Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

najo bevallom tegnap felvettem egy pulcsit is
"sima kabátban még nyáron sem indulok el sehova"

polo, short ,kesztyü, sisak ,azt kész pasz.
ŐŐŐŐŐ.........izé.....ezt hogy is érted? Nem vágom
na kiaz aki pesti vagy környéki

csakhogy lássuk h jöne mondjuk egy esztergomot...
kocamotoros
ÁÁÁ az jó gáz lehetett Mondjuk én sima kabátban még nyáron sem indulok el sehova.Ősz,tél,tavasz pedig csak teljes bőr cucc,csizma,kesztyű.Aláöltözök kicsit a dolgoknak és még ilyen 0fok környékén sem szoktam fázni
Hát volt már nekem hogy szakadó hóesésben kellett hazamennem a suliból. Hát nem kívánom senkinek. Reggel még elmentem, aztán mire kijöttem a suliból a mocimat is alig találtam meg a hó alatt úgy szakadt. Persze akkoriban még hülyeségnek tartottam a bőrkabátot, meg a kesztyűt. Na már most mire hazaértem a szokásos 30-40 perc helyett 1.5 óra alatt a sok hó és csúszós út miatt, otthon már csak nagy nehézségek árán tudtam behajlítani az újjaimat. Ráadásul a sima kabátom telibe rámfagyott. Jó nehéz és kő kemény lett mint a jég, aztán a radiátor mellett szép lassan ismét kabáttá vált. Azóta félek télen elindulni.
Lehet télen is motorozni,ameddig nincs hó és jég
De minél gyorsabban, mert lassan itt az ősz és jön a hideg.
am most már télleg gurulhatnánk egyet egy forumtali égisze alatt...
én pösti vagyok vaze
http://www.kepesmotor.hu/kawas...

hátha érdekel valakit!
jah-jah... már csak motort kell szerezni...
hy all. nincs itt valaki esetleg aki a szegedi pannónia motorszerelő iskolába fog szeptembertől járni?
Sziasztok!
Vettem nemrég egy 250 es suzuki gsx-r-t.A motort már szétszedtem, de az elektromos rendszerhez meg a többi dologhoz kellene nekem egy szerelési útmutató (mert ez már egy kicsit bonyolultabb:D)amihez sajnos eddig nem sikerült hozzájutnom.Tudnátok segíteni nekem benne? Köszi előre is!
Nah végre lesz valaki Pesti!
Rendben, köszi... Csak nem tudtam, hogy a feszültséghez esteleg van-e valami köze, mert akkor a lámpa és a for.számmérő kérdése érthetőbb lett volna... De akkor még minden kérdéses...
Nem ez semmiképpen nem lehet probléma,ez csak jobb.Tovább birja ez az akksi szuflával mint a 6Ah-ás.Mondjuk ha valamiért nem akar indulni akkor tovább birsz vele öninditózni pl.
Jah, még egy kérdés: a motor hirdetésében ez állt: ... 'új akkumulátor ( 9Ah a gyari 6Ah helyett)' ... Nem lehet, hogy ez minden bajom forrása?
Rendben, köszi... Majd megnézem, ha arra kerül a sor... De még a vételár sem tisztázott, nem igazán megy a kölcsönösen kialkudás... Mindegy, majd csak lesz valahogy...
Nem akartam már a zxr400 topicba irogatni.Igen az a kis fekete doboz.Van rajta egy kis gumipánt,azt leveszitek,majd kipattintjátok azt a kis ajtó szerű valamit.És ott lesz az összes biztositék
Gondolhattam volna.Én Kaba (fos cityn lakom) Itt ahol van egy nagy rakás semmi És bármikor tudsz csinálni jó sok semmit
Pösti gyerek vagyok...
Pontosabban Budai... azon belül Budafok (XXII.ker)... És te Hajdú-Biharon belül pontosan hova?
? ez lemaradt
Egyébként az ország melyik részében laksz.(gondolom messze tőlem,nehogy legyen má valaki akivel tudnék néha motorozni)