na fene.. http://i20.ebayimg.com/01/m/00... 1299 ccm,
220 kW (299 PS), 280Nm. eez elég kemény. nekem méretileg elég kompakt, ha ugy állítom kemény is, és nem gyenge.
Dehogy! csak szimplán jobban tetszik a sornégyes hang.Jelenleg nekem is 2T van és imádom a hangját úgy 10000körül a kis hetvenesnek:D 125ös is jó csővel szépen szól...
Mifelénk nagyon sokan kezdőmotornak vesznek 600-750 es gépeket...Sajna vannak iylenek...de motorozni 1ik se tud rendesen
Amugy nekem is nagyon bejönnek a 250es sokatpörgős 4t-k Csak ha szétthullik a 125ösöm akkor olcsóbban kijövök generálozni mint a 250 es 4t-t deazér király mind2ő
Szerintem azért nem mindegy hogy valaki egy 250esre ül rá első nagymotorjaként vagy egy 600asra...Ez a motor jól megy, de mégse annyira brutális mint egy 600as.Tény hogy ha valaki hülyén vezet könnyen meghal, de én inkább ezt választanám kezdőmotornak.125-öst semmiképp nem vennék mert rengeteg benya, olaj, hangja se olyan jó meg soknál a megbízhatóság sem erősség.Szóval nyáron meglesz a korlátlan és ha lesz pénz is akkor zxr250et szeretnék venni...Esetleg yamahában ugyanezt:D csak az ritkább.
te is legalább olyan idióta aránytalanul hülyén nézel ki ezen a mocin, mint én az RSen :)) Csak a bőr nekem jobban kihozza a csodás "vonalaimat" :)
Alánk tényleg busa kéne, ha nem is erőre, de méretre mindenképp.
220 kW (299 PS), 280Nm. eez elég kemény. nekem méretileg elég kompakt, ha ugy állítom kemény is, és nem gyenge.
Amugy nekem is nagyon bejönnek a 250es sokatpörgős 4t-k Csak ha szétthullik a 125ösöm akkor olcsóbban kijövök generálozni mint a 250 es 4t-t deazér király mind2ő
üdv:Márk
Alánk tényleg busa kéne, ha nem is erőre, de méretre mindenképp.