Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok, megfogadom köszi!
most jut eszembe, 1 db 296-os vastag tárcsám van ami nem üt , de az csak 1 és párja nincsen
ha lóg /kotyog /mozog a tárcsád akkor az előbb az alsó fékhenger dugattyúit pofozza vissza/beljebb a helyükre a fékbetéteken keresztül, azaz ha ütne előbb a féken érződne, tehát ha bele markolnál az első fékbe akkor pumpálni kellene rajta hogy fogjon, ugyanis a tárcsa azzal érintkezik először. ha arra gondolsz hogy a kiegyensúlyozásban lenne szerepe, akkor gondolj arra hogy ha felpörgeted a kereket -200 ra- akkor azt a centrifugális erő beállítja egy bizonyos pozícióba ami 200 nál nem fog jobbra balra elmászni, de ha elmászna egy irányba akkor meg először a fékbetéttel találkozna ami vagy megvezetné vagy vissza pofozná a dugattyúkat, qvázi elmenne a fék nyomáspontja az első fékkar behúzáskor. tehát, ha gumisnál vagy próbálj felszereltetni egy másik -esetleg használt - gumit és úgy próbálni.
Nekem is log de nem raz a kormany .200 nal ha elengedem a kormanyt akkor sem raz
Nagyon rossz ez a méret alig van tarcsa erre a zx9 re.300 jobb lenne mert az van sok
Te mire tippelsz akkor? Gumik amúgy centírozva, egyébként centír előtt konkrétan rázott a kormány, utána már csak 200 felett ráz, de nem veszélyes módon hanem csak kicsit. Egyébként ezt a gumis mondta nekem, hogy ezt meg kell javíttatni, és meg is mutatta a lógást. Több helyen olvastam hogy oldalirányú ütés esetén okozhat ilyet a tárcsa lógása.
Kár hogy nincs :( kuplung lamellaid nincsenek ?
egy 9000km-t futott 300mm-es tárcsa párom volt kb 2 hónapja, de megvásárolták. már csak olyan van ami méret alatti de azok kellenek a motorokra, meg pályázni. ha lesz még talán egy pár akkor az is 300mm-es lesz, braking hullámos tárcsa pár, nem kopott, 60 000 ft a pár. de nem lehet beszerelni a 296-os helyére, nem megy fel tőle a féknyereg. még megpróbálom én is feltenni, ha sikerül az nagy szám lesz.
Rendben.Neked nincs jo allapotu tárcsád ? Ha van mi az ara?
akkor csak én verettem tegnap.
most látszik mire jó egy lengővilla sárvédő
ha a rosszakat el fogod adni keress meg
aki érti a nyelvet
kizárt hogy köze legyen a tárcsáidnak a 200 feletti stabilitáshoz
írok
az egyik árány barna a másik szűrke
no most fényben is
1
Himikém neked még nem volt jó pálinkád
Kákabélű vagy,,,, A jó pálinkától is csak fintorog,
a jobbos szürke. (szemből balos )