aza gondom, hogy amibe fáj egy nagyobb motorhoz a plus pénz, vagy eg yhitel beugrója, annyiből tiptpopra felújíthatnám frézit.. na.. most légy okos domonkos.
ez olyan dolog kinek mire van pénze ...
még 4-5 évig biztos én is 250 gépemmel fogok motorozni... lehet valaki szebben tisztábban tud motorozni egy kisebbel mint valaki egy böhömmel de kanyarodni se tud
mé egyébként? bennem is megfogalmazódott hogy maradok a vasnál.. ha felújíttatom akkor kinéz egy 80-100ezer, évi 10.000-el számolva az 10 év hazsnálat..
Egy szakember eleve 15-20 éves sornégyes magas fordulatú sportmotort nem venne. Ha jófej a szerelő, akkor le fog beszélni róla, ha nem akkor azt mondja vedd meg, hogy minnél többet lehessen nála és jó sokat kérhessen a javításokért. Ránézésre ő se tudná megállapítani, de a hangja elég sokat elárul. (mennyire csörög a blokk stb.)
Szerintem logikus hogy senki nem kis szúnyog 250-essel akarja lemotorozni az életét.Azért akar mindenki nagyobbat mert ez egy kis gép,nem száguldozhatsz vele 2kilóval a hangja is visitós.Én is szeretnék jövőre nagyobbat,de nem azért mert széthajtottam a gépem.
És hogyha elmegyek megnézni egy Kawát, akkor honnét jöjjek rá hogy most szét van e hajtva vagy nincs?Mert oké jön velem egy szerelő, deh ő tudni fogja?
Akkor azt mond meg miért van ilyen sok eladó 250-es zxr, pedig nincs sok belőle az országban. Keveset fogyaszt, olcsó a fenntartása, akkor miért akarják eladni? Megmondom én, mert nagyobbat akarnak, ez azt jelenti hogy nem használták 10 ezer alatt, és aki megveszi az elkezdhet rá költeni. Tegnap azt írtad 10-ből ha 2 rossz, és én kifogtam a rosszat. Pont hogy 10-ből 8 rossz és te fogtad ki a jót. Menj el egy kawa szervízbe és kérdezgess ott ezekről a motorokról, ott is azt fogják mondani hogy nagyon nehéz találni egy jót.
ami "szét van hajtva" = főtengelyes
n.zsolt kawája Balázs91-nél lesz főtengelyes
Norbi meg össze vissza beszélt, azt ist mondta hogy 210-et ment vele, és két személlyel 190-et.
Nem azért lett főtengelyes az övé mert 21-et pörgött, enyém egyszer volt elpörgetve 20500-ig, átlagba 8-14 között használtam, mégis rossz lett. :S
1.én is 250-es sor4-es motorokra gondoltam nem 125-ösökre(nem is értem hogy az most hogy jön ide)
2.én sem azt irtam,hogy 90% főtengelyes a gépeknek,hanem azt amit irtál hogy 90%-uk szét van hajtva.
És akkor pár ellenpélda:az én mocimnak sem volt és nincs is baja.adamfzr motorja is faxa és az n.zsolt Kawája sem rosz.Aztán van még a B.Tibor az övé is penge.Akitől vettem a sportkiput azért tegyük hozzá hogy az ő kawája beleforgott a 21000-be Igy nem is kell csodálkozni hogy főtengelyes lett.Amugy meg az a baj hogy sok hülye elhanyagolja hidegen megcibálja olajat nem cserél rendesen és jó hogy tönkremennek.De a lényegen ez sem változtat szerintem az nagyon túlzás hogy az eladó sor4 250-es gépeknek a 90%-a SZÉT VAN HAJTVA
öcsi meg én is a red barnban vettük.. öcsi egy csodálatosan szép ZXR-t vett meg, ami ráadásul 25 kilowattos is.. n.zsolt vagy milyne néven van itt, és sztem akár beszélhetnél is vele motor ügyben, akár biznisz-ügyileg is.. szuper a gépe, okosan használva, olajcserélve időben, és még városban sem nagyon hazsnálta...
mindez a hidegen húzástól, meg az olaj nem megfelelő mennyisége, esetleg minősége miatt. nekem az fzr-ben lassan 50ezer van. a balesetem óta hónapokat állt, és múlt héten simán beindult, és hajtottam egyet.
