Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó mindenkinek!
Aki tud 250es ninjára sportdobot az szóljon, mert engem érdekelne...
Hát én néha mentem ki apuval és ő fotozott de egy csomó más ember aki profi meg aki amtőr csinálja a képeket és felteszi a netre
Szió!

Szokott ott lenni 1 srác aki csinál képeket, de elég ritkán látni. Általában mindenki magának oldja meg. Engem is megtaláltok a www.kakucsring.hu ha ügyesek vagytok.
Ez jó.
na itt azegyetlen éles kép
és télleg

de azért a pálya szélén lévö kiskutyáról tűélesképet tud csinálni
hát mi próbáltuk asszonnyal de 1: nem tud rendesen gépet kezelni 2: nem tudja mi milyen képeket szeretnénk menet közbenről 3: a 2. egyedül a pálya szélén tölött félóra után haza akarmennimelegevanéhesuncsi
zsidoooo
ugy valahogy.
Te vagy adamfzr öccse?
Vehettem tőled egy mbx-et tavaszal?
Amúgy kakucsringen készítenek képeket vagy ezeket mindenki barátnővel/barátokkal intézi?
kakucsring amugy is supermoto pálya
igen
ugyanis mérlegeltem miután 1 honap alatt kpéccer zuztam le a kawát
a supermoton kevesebb dolog van amit le lehet törni
ugyhogy az lesz a fö bike a kawa meg ha meg tudom csinálni pályamotor egyedi idomokkal (mivel az eredetiekböl nem sok maratt)
jövö év eleján veszem meg ha minden jol megy
supermotot szeretnél?
remélem tavaszra összekaparom a kawát
meg addig remélem meglesz a dr-z
mégis elrontod az üzletét
mondjuk szó mi szó 70-nél többet nem adnék az egészért én sem mivel a ruha ujonnan 49 a többi meg a sisak...
Én se akarom rontani az üzleted, de a bukó nálam vadonat újan 54900.- (ugyanaz mint a tiéd, még szinben is, Lazer Fiber Pro Flames)
Én is inkább visszatolom a képem az Rs és a Cbr topicba és várom tavasszal a kíhivokat kakucsringre
látom sok minden változott miota fenn voltam
sok a vendég...
hát ah te mondanád "határozottan, NEM!"

ah én sem,... fogalmam sincs mit csinálok ebben a topicban megyek inkább a buzi zh-ra tanulni....
miért kellek? nem hiszem.....
hát látod jól el is kergetted foxgirlt. most máshol fog kakucsos ismerősök után kutatni miattad
Legalább van valami.Néha úgy kihal a fórum.