Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kilométer óra bowden kellene de az nagyon...
meg érdeklődnék a 1. kerék féktárcsa jobb oldali vagy párban....
emil: laszkadani@gmail.com
Köszönöm,mindenképpen elmegyek oda
Szia!
Ha lámpa gondod van Debrecenben a Honvéd útcai Osram márkaboltban mindent megkapsz. Az indexem is halogén és csak ott kaptam belevaló izzót, sőt a darabonkénti 1250Ft-os izzó helyet 400Ft ból megúsztam mert az eladó javasolt egy alternatív megoldást, igaz foglalatot is cseréltem de még így is nagyságrendekkel olcsóbban jött ki és a minőség is maradt.
üdv
Jah értem.Na ezt nem tudtam,hogy több fajtája is van.Köszi a segitséget.
A 60 is a watt-ot jelenti csak a a reflektorra vonatkozik. A 35 a tompítottra. Inkább azt nézd meg hogy H1, H4, H7 vagy mi van ráírva... Az a lényeg.
Jó azért nem akarom szétsufnizni az egész lámpát.Nem nagyon lehet a megoldások tengerében túrkálni
Ilyen kellene 12V 60/35W.Beirom google-ba és csak külföldi lapokat jelenit meg ilyen paraméterekkel.A 60 az mit felyez ki vagy mire mutató érték lenne?
baz

találd fel magad te.

ha ezt nem tudod megoldani akkor megérdemled h rendeljél gyárit
Nah akkor a te lámpaszerkezeted nem olyan mint az enyém.Mert ha én két fület felhajtok akkor bezuhan az izzó a lámpa belsejébe mihelyst azt a kis szoritó kallantyút rápattintom.Szóval vagy igy marad vagy rendelek bele izzót.
kiscsávó,

nekem is gáz volt a fülekkel. de mivel eleve olyamok voltak benne. megsugom fel kell hajtani a füleket és igy már belemegy a lámpába. ennyi. nehogy rendejjé 4000ér te.

légy kicsit leleményes pupák
Sajna nem.Itthon is lett volna,de valami szar speckós kell bele,hiába halogen de nem mind1 milyen.Mert van rajta 3 kis baszott fül és az nem stimmelt.Csak pár mm eltérés volt de nem illett bele a gyári helyére.Most ha meg a Kawaboltba megrendelem biztos lenne vagy 4000ft.Annyit meg ad érte a tököm
nincs

de besétálsz egy autoasboltba ahol kb 170 ft ér hozzádvágnak egyet.
Első lámpába való izzó van?Az nekem kellene mert a bal topitottam kiégett
telo, segédváz ,komplett kipufrendszer,ventillátor,hütö, 2 kerék , teljes elektronika, tank , lengövilla himbarendszerrel rugostaggal, 2 ülés, légcsövek meg még egy két alkatrész
pl mik?
vannak alkatrészeim is külön.
lenne pénzem megvenném alkatrésznek
sajnálom h eladod
sziaszok

sajnos:

http://www.kepesmotor.hu/kawas...

akit érdekelne az irjon.
javitom gyuszko07@freemail.hu
gyuszko07&freemail.hu
Adsz egy E-mail cimet?
nem akarom kiirni a cimem.
Megtaláltam a motoromat!
Az a bajom vele hogy amikor alapjáraton vagy kis fordulaton van akkor csörög.
Itt is hallani a videó végén.
Ez mitől van? nekem mindenki mást mond:vezérműlánc feszitő,kuplung,szelepek.
Most akkor mi?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hello! Olvastam lejebb hogy, idézem: Miért van ilyen sok eladó zxr? Na már most arra lennék kíváncsi hogy melyik oldalon keresgéltek mert én max 3-4 db-ot szoktam találni! Kösszi
ok a lánc az nem drága, de én a cserétől fázok nagyon.. nekem arra mondtak botrány árakat munkadíjilag..
Én kb. 4 hónapja cseréltem vezérműláncot! a Kawánál rendelve 7000 Ft-volt! kb 3hét alat hozták meg