Ujabb segitseget szeretnek kérni. Lehet hogy hulye kerde lesz de azért megkerdezem: neten keresgéltem képeket a mocirol-mivel a közeljövöben szerteném megevenni elsö mocim,és hat eszrevettem egy erdekes dolgott a mocin:2 csövet ami a tenkba futt bele felülröl a müszerfal felöl.
Mi a rákért van az ott?
És megvmit szertenk kerni:szivesen megköszönnem ha kisegitene vki egy ket hasznos infoval a mocival kapcsolatban.
elöre is kösz
háát, az a szitu hoyg ha visszanézed, vagy megnézed a zakó, perec rovatot, nemisoylanrégi hozzászolsában láthatod a motorját, és hát... na. ha meglátod érteni ffogod.
ZXR be szeretném kicserélni a hátsó lámpámat LED esre. Akár egy komplett ledes hátsó lámpára vevő lennék. De ha pl létezik fehér lámpabúra hozzá, akkor az is jó mert ledes "izzót" már kapok hozzá. Valakinek valami tapasztalat ezügyben? Mert jól nézne ki hátul a vakító led mint az újabb mocikon. Esetleg valami bolt cím, vagy utazzak Japánba?
öcsivel jáccogattunk (csokki vagy mi a neve itt). erős közepes gáz, kuplung kidob egyesben, és akár nem nagy gázzal karral rásegítve is egész jól jön fel. kuplung nélkül főleg a kawa esélytelen. nem érdemes próbálgatni, a leggyorsabb két keréken vagy. pálya RULEZ!
nem is láttam még a képeket
a esés után. télleg ha valaki9 tud blokkhibás zxr-t külsö9leg top állapotban az szoljon
okés
az a mák h nekem meg a kisrácnak nem lett nagy bajunk. de legalább a 2 napja vett polisport fejidom rajta maradt
Hát én azt mondom hogy az a doboz vagy megy vagy nem. De kettő között nincs állapota elvileg. Ha tényleg cserélned kell szerintem legalább 100 000 el számolj (és még olcsó voltam), mert az maga a fedélzeti computer!
mondatomADAMFZR
Elméletileg ram-air,gyakorlatilag parasztvakítás.UGYANÚGY MEGY VELE MINT NÉLKÜLE.
Ujabb segitseget szeretnek kérni. Lehet hogy hulye kerde lesz de azért megkerdezem: neten keresgéltem képeket a mocirol-mivel a közeljövöben szerteném megevenni elsö mocim,és hat eszrevettem egy erdekes dolgott a mocin:2 csövet ami a tenkba futt bele felülröl a müszerfal felöl.
Mi a rákért van az ott?
És megvmit szertenk kerni:szivesen megköszönnem ha kisegitene vki egy ket hasznos infoval a mocival kapcsolatban.
elöre is kösz
ZXR 250esre keresek bármilyen sportdobot. Ha valakinek van 1 fölöslegbe, akkor szóljon...
erre mi törik szét hát persze h a dekli
a esés után. télleg ha valaki9 tud blokkhibás zxr-t külsö9leg top állapotban az szoljon
okés
az a mák h nekem meg a kisrácnak nem lett nagy bajunk. de legalább a 2 napja vett polisport fejidom rajta maradt