ÁÁÁ az jó gáz lehetett Mondjuk én sima kabátban még nyáron sem indulok el sehova.Ősz,tél,tavasz pedig csak teljes bőr cucc,csizma,kesztyű.Aláöltözök kicsit a dolgoknak és még ilyen 0fok környékén sem szoktam fázni
Hát volt már nekem hogy szakadó hóesésben kellett hazamennem a suliból. Hát nem kívánom senkinek. Reggel még elmentem, aztán mire kijöttem a suliból a mocimat is alig találtam meg a hó alatt úgy szakadt. Persze akkoriban még hülyeségnek tartottam a bőrkabátot, meg a kesztyűt. Na már most mire hazaértem a szokásos 30-40 perc helyett 1.5 óra alatt a sok hó és csúszós út miatt, otthon már csak nagy nehézségek árán tudtam behajlítani az újjaimat. Ráadásul a sima kabátom telibe rámfagyott. Jó nehéz és kő kemény lett mint a jég, aztán a radiátor mellett szép lassan ismét kabáttá vált. Azóta félek télen elindulni.
Sziasztok!
Vettem nemrég egy 250 es suzuki gsx-r-t.A motort már szétszedtem, de az elektromos rendszerhez meg a többi dologhoz kellene nekem egy szerelési útmutató (mert ez már egy kicsit bonyolultabb:D)amihez sajnos eddig nem sikerült hozzájutnom.Tudnátok segíteni nekem benne? Köszi előre is!
Rendben, köszi... Csak nem tudtam, hogy a feszültséghez esteleg van-e valami köze, mert akkor a lámpa és a for.számmérő kérdése érthetőbb lett volna... De akkor még minden kérdéses...
Nem ez semmiképpen nem lehet probléma,ez csak jobb.Tovább birja ez az akksi szuflával mint a 6Ah-ás.Mondjuk ha valamiért nem akar indulni akkor tovább birsz vele öninditózni pl.
Rendben, köszi... Majd megnézem, ha arra kerül a sor... De még a vételár sem tisztázott, nem igazán megy a kölcsönösen kialkudás... Mindegy, majd csak lesz valahogy...
Nem akartam már a zxr400 topicba irogatni.Igen az a kis fekete doboz.Van rajta egy kis gumipánt,azt leveszitek,majd kipattintjátok azt a kis ajtó szerű valamit.És ott lesz az összes biztositék
polo, short ,kesztyü, sisak ,azt kész pasz.
csakhogy lássuk h jöne mondjuk egy esztergomot...
hátha érdekel valakit!
Vettem nemrég egy 250 es suzuki gsx-r-t.A motort már szétszedtem, de az elektromos rendszerhez meg a többi dologhoz kellene nekem egy szerelési útmutató (mert ez már egy kicsit bonyolultabb:D)amihez sajnos eddig nem sikerült hozzájutnom.Tudnátok segíteni nekem benne? Köszi előre is!
Pontosabban Budai... azon belül Budafok (XXII.ker)... És te Hajdú-Biharon belül pontosan hova?