ennyit akartam!
Ne offold szét a topicot légyszives,ez nem ide tartozó téma,hogy mi a véleményed kékfeketedt motorjáról.Ha egy kicsit is gerinces vagy akkor elmész hozzá és elmondod neki a problémádat.De ezt ne itt tedd.
Köszönöm
Lehet hogy csak babettára futja, de nem apuka vette mint neked, kérhettél volna valami jobbat is.
700-ért meg nem fogod tudni eladni ezt az öreg hulladékot.
unkown biker mi lenne ha nem huuladékoznád le a mocimat kb a babettádat mert gondolom csak olyanod van a 3 havi kereseted csak erre futja attól hogy aztirom hogy most vezérműláncos most első lánckerekes ez az azt én megis csinálom rajta épp ugy mint 5000 ért megvettem azt a kis vázdarabot jobb oldalra vagy 1500 ért a rendszám világítást mert szeretném hogy egyben legyen a moci és ha megis hirdetem vagy 750 700 körül fogom ha nem akkor marad ca családban mert tudom mit cseréltem rajta és akkor megmarad barátnőmnek.......
Aha értem.Sajna A1-el mindenképp 125-nél kell maradnod. Haver is most csinált A1-et és feszt a 250 és 400-asokra csorgatja a nyálát. De biztos ő is 125-öst vesz,mert netud mit csinálni
kösz a felvilágosítást am még nincs meg az a1em de már csak tavasszal kezdem el mert jan.ba töltöm a 16ot
csak már jól jönni 1 komolyabb gépezet mert a mostani 1. motoromat (simo ) már nagyon unom
akkor inkább maradok 125nél
Persze én tudom hogy ő igy hirdeti.De ez akkor is kamu. Vágod?Mikor az A1-et csináltad,tanulnod kellett volna hogy mire jogosit fel az A1-es vezetői engedély. De ha te kemény csekkeket akarsz fizetni jogositvány nélküli vezetésért,akkor rajta
b.....a+ de utálom ezt a hülye 11kwos korlátozást szabályosan csak egy 4 ütemű 125ös vagy egy szoci 125 nincs több mint 11 kw + a folytottak...
ti komolyan ennyire ostobák vagytok?
ha valoban szar akkor vállald fel a neved és arcot.
akkor el is hiszem h szar.
"A1" alkategória - vissza

- a 125 cm3 hengerűrtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár

Életkori feltétel a kategóriába tartozó jármû vezetésére: 16. betöltött életév
Te be ne dőlj már neki Majd megveszed és a zsruk jól megbüntetnek A1-el maximum 125ccm-is motorkerékpárt vezethetsz,a kawa pedig 250ccm.A kw egyik rendőrt sem fogja érdekelni,főleg manapság.Mifelénk izzókészlet hiánya miatt is büntetnek.De te tudod.JÓL GONDOLD MEG!
mindig felhozzák ezt a "zxr250-es eladó A1-es vezethetö..."

ÉRTSE MEGMINDENKI H 150CCM NAGYOBB MOTORT NEM(!) VEZETHETÜNK A1-ES JOGSIVAL.
hiába van 15 le a forgalmiban.