Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.
ez a plexi meg van amióta vettem. Meg nem mondom most mi a márkája.Akarok venni laposabbat.
Akkor tényleg felujjítós! Füst plekót honnét sikerült? Basi? E-bay?
nem tudom mennyit mozoghat de ez marhára kotyog .Rosszabb úton megyek vele zörög mit egy traktor
Ha megmozgatod fel-le,,picit mozoghat,,bár fasz se tudja,,,
Még egy kérdés!Egy bizonyos kotyogása lehet a tárcsáknak nem?
a hasznosságát nem vitatom,de megbízok a japo technikában ,majd bekapcsol ha melege van
de vágom.......igényes vagy és kész,de ezt el montad itt is,neked szemet szürt,van aki meg értékeli,ember és ember közt rengeteg a külömbség
oksa.köszi
megcsinálják,nekem annó a K1-re Szeki rendezte.....nem is olyan vészes pénzért,de vedd fel vele a kapcsolatot
aaaa nem érted a lényeget Bogyó
lehet hogy úgy döntök inkább meg csináltatom mert annyira drágán adják a 296 tárcsát mint egy 2008 as 10 esre.Mivel kevés van belőle arany áron adják.Az enyémnek jó a vastagsága is és nem vállas csak a szegecsek kikoptak
Szeki tud........de Gyöngyösi Pisti Debrecen
sajna szinte minden suzukuira raktam ami saját vot és ismerősöke is ,mivel a suzucski nem szereti a városi tötyörgést volt amit a vázra,az idomba vagy a hütőhöz ezen a motoron volt már mikor hozzám került,csak a jó öreg kerek váltós kapcsoló,ami a velső villahid közepén volt felhozva aztán mivel szinte minden meleg levegő ott jön fel,szinte mind ki olvadt,ezért kapott helyet az oldalidom felső részében,szerintem anyira nem zavaró,anyira nem is nagy a kapcsoló hogy látni lehesen,de ha szükség van rá ne keljen keresgetni,hajolgatni,esetleg megálni mondjuk ha téged zavart,1 darabka fóliával méár el is tünt volna
Sziasztok!

Nem tud valaki olyan személyt aki foglalkozik tárcsa javítással?A szegecsek kikoptak így kotyognak.
Na jó Bogyó,csak egy dolog,de kérlek ne vedd basztatásnak,de nálam az ütötte ki a biztit.Na szóval,hogy volt szived,egy ioyen kategóriás motornál mint a tied volt,kifúrni az oldalidomot,és egy 100 ft-os billenő kapcsolot beszerelni,hogy avval kapcsold a ventit.Legalább elrejtetted volna vagy nem tudom:D
Volt ott azért más is ,de nem megyek bele inkább.Más az értékrendünk de evvel semmi baj nincs.
igen..,nekem már a 2004 utáni cbr se tetszik ,de a világ egyik legjobb,ha nem a legjobb konstrukciója
ja,bocsánat az a Yamakánál van csak olyan egyformák
jók a hondák na.........nagy álmom volt a CBR-900 de megjött az eszem és cak a cucuki F4 600 van 3 cimbinek is,próbálgattam is több napig de nem győzött meg inkább turás masina(gyári állapotban) viszont a fighterek szivesen dögönyözik mert 1 szerüen megölhetetlen,ahogy Szeki is monta,max ha le engeded az olajat és ugy baszatod 929 954 volt tervben de lebeszéltek rólla,meg volt szerencsém jópárat szerelőnél látni és csak sorolták a tipushibáit,persze minden motornak van tipushibája,csak nem mindegy hogy ez bekovetkezése esteén motor csere orvosolja a dolgot a CBR 1000 viszont bevált jószág,de sajna nem az én zsebemnek de az ujabbak már anyira nem is tetszenek azzal a tepsi oldal idomokkal és az ujitott elfokot sor 4-es meg már egyenesen undoritó persze gyorsan hozzá teszem ez az én egyéni véleményem,még mielőtt én is kapok a pofámra a Honda delegációtól ugyhogy elnézés is kérek,tudom én vagyok a féreg, bunkóztam egy kicsit,de elmegyek a rákba csak előtte agyatok egy cigit

A Honda a mai napig összesen 100 millió motorkerékpárt gyártott.
Ennyi hülye nem tévedhet
meg tán a Hondán
750-be azért nem adtam mert frisen majdnem megvásárolt motorod első utján nem én akartam szponzorálni,ahogy ezt el is meséltem 725 hitel,40 hitelmódositás és még én fizessek 15-öt mert el adtam a más motorját hogy boldoguljon, meg még szopjam azt a faszt amit már amugy is leszoptam
de ezen nem trillázok,ugy fogom fel hogy jóóóóó drágán béreltem egy középkategóriás motort élve maradtam ettől nagyobb szopás után is részemről a dolog anyiban nincs lezárva hogy bolond lenék hagyni a pénzem.............bár ma egészen véletlenül kaptam egy telefont,hogy esetleg ujra enyim lehet a motor igazából nem bánnám,mert azon a 2 centis festék le csiszoláson kivül amit a felnin észrevettél és végül is a miadt nem vettél meg engem nem zavar mert más kinya nem nagyon van.......szinte egy ujabb szezonra fel van készitve
Igeen!
akkor most pipin röhögünk