Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veled röhögünk,hogy a Pipi téleg ugy néz ki mint amit csinált képen
Az a baj már annyira óccsón adtad hogy gyanakszik az ember,persze tudom az okát de akkor is.Ha 850 ért árultad volna biztos elviszem 800ért.Amugy fájt a szivem nagyon ott hagyni láttad te is mennyit hezitáltunk rajta
Ez még eldöntendő...
ugye Velem röhögtök,NEM rajtam?!
Mikre nincs időd...
ez jóó
de csak az ÖNkritikát bírom!
Ok! Intéztem
Belistáztalak a hülyékhez
vagy pontyot
Pipi ha huuuuuuuz..........ahhor általában a macskát a pöcsére
...az X-et! a hülyejelölőnégyzetbe
unatkozol mi?
A"nem vagyok hülye" az irónia volt.Ön.
Azé tettem ezt a nyomijelet :
Ugyhogy húzd bele a....
Te meg mit vakarod az állad?

Egyik mondatoddal cáfolod a másikat

"Mondjuk én vagyok a hülye,mit mászkálok be nem hondás oldalra"

" Én nem vagyok hülye! "

Na akkor döntsd már el végre mi vagy hová huzzam az ikszet
Ha szívó benzint szívó dízelhez hasonlítasz, akkor sehol nincs a dízel. A turbódízelt turbós benzineshez hasonlítsd! Megint sehol nincs a dízel teljesítményben. Csak ezt általában elfelejtik akik azt mondják, amit te. Egy dologban jó, a fogyasztásban. Amúgy meg undorító.
fene tudja bogyesz hogy járt volna szarabbúl
pedig úgy tartja a mondás, hogy " minden viccben van valamennyi igazság"
nekem egy benzines otóm volt
wartburg turiszt
2 ütem 10 liter / 100 km-er
Viszont horgászni el lehetett benne férni
Ez a benzin dízel mizéria ez nagyon használati cél függő
viszonylag sokat megyek és hosszú távokon arra a legjobb a dízel.
Nos mint a feleségem aki a városban kocsikázik 95%-ban arra meg a benzines jó Egy dízel nem is igen bírná a 3 km-es távokat
Meg sem langyosodik a motorja aszt már leáll. Mire kihüll újból indít és kezdődik ugyanez. A benzines viszont ezt bírja mint jóisten a szidást
aki egyszer megtapasztalja egy jó dízel előnyeit, soha nem fog benzinben utazni ez is tapasztalat nem ide oda írogatás
de mindig is lesznek olyanok akik széllel szemben hugyoznak
az a koromgyár kétszer annyit pöfög egy tankkal mint a benzines a nyomatékról meg ne is álmodj benzinben
rákkeltő-kormol hna ja, ugyan úgy mint a benzines
ne bácsad a Petit eljött hozzám motort venni mivel nem adtam olcsóbban az amugy is nevetségesen olcsó szuzucskit,igy mérgében meg vette a Hondicskit
Fasza hozzászólás,magam sem csináltam volna jobban!
Ez jó poénnak tűnik, csak nem nagyon van valóságalapja. Egyszer láttam egy táblázatot amiben különböző márkák autóit hasonlították össze több lökettérfogat esetében is. Lehet főleg ilyen sportosabb modellek voltak, nem emlékszem pontosan. Viszont minden kategóriában a honda nyomatéka volt a legnagyobb vagy nagyon az élen volt, teljesítményben meg alázott mindenkit. Az, h a szívó motorjaik más karakterűek, pörgősebbek, nem azt jelenti h nincs bennük nyomaték. Más márkák nem is pörgősek és még annyi nyomaték sincs benne. Mindig mosolygok csak ezen a poénon, amit biztos vmi koromgyáros tdi-s köcsög talált ki.