szia!
Én az adás-vétel csere-bere rovatban mindent leírtam, hadd ne írjam le még1x..TELJESEN ÚJ MOTORT csináltak belőle ennyiért... plusz1 százas volt az új, gumi, légszűrő, gyertya stb..stb.. munkadíj nélkül volt ennyi profi szerelőnél(egyik legjobb haverom) műhelyében. És 100%osra csinálta, mert úgy volt hogy nekem csinálja.. Csak nekem elegem lett már az egészből, meg nem tudom neki kifizetni az alkatrészdíjat se, (mert már így is mínuszba vagyok), a 365öt úgyhogy ezért adom el. Meg azért mert belvárosba nagy, autópályára meg kicsi(máshol meg nem megyek mondjuk ez hülye kifogás)... De megtartanám ha lenne rá pénzem:(
nekem egy fzr-em van de nagyon pöpec bajom nincs vele meg elég jól is megy azután én ráültem egy zxr-re elég fura cvolt nem az hogy hogy meg hanem alacsonyabb keskenyebb meg a jah de enyém 11-kw-is és meg aazzzal se szoptam miatta mé egy rendőr mondta mikor megállított hogy neki is volt hasonló és ezekbe tesznek gyárilag folytást úgyhogy elhiszi hogy 11 kw mondom dejó úgyhogy nincs vele gon
nem én bennem már 99%osan a bandit megfogalmazódott szóval nekem angyon faja ninját kéne találnom hogy azt vegyek emrt arra mindenki aztmondja hogy semmi baj vele erre meg van annyi ppanasz alkatrészről nemis beszélve és én motorozni szeretnék a nyáron nem pedig azon bosszankodni hogy mértenm banditot vettem és várhatok alkatrészre
szerintem nem matrica bár ezt a gazdi tudná megmondani ! ám nem hogy lebeszéljelek a kawáról de egyik ismerősömnagyon csunyán rábaszott a kis zxr-el kilyukadt neki a blokk és kigyulladt benne a motor elhagyta belőle az egyik hajtókart meg miegymás úgyhogy blokk csere előtt ál a csávó szal ezt csak azért hogy jah mégegyszer nem lebeszélés céljából mondom ezeket!
figyelj csak szkráccs olyan kérdéseim lennének hogy irtad itt a forumon hogy eladó a mocid de nagyot csattant amikor vittétek haza meg hogy csuszik a kuplung ugrál a fordulat akkor megvan hajolva az egyik féktárcsa és beráz a kormány akkor hogy elvannak kopva a fékpofák meg a hátsó sárvédő láncvédő?
csak ráértem az olvasgattam visszafele a forimot meg
I.J.S tőled meg azt szeretneém kérdezni hogy amit irtál nyáron hogy lötyög a telo meg szarok a szárak ugyis ereszt meg főtengely meg minden ezt mind megcsináltad a motorodon azért lett 300 vagy mi került annyiba?
az ár az nem zavarna hogy 480 de a dtmmel megszivtam és ha már én vagyok annyira fer hogy már feleennyiért leeht venni ilyen motorot és én megadom érte amennyit kér tulaj legyen annyira fer hogy ha szar motorot is eladja nekem mondja el hogy mit csináljak meg rajta pl vezérműláncot mert akkor fogom azt megcsináltatom enm pedig utána 200 at akarok költeni ....de sztem ezzel midnenki igy van amugy meg azért is tetszik a te vasad mert gyári színe van szóval gondolm perec nem volt vele...
Nem gondolom,hogy jelen pillanatban csinálni kéne rajta valamit,a motorja szépen jár nem füstöl nem csörög.Következő szezonra szerintem fix.Aztán majd adnék neki láncot meg lánckerekeket.Ezek még kb.4-5 ezer km-et kibirnak.Az első gumi is még kb ennyit kibir.Egy biztos,480 alatt nem adom el,akkor inkább megtartom.Imádom nagyon,jó fogyasztás,jó hang,szép kinézet meg megy mint barom
és akkor minek adod el szkrács igy hogy megvan a jogsid akkor rögötn lecseréled nagyobbra? amugy van valami baja? amit ugy gondolod hogy megkéne csinálni mint pl az első guma esetleg lánckerekei hogy állnak lánc akkor szelepek meg iylenek vagy erről fogalmad nincs megy azt ameddig nincs baj vele nemis akarsz hozzá nyulni? ijs teis eladod azt a szép kipufogós paripát új főtengellyel meg midnen? otthon csinálod vagy szerelő mennyiért adod majd?
Akkor te egy az egyben úgy jártál mint én... az adás-vétel csre-bere topicban le is írtam. Mondjuk én 365ezret költöttem rá. Főtengelyt is kellett cserélni. Mondjuk ha valaki megveszi, tuti pár évig semmi baja nem lesz, mégha pörgeti is. Szerintem az enyém is évek alatt ment ennyire szarrá, úgyhogy abszolút nem tartották karban.
A motor április 29. óta van nálam.Még csak 2000km-et mentem vele mert a jogsim augusztusban lett meg és addig csak nagyon ritkán mentem vele.Vidit sajna nem tudok föltenni,amugy full gyári az egész motor,de igy is brutál a hangja.Semmit nem kellett rajta csinálni.Kabán van a moci én pedig veszprémből hoztam és akkor kapott friss olajat.Hátsó gumi még nagyon jó az első már nem annyira de a 2008-as szezont még kibirja.Műszaki 2009 05-ig van.A moccnak van eredetiségvizsga papirja azt is adom.Azért adom el mert korlátlan jogsim van és nagyobbat szeretnék,csak ez előtt 50-esem volt és nem mertem egyből nagyobbra átülni.Ha még érdekel valami kérdezz.
és hajdu biharba hol laksz nagyon messz mert én itt lakok ország közepefele...
videot nem tudnál feldobni hangjáról meg ilyenek mert tényleg érdekelne vasad sajna csak április fele lessz kessem de gondolom ha addig nem viszik el énis jól vagyok csak nem akarok ráfázni felújtva volt nálad ha volt mi meg ilyeneket leirnád?
Nem tartom. Pont azért csináltattam meg hogy el tudjam adni. De megint közbeszólt valami. Elveszett a rendszám. Majd tavasszal az is megoldódik lesz másik rendszám és utána szerintem eladom. Hát sajnos rosszat fogtam ki és költhettem rá rendesen... Jól fog járni aki megveszi erre a motorra többet nem kell költeni! Persze csak ha nem fogja gyilkolni, szépen használja. Mielőtt megkérdezné valaki hogy akkor miért adom el ha ilyen jó állapotban van, mert jövőre megyek főiskolára és autót szeretnék venni...
Én az adás-vétel csere-bere rovatban mindent leírtam, hadd ne írjam le még1x..TELJESEN ÚJ MOTORT csináltak belőle ennyiért... plusz1 százas volt az új, gumi, légszűrő, gyertya stb..stb.. munkadíj nélkül volt ennyi profi szerelőnél(egyik legjobb haverom) műhelyében. És 100%osra csinálta, mert úgy volt hogy nekem csinálja.. Csak nekem elegem lett már az egészből, meg nem tudom neki kifizetni az alkatrészdíjat se, (mert már így is mínuszba vagyok), a 365öt úgyhogy ezért adom el. Meg azért mert belvárosba nagy, autópályára meg kicsi(máshol meg nem megyek mondjuk ez hülye kifogás)... De megtartanám ha lenne rá pénzem:(