nemtom mi a baja!valami csörgöt én már költöttem rá volt 1 blokk felujitás az volt 35e uj láncszett az is 35e meg hátra 1 gumi használt 90% 5e ja meg tankoltam
nemtod mi baja volt? miért vitted szerelőhöz? és mennyibe került, és mit csináltak rajta? egyáltalán újíttatott itt már fel valaki (költői kérdés..) 250sornégyet? mibe fájt, és mit csináltak?
Nagyon komoly... enyémnek is ilyen hangja volt , (csak sajna annak azért mert ki volt benne égve a hangtompító bárcsak jó lett volna az a mocc) szinte zenél...
Jaaaj most már nagyon szeretnék találni egy km óra spirált, meg hátsó sárhányót :). Ha valakinek van vagy tudna egyet amivel kompatibilis plíííz szóljon. Nagyon kéne, köszi!
Jaja elado volt vagy az is csak most nemtom mi a baja valami a blokkal van! és még nem nézte meg a szerelö mert mindig csak igérgeti h jön!De nagyon kiváncsi vok h mi a baj!Hát am majd ha eladom Honda CBR 600 at szeretnék venni!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek.
Jó a ZXR 250-hez is.
4 db 12000. Olcsóbb mint a gyári.
tudja valaki?
Hát nem gondolotam volna hogy ekkora sikerem lesz. Nektek nincs ilyen hangja? Azt hittem általában mindnek ilyen hangja van. Tietekről nincs hang?
Gratulálok
üdv:George