Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólvan csak kiváncsi voltam. ThX
Legelső inditásra,mikor csonthideg akkor 7ezerig megy kb
Nektek ha tökre meghúzzátok a szivatót mennyire megy fel a fordulat?
Ja persze persze igy már értem
jaa bazeg,. nekem is meg van hasogatva itt-ottt..
ja, ott a reggeli menéses videóm.. ott látszik hogy indulok.
arra gondolok, mikor alacsony fordulaton tekered rá a gázt.. vágó? mert az is terhelés neki eléggé.. az a lényeg hogy könnyed finom motorozással melegedjen be.. ezt szerintem magába nézve mindneki érzi..
Ez jó lágy gumi.Minden szar beleszúródik/beleáll/meghasitja ha jól bemelegszik.Viszont jó a tapadása.Bornout-ra nem való,kb 5 másodperc alatt olyan réteg leég róla hogy jaj
Nekem alapjáraton is be szokott melegedni egy olyan 15 perc alatt.Túl alacsony fordulat alatt mit értesz?Mennyi?És azt miért kell kerülni?Tegnap amugy pont teszteltem a verdát 6.-ban és 4ezerig tudom leengedni a fordulatot rángatás nélkül.3500-nál viszont már rángatott.
jah, olyan gumid van hátul mint nekem.
ezzel azért kötözködnék.. mivel ezek a kihegyezett gépek leéggé jól vannak hűtve alapjáraton szinte be sem melegszik rendesen, inkább úgy mondanám, hogy beindít, kesztyű-sisak etc alatt hagyja kicsit átmozogni, utána finom gázkezeléssel elindul, így melegszik be leghamarabb. és kerülendő a túl ALACSONY és a túl MAGAS fordulat valamint a NAGY TERHELÉS.
A legfontosabb dolog,hogy minden indulás előtt faszán melegitsd be.Beinditod és iszol egy kávét addig vagy felöltözöl vagy bármi. Csak várd meg mig a hőfokmérőmutató kilép a kék tartományból.(nálam ez kb 15perc szokott lenni)Mivel sokat pörög ezért 6000km-enként cseréld az olajat,olajszűrőt.És ne valami Tesco gazdaságos olajat hanem minimum félszintetikus 10W40-est.Motul,Castrol,Repsol mind1 csak márkás legyen.Szerintem nem árt évente megnézetni a szelephézagot és ha kell akkor beállittatni.Ne járj vele feszt mindig tiltáson.Azt hiszem ezek a legfontosabbak
konkrétabban ?
minden!
Sziasztok !

2 hónapon belül szeretnék venni egy ZXR-t tanuló motornak ....
Használtan veszem ezért is fordulok hozzátok , a segítségeteket kérném h mik azok a dolgok
amikre oda kell figyelni Kawa vásárlásakor...
Válaszokat előre is köszönöm !

Márki
Sztem kezdjük azzal hányan lennénk? Bár a hétvége is jó max akkor asszony is elkisér.
nem tünik rossznak bár asszem pont 4 én be kell mennem a suliba

és ha vlamikor hétvégén tartanánk?
No akkor jövőhéten mondjuk péntek délután egy Pesti esti Kawasaki 250 tali? Na eztet jól kitaláltam. Mondjuk délután 4 kor a Lurdy parkolójában, ott van elég hely is. Ötletek?
oliver ne huzd annyira durván a gázt ---- nem megy annyira a motor---- nem kell annyira kapaszkodni----- nem félsz annyira a motoron hogy szoritsd a markolatot mint állat---- nem izzad a kezed :D
hát nekem csütörtöktöl golyatábor ugyhogy esetleg kedden vagy szerdán lehetne megoldani...

de lehet h jobb lenne szept. elején...

De eltértünk a tárgytól. Mikor ütközünk? :D
hogy tudjál perec után segget törölni

nem elhanyagolhato...
És a kesztyű minek kell? :D Nekem kesztyű nélkül is szétizzad a tenyerem.
Na ha majd egyszer pukkansz egy nagyot és sok helyen csontodig kopik a bőröd,a ruha pedig beleég itt-ott a bőrödbe akkor egyből nekiállsz majd teljes ruházatra gyűjteni És inkább leszel kocamocis