Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemhinném hogy szar lenne ha 235-öt megy.
Csak 18ezer az a 19ezer
engem kizárólag 250es érdekelne mert találtam 1 oat amit a1 el lehet vezetni
nem vicc!
-vegye
kékfeketedt 400 asát senki ne vegye vegye meg, az egész motor egy hulladék.
veinert és imi427 úgy nézzetek szét zxr ekbe hogy van egy pár 400 as ami 25kw os papirokkal fut mint pl az enyém ami azért nem mindeggy hogy 250 es gépet vesztek 19 ezres fordulattal vagy 400 asat 15 ezressel ráadásul ez 66 lovas 4s alatt van százon kb és én 235 öt mentem vele pályán,,, .....
sziasztok lehet én is ilyen motort vennék de örülnék ha valaki elmondana pár jellemzőt pl.: végsebesség gyorsulás 0-100ra átlagfogyasztás mire kell ügyelni vétel előtt? előre is köszi mindenkienk
Nah ez nyomorék.Döntse már el hogy elküldi a hozzászólásom vagy még hatszor irjam be
Hell
Ak-ás jogsival vezetheted,DE CSAK AZT amelyik a forgalmiban 25kw vagy esetleg kevesebb.Enyém papiron 28kw,azt még talán éppen éppen.3kw-ért csak nem pofáznának tán a rendőrök.Tartós utazó 130-140,autópályára feltudsz vele menni nyugodtan.Fogyasztása baromi gazdaságos,nekem 4l vagy alatta ha szolid vagyok,ha hajtom akkor max 5liter.Megvételkor a legfontosabb,hogy ne csörögjön.Csak ezeknél a Kawáknál van egy alap csörgés és amig nem hallgattatja meg veled valaki,hogy milyen is az a csörgés addig nehéz lesz eldöntened,hogy szar valami és az csörög vagy pedig csak tipikus Kawa hang
Hell
Ak-ás jogsival vezetheted,DE CSAK AZT amelyik a forgalmiban 25kw vagy esetleg kevesebb.Enyém papiron 28kw,azt még talán éppen éppen.3kw-ért csak nem pofáznának tán a rendőrök.Tartós utazó 130-140,autópályára feltudsz vele menni nyugodtan.Fogyasztása baromi gazdaságos,nekem 4l vagy alatta ha szolid vagyok,ha hajtom akkor max 5liter.Megvételkor a legfontosabb,hogy ne csörögjön.Csak ezeknél a Kawáknál van egy alap csörgés és amig nem hallgattatja meg veled valaki,hogy milyen is az a csörgés addig nehéz lesz eldöntened,hogy szar valami és az csörög vagy pedig csak tipikus Kawa hang
Sziasztok,
Szeretnék kérdezgetni a kis ninjáról. Elsősorban azt,h A korlátozott jogosítvánnyal vezethető-e? Szeretnék ilyen motort,de sajnos nincs nagy A-s jogsim.Valamint: fogyasztás?Stabil utazó sebesség? Megvételkor mikre kell odafigyelni(ennél a típusnál)? Megbízhatóság?Stb...
Előre is köszönöm.
csütörtökön szaunázunk. de ma egyedül megyek.
Jah és amugy mivan az Attilával?
szoval pszzt...
na, kivered, de semmi buzulás?
ha akarod kivered neki de én tuti nem fogom!
1000 meg kivered neki?
1500 de ez a plafon +a postaköltség
2ért oaadom
nekem csak a gumik kellenek és azokért adok max 1 200 Ft-ot
akkor mondjál egy árat.

Na jó! és most mennyi a tényleges ára?
nem aranyból vannak
10ér hozzádvágom a gumikat meg a csöveket.
előre is köszike, várom a képeket. mibe adod őket?
hát asszem a csövek is megvannak de azokat nem hoztam haza.
asszem azok is jok holnap csinálok foto a gumikrol.
milyen állapotban vannak és mennyibe adod őket és mikor tudnád küldeni?képet tudsz nekem mutatni? egyben is megvannak a csövekkel és úgy mennyi stb?