Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt Szentesen egy autó kereskedésben is volt anno egy eladó ,mondták fel van újítva ki próbáltam ment mint a veszet haza felé meg majdnem tolni kellet de újra indult oszt megint ment pattogtam rajta mint kecske szar a deszkán valami verseny futó mű volt alatta meg cserélt lengő kar egy bontó szökevény volt utólag kiderült törve volt eleje hátulja s főtengely is volt benne cserélve azt is mondták 9 alatt nem eszik
Nem kedves barátom,nem rég értem haza mert tudod én vasárnap is melozok,hogy a magad fajta nagy arcú tudja reggel tömni a friss péksüteményt és társait.A másik az,hogy van egy ilyen nagyon fasza okostelefonom ami tudja jelezni,ha az ilyen okostojás mint te ír a fórumon.Mondjuk te leragadtál a régi kawádnál így nem hibáztatlak emiatt.Jajjj hagyd már ujkorában nem ért annyit mint most ez a fos honda szerintem ezt te sem gondoltad komolyan:DVagy maga Jay Leno vette meg a gyűjteményébe...akkor talán elhiszem,hogy 2 ft-nál többet kaphattál érte:)
csak nézegeti ne ,hogy szétessen mert már bele adtátok az ideget,hogy milyen q szar
Eladtam két részletben drága barátom és már akkor többet kaptam érte mint amenyit a tied ér most
Egyébként te állandóan fent lógsz a neten?
Minden hozzászólásra 2 percen belül megérkezik a válaszod
Ma is pl. 20 fok meleg volt Miért nem inkább motoroltál
Jaj de hülye vagyok neked 954-ed van
Kakazacsi istenem,de találó neve van
Látom akinek zx9 van az egyben 954-es professzor is egyben Leadtad már a méhbe amúgy a tied ,vagy ott hagytad az út szélén?
Jó jó tudom tudom fejenáll a kakazacsi és ez teccik neked
De már 4 szer ne írd le légyszi
Hát abból, hogy a dukit lesajnáltad
Mer ha 954-ed van ne mást sajnáljál

Lesz vele elég bajod
Elhiszed
De igen,miből gondolod,hogy nem?
Most akkor neked nem cibere 954-ed van?
Ennyi
de ott a helye
ne kamuzz ez a te garázsod láttam
Jóvan az nem elfér?
a kiguglizott képek alapanyaga ott van kibaszva hátul a kerités mellé
Jóvan na,,,
kb 80 dobozt kell feltúrnom
hát nem csak elég nehéz megtalálnom
Ha valakinek ezek vannak elfekvőben ne tartsa vissza magát....bár mostanába hiába kérdezősködökk szarnak itt az emberek fejére...
Air box gumi gyűrűk,,meg telóvédő idom előre,jobbos.
Mondjuk ennyit soha nem adnák egy új ruháért....
Ha kihozod a boltból már 60 ezerrel kevesebbet ér....
Jahhh
Érezted hogy kicsit növekszik a bré?
igen marad. Csak még bőr ruházatot kell vennem. Mugen race ruhák jók lehetnek? [url=http://blackdevilmotor.unas.hu/spl/827303/Motoros-borruhak]http://blackdevilmotor.unas.hu...[/url]
Mi is! Olyannyira, hogy kaparóval kell az bogarakat előlről levakarni. Nem volt még se időm se jó időm nem volt hogy lemossam. Ilyen retkes sohasem volt!