Bazzd....Hát szét fostátok a topikot! Alig bírtam elolvasni. Pipiéken beszartam a röhögéstől!
Nem meg mondtam nem öljétek meg egymást.
Fékes téma. Enyém ilyen. Egy szó! Suzuki! A faszukat gyűrték volna be!
A 400 asomé is kotyogott. Bele mentem kátyuba koppant... Rendeltem bontóból. Az is olyan volt! Úgy használtam.
Ezen a retkedéken is kotyog az a szájbabaszott tárcsa. Hasonlóan mondjuk annyira még sem mint a második videón. DE DE és figyeljetek LESZAROM! Versenytárcsa bazzzzd meg versenytárcsa!
Így nyomtam vele a szezon és jövőre is így fogom nyomni. Olyan még nem halottam hogy ezért álltak fejre, de ha lesz akkor én leszek az első. Akik pályáznak az ilyen tárcsákért kapkodnak állítólag......
Kawán cseréltem tárcsákat mert ütöttek. Bandi hozott nekem 50 ért első osztályú tárcákat 0 kopással! "636" osé is jó rá!
50 az nem pénz érte én azt mondom, de csak ha nagyon zavar. Én már ezen a kotyogás dolgon nem akadok fent. Láttam már pár ezer k/m-es tuonon is kotyogó féktárcsákat. Jó az falura.
Ez a videó rohadtul nem arról szól. Arról beszél, hogy miként tudod tisztítani a szegecseket. Főként akkor hasznos, ha ráz a tárcsa, mert a koszos-elkoszolódott szegecseknél nem tud hangyafasznyit sem elmozdulni. Összefogod csavarral meg anyával (nem mint az állat, csak finoman) és át tudod forgatni (+féktisztítóval lehet fújogatni). Ennyi, nem több.
ugyan ez a prés,csak gépesitett meg tán központos az enyim ia olyan volt már hogy 200 körül ha hirtelen kellett fékezni,olyan mintha defektes lenne az első gumi
Sziasztok! Ez a házi módszer egyébként bevált valakinek? Nekem is lötyög le-föl meg oldalra is....Nagy sebességnél 200 felett szerintem emiatt kicsit instabil a moci.
Ezt a házi tuningot nem értem.De szerintem a fék nem játék inkább szegecselni kéne.Találtam egy címet ahol lehet kapni szegecset de most sajnos az oldal nem él :( Trix-M Kft
Párom ZRX -én Új GoldFreen tárcsák vannak! Van benne kb 5 ezer km!
Új korában is lötyögött! Minden irányban! Fel le oldalra. Sőt előre hátra is!
Szarabb úton megy lassan azon is hallani hogy zörög!
Nem meg mondtam nem öljétek meg egymást.
Fékes téma. Enyém ilyen. Egy szó! Suzuki! A faszukat gyűrték volna be!
A 400 asomé is kotyogott. Bele mentem kátyuba koppant... Rendeltem bontóból. Az is olyan volt! Úgy használtam.
Ezen a retkedéken is kotyog az a szájbabaszott tárcsa. Hasonlóan mondjuk annyira még sem mint a második videón. DE DE és figyeljetek LESZAROM! Versenytárcsa bazzzzd meg versenytárcsa!
Így nyomtam vele a szezon és jövőre is így fogom nyomni. Olyan még nem halottam hogy ezért álltak fejre, de ha lesz akkor én leszek az első. Akik pályáznak az ilyen tárcsákért kapkodnak állítólag......
Kawán cseréltem tárcsákat mert ütöttek. Bandi hozott nekem 50 ért első osztályú tárcákat 0 kopással! "636" osé is jó rá!
50 az nem pénz érte én azt mondom, de csak ha nagyon zavar. Én már ezen a kotyogás dolgon nem akadok fent. Láttam már pár ezer k/m-es tuonon is kotyogó féktárcsákat. Jó az falura.