250-es sornégyesre gondoltam, nem 125-ösre, amúgy akitől vetted az akra dobot, az ő kawájának mi volt a baja? (főtengely). Amit BaLáZs91 kérdezett annak mi a baja? (főtengely). Gyuszkó kawája? (főtengely).
Én kawámmal mi volt a gond? (főtengely). cook 250-es fzr? (főtengely). Most hirtelen ennyi jutott eszembe. És nem azt mondtam hogy 90% főtengelyes, hanem azt hogy szét van gyilkolva és elég sok esély van rá hogy az lesz..
Szerintem ez roppant hülyeség hogy 90%-uk szétvan gyilkolva.Sokmindenkit ismerek akinek ilyen kis ccm-es gépeik vannak és még semmi baj nemvolt vele.Te pont kifogtad és azért gondolod ezt.10 ilyen kicsi gép közül talán kettő ami nagyon levan harcolva
www.motor.hu! Itt keress. Bár elég nehéz kifogni egy jót.. A hirdetések közül 90%-a nagyobb motor várárlása miatt akarja eladni, ami azt jelenti hogy szét van gyilkolva, nálad fog tönkremenni és költhetsz rá rendesen. Ha mindenképp ilyen kis köbcentis sor4 est szeretnél akkor szerelővel menj megnézni a gépeket, és tőlük kérdezz.. (igaz ők se látnak bele a blokkba)
még 4-5 évig biztos én is 250 gépemmel fogok motorozni... lehet valaki szebben tisztábban tud motorozni egy kisebbel mint valaki egy böhömmel de kanyarodni se tud
Te pont egy kivétel vagy adamfzr
meg érdeklődés képen hűtő és féktárcsa bal oldali mennyi lenne?
Kilométer óra spirál kellene, bowden kellene zxr 250 motorhoz
aki tud az dobjon egy emailt laszkadani@gmail.com
ami "szét van hajtva" = főtengelyes
n.zsolt kawája Balázs91-nél lesz főtengelyes
Norbi meg össze vissza beszélt, azt ist mondta hogy 210-et ment vele, és két személlyel 190-et.
Nem azért lett főtengelyes az övé mert 21-et pörgött, enyém egyszer volt elpörgetve 20500-ig, átlagba 8-14 között használtam, mégis rossz lett. :S
2.én sem azt irtam,hogy 90% főtengelyes a gépeknek,hanem azt amit irtál hogy 90%-uk szét van hajtva.
És akkor pár ellenpélda:az én mocimnak sem volt és nincs is baja.adamfzr motorja is faxa és az n.zsolt Kawája sem rosz.Aztán van még a B.Tibor az övé is penge.Akitől vettem a sportkiput azért tegyük hozzá hogy az ő kawája beleforgott a 21000-be Igy nem is kell csodálkozni hogy főtengelyes lett.Amugy meg az a baj hogy sok hülye elhanyagolja hidegen megcibálja olajat nem cserél rendesen és jó hogy tönkremennek.De a lényegen ez sem változtat szerintem az nagyon túlzás hogy az eladó sor4 250-es gépeknek a 90%-a SZÉT VAN HAJTVA
tesód mondta h lehet h eladó lesz a mocid.
felvehetlek msn-re érdeklődnék kicsit
Kéne a feszítő!
Címet adjak és akkor postán elküldöd?
Én kawámmal mi volt a gond? (főtengely). cook 250-es fzr? (főtengely). Most hirtelen ennyi jutott eszembe. És nem azt mondtam hogy 90% főtengelyes, hanem azt hogy szét van gyilkolva és elég sok esély van rá hogy az lesz..