sziasztok!
a segítségetek kellene.
ma elestem a zzr-emmel, és a moci jobb oldala teljenes szétment, és a lábtartót tartó vas eltört a csavarok közelében (a képen pirossal jelöltem)
HOL TUDOK ILYEN VAS ALKATRÉSZT BESZEREZNI? TUDOK-E VALAMI HELYET VAGY BONTÓT?
a segitséget kössz elöre is :(
a zxr öcsinek 18-at, fzr nekem 17-et. de fzr az EXUP miatt sokkal alacsonyabban használható. pl városban és nem is forgatom 10 fölé, mert úgy is elég jól megy, öcsié meg csak 10 fölött, az alatt tök erőtlen. gyorsultunk 40ről 6.-ban, és mire 100 fölé értünk nem keveset adtam neki, azt hitte visszaváltottam annyival nyomatékosabb. de ne mforog úgy fennt az fzr. ennyi. autópályán is elég jók, én full felcsomagolva 140 körül szoktam utazni vele, öcsiével törött, gipszelt kézzel voltam lillafüreden, és onnan vissza 150-el jöttem végig, teljesen oké volt a zxr-nek is. Egyszer meg nyugat Mo.-ról öcsivel sietősen jöttünk vissza, és ami a csövön kifér alapon hajtottuk a főúton végig ilyen 160-180 között. mindkettőnk motorja széria áttétellel 185-6 ot ment mikor kipróbáltuk. mondjuk én 193 centi, és 112 kiló vagyok.
Bár nem engem kérdeztél de azért válaszolok.Az én mocim hipercsontcsutkán tehát tiltáson 18000-et pörög.Pont nem enged bele a piros tartományba.Elméletileg gyárilag itt tilt,ami tovább pörög ahoz már piszkáltak.Van egy srác az övé 21000-ig is elforgott Persze főtengelyes is lett neki
Hali. Nah Adam, egyrészt bocsi a tegnapi eltűnésemért, de felmondta a netem a szolgálatot. Másrészt újabb kérdéssel állok elő. A mocika miket pörög? Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyo
n-nagyon-nagyon-nagy fordulatszámon van?
enym most adatlapon látható okokból éppen csak esztétikai szempontokat szolgáló rendszámmal rendelkezik, öcsié meg most épült ujjá.. de nálam elég sok kép van abból lehet viszonyítani. a kisköcsög motorja lassan vezethető lesz. :) (bár enyém is az )
Igen, ettől félni kell. Már csak azért is, mert a kb 60 kilommal meg a 170 centimmel tuti lenyomlak mindegyőtöket :) Sőt, attól is félni kell, hogy felülök a mocira, jók-e a méretei, mert a megfelelő méret nagyon fontos. Se túl nagy, se túl kicsi! Valamint attól is félni kell, hogy körbejárkálom és kérdezgetek :) Ezek sajna így mennek. Körbejár, megtaperol, hozzányúl és ráül :)
Nem, nincs férfijelöltem. Meg jelenleg pulzusom sem. Lecsúszott egy szép adag székelykáposzta... Deee motorjelöltem már van, és ha esetleg van köztetek pesti, szívesen megnézegetném közelebbről, ráülnék, elérek-e rajta mindent, hogy megbizonyosodjak, tényleg ezt akarom-e :)
a segítségetek kellene.
ma elestem a zzr-emmel, és a moci jobb oldala teljenes szétment, és a lábtartót tartó vas eltört a csavarok közelében (a képen pirossal jelöltem)
HOL TUDOK ILYEN VAS ALKATRÉSZT BESZEREZNI? TUDOK-E VALAMI HELYET VAGY BONTÓT?
a segitséget kössz elöre is :(
igaz egy lámpával tolom de az is elég h ne baszogasson a rendör
váháhá kurvajóó
mellesleg 5.ben 185 nél forgott le
6.ban 15.000et forgott 185 nél...szoval ha nagyon nem burnék magammal leszedném a km-órát és akkor sztem megfutná a 200at
100km/h óránál gyári áttétellel 6.ban 8500-at forgott.
am amikor jöttünk ha nyugat-mo-rol akkor tatabányátol olyan 130as átlagot mentünk aminél semmi szenvedés nem volt kigyorsitásnál sem.
n-nagyon-nagyon-nagy fordulatszámon van?
:))