húh
az kemény!
csak azért mert néztem egyet 220ért amugy nagyon szép volt csak a főtengely cserés. azt írta h 50 a csere kompletten... nekem gyanús volt! még jó h megkérdeztem
köszi
Hi! Véletlenül tudom. Nehezen lehet beszerezni, használtan olyan 60-80 ezer egy jó állapotú + 50 ezer a munkadíj. De rendelhetsz újat Japánból kb 200 ezerért.. :D
hali
nem tudnátok kb mennyi lehet egy komplett főtengelycsere minden járulékos költséggel (tömítések, munkadíj stb.)
könnyen be lehet szerezni
köszönöm előre is
Hi.Hát szerintem egy kicsit kicsi lenne akkor neked.A teljesitmény szerintem meggyőző lesz a Mitohoz képest.Ezzel ha felmész akár autópályára is 140-150-el csapathatod utazóba de szerintem 125-ösök közül egyik sem bir ilyen tempót utazóba.A vezérműlánc szerintem nem kerül többe 20000ft-tól
mit jelent az hogy "drága"? mert pár óra választ el egy zxr től.. feltennék még egy buta kérdést..: ha én 94 kg. és 186 cm vagyok akkor is nyugodtan belevághatok egy ien kawába ugye? a másik még debilebb kérdés.. hogyha nekem egy 125ös cagiva mitom volt, akkor nem fog nagy csalódás érni a teljesítményét tekintve..? má bocs..
üdv néktek! volna egy hatalmas kérésem,kérdésem.. tudja valaki mennyibe kerül vezérműlánc egy kawasaki zxr 250 tipusu motorbiciklihez? a választ köszönöm.
Sziasztok! rengeteg motorblokk alkatrészem van a zxr 250 esekhez! tekintsétek meg ha valami kellene akkor lehet irni itt is de telefonálni is a 06/20-566-76-02-es telefonszámon . ami kell arrol még külön képet is tudok küldeni vagy itt felrakni!
250es vagy 400as is jó lenne csak minél olcsóbb