Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jelentem megvannak azok a gumibaszások.
Jó hát azért azokban a gépekben már van megfelelő nyomaték,hogy jól lehessen vele kerekezni.És értelemszerűen ezáltal azoknak nem is annyira megterhelő mint 1 250-esnek.
Értem...én ismerek egy pár streetfightert de mindenki Suzuki GSX-el nyomja (mongyuk 600-750esekkel)
Én már soxor próbáltam.A legnagyobb baj nálam az,hogy csúnyán elforog a kerék,ahelyett hogy kiemelné az elejét A másik,hogy nagy erőfeszités kell a motornak,hogy megtanúlj vele.Igy aztán nem ér annyit az egész,hogy szétbassza az ember a lamellákat,vagy akár más alkatrészt.
Amúgy kerekezni szoktatok a mocival?
Mennyire lehet velük?
jaja az kéne
ne haragudj de nem tudtam megnézni.

de holnap már motorközelben leszek.

mi is kell pontosan? az a kis gumibaszás a tankon?
csáó! megnézted h van-e?
De 2 ora alatt simán kihül én meg van nap h 3-4 szer megyek vele na akkor mindig melegitsem 15 percet
Én is melegitem de csak 2-4 percet amig beáll az alapjárat is faszán, aztán az első 2-3 km-en még nem huzatom. Sztem ez is bőven elég, nem 2T
Nem.Csak az első beinditáskor szoktam addig melegiteni.Mikor még rongy hideg.Nem szoktam mindennap menni vele.
15 perc Azt minek És ha egy nap 1-2 órás kül beindítod 3 szor akor 45 percet melegíted egy nap ?
na ha valaki gurulna ma egy esztergomot az szoljon rám

06204859050
jaja...szerintem is az a biztos.
Nem szabad se azonnal elindulni vele, se 15 percig melegíteni. A kettő között a jó, tehát kb 5-6 perc melegítés elég és utána menet közbe...
Na még egy kis motormelegités téma.Olvastam a SUPERBIKE 2008.Júliusi számában a 2006-os és 2007-es Z1000 összehasonlitó tesztet.Irnak egy ilyet,hogy "Rendszeres szervizeltetés és indulások előtt a megfelelő bemelegités mellett igazán szerencsétlennek kell lenned,hogy bekapj egy motorhibát."Tehát nem ment közben kell a motort bemelegiteni,hanem az indulás előtt.Pedig ez egy ezres gép ami nem is pörög annyit mint gy kis 250-es és ennél is fontos a megfelelő bemelegités.Úgyhogy maradok tovább az indulások előtti 15perces melegitésnél úgy döntöttem
Itt is 207km/h-át irnak http://www.bikez.com/motorcycl... bár van akinek 230-at megy,már páran irták videóknál.Jó mocik az egyszer biztos.Csak legyen már meg nekem is
Motor Revü teszt, 63 lóerő főtengőn és 211 km/h végseb
Tőlem.
Pontosabban 207et!
No mizujs? Már péntek van. Látom ma már nem lesz semmi.
elöre is köszi
lehet nekem van , hétvégén megnézem
Nincs valakinek feleslegesen a tankon lévö csöveknek a talpazata?
én kocsit nem szoktam jövök fel vele a mélygarázsból aztán utcán kicsit finoman megyek vele

kamiont pedig én úgy szoktam hogy beindítom hogy termelje a levegőt. aztán ha megvan a levegő jók a fékek a kuplungot is lehet használni ülések is elkezdenek rúgózni aztán szépen lassan kicsoszogok vele a telepről :D