uuuuuuuu a másik rom halmaz csuszik a kuplung azért hozták hozzám,mondom csere.....jött is az uj alkatrész,kicseréltem,közben a szabadon futó megfőtt, a garázsban kettő inditásután,280 ezer az uj,csak a spéci csapágy 70ezer......lett bontott,kicseréltem,melegen nem ejti az alapjáratot,karbi szét tömités csere,pucolás szinkron.....leszakadt az üzemanyag szint jelző vezeték,kettő tank felemelés után,kifogyott a benzin.....ette az olajat,kééééééész,tulaj jön,próba....rángat és csuszik a kuplung,szétszed,megcsinál,kész,nem indul,karbi tekerget,megy......mondom a srácnak,egyál egy kenyére valót és vidd innen,de ide vissza se hozd,és ha ven egy kevés eszed,eladod mig még éppen jó.......ááááááá kizárt,szivéhez nőtt,szereti........elindul,10perc mulva hiv,szaggat nehezen pörög..........ne haragudj,már nem vagyok ithol
Igen igen, de egy biztos. Ha Suzukit veszel, nő a farkad 5 centit! Az élet szebb. Az ételek finomabbak! Pipinek nem tudod megmagyarázni de még a pecázás is jobban menne tőle. Még a postás is szebben köszön az embernek. Egyszerűen hihetetlen. Persze az alap hogy ha szuszkát veszel. Egyből tudsz pályázni. Hozzá is tudol szólni olyan profi pályás témákhoz is amikhez előtte nem is tudtál sőt nem is mertél. Ez lehet a mellékhatása a fasznövekedésnek. Azt már nem tudom!
Keresek zx9 c1-c2 es első tárcsákat.
Meg ne öljétek addig egymást!
arra még a szuzka is jó