Jó hát azért azokban a gépekben már van megfelelő nyomaték,hogy jól lehessen vele kerekezni.És értelemszerűen ezáltal azoknak nem is annyira megterhelő mint 1 250-esnek.
Én már soxor próbáltam.A legnagyobb baj nálam az,hogy csúnyán elforog a kerék,ahelyett hogy kiemelné az elejét A másik,hogy nagy erőfeszités kell a motornak,hogy megtanúlj vele.Igy aztán nem ér annyit az egész,hogy szétbassza az ember a lamellákat,vagy akár más alkatrészt.
De 2 ora alatt simán kihül én meg van nap h 3-4 szer megyek vele na akkor mindig melegitsem 15 percet
Én is melegitem de csak 2-4 percet amig beáll az alapjárat is faszán, aztán az első 2-3 km-en még nem huzatom. Sztem ez is bőven elég, nem 2T
Na még egy kis motormelegités téma.Olvastam a SUPERBIKE 2008.Júliusi számában a 2006-os és 2007-es Z1000 összehasonlitó tesztet.Irnak egy ilyet,hogy "Rendszeres szervizeltetés és indulások előtt a megfelelő bemelegités mellett igazán szerencsétlennek kell lenned,hogy bekapj egy motorhibát."Tehát nem ment közben kell a motort bemelegiteni,hanem az indulás előtt.Pedig ez egy ezres gép ami nem is pörög annyit mint gy kis 250-es és ennél is fontos a megfelelő bemelegités.Úgyhogy maradok tovább az indulások előtti 15perces melegitésnél úgy döntöttem
Itt is 207km/h-át irnak http://www.bikez.com/motorcycl... bár van akinek 230-at megy,már páran irták videóknál.Jó mocik az egyszer biztos.Csak legyen már meg nekem is
én kocsit nem szoktam jövök fel vele a mélygarázsból aztán utcán kicsit finoman megyek vele
kamiont pedig én úgy szoktam hogy beindítom hogy termelje a levegőt. aztán ha megvan a levegő jók a fékek a kuplungot is lehet használni ülések is elkezdenek rúgózni aztán szépen lassan kicsoszogok vele a telepről :D
Mennyire lehet velük?
de holnap már motorközelben leszek.
mi is kell pontosan? az a kis gumibaszás a tankon?
Én is melegitem de csak 2-4 percet amig beáll az alapjárat is faszán, aztán az első 2-3 km-en még nem huzatom. Sztem ez is bőven elég, nem 2T
06204859050
kamiont pedig én úgy szoktam hogy beindítom hogy termelje a levegőt. aztán ha megvan a levegő jók a fékek a kuplungot is lehet használni ülések is elkezdenek rúgózni aztán szépen lassan kicsoszogok vele a telepről :D