Na végre első megint sokadjára a stuffoló király
Se Canáry nem vezet éjszaka, Jimy se nyomtatja a silány minőségű papírpénzeit, és nincs álmatlanságban szenvedő, aki átbeszélget a másik napra Ez az igazi koránkelő hely...
a botokat a peckára értetted vagy a népnevelőre? peckát azért nem viszek mert amint irtam haver kertyébe megyünk a tóra és van sufnija,na nem tuningolni hanem a felszerelést tárolni és ottvan minden,kivéve a hálózsák,kapcsijelző,fotomobil,borocska de igérem csinálok fotót,mert ugy érzem nemhiszel nekem
Bogyesz Mármint úgy akartad írni, hogy 8 körül egy 2-eset és 10 körül egy 5-et
Ellenkező esetben ott túl sok lenne már a kapitális hal...
Látom majdnem mindent felsoroltál mit viszel magaddal, a botokat kivéve, igaz az nem olyan fontos, viszont fotóaparátból vigyél kettőt is, ha eggyik véletlen pont betalálna krepálni
hali faximaxi!lesemerem irni de most jövök a horgász cimbitől,az est fogot 2db halacskát8kg-os hajnal 2körül a 10kg-os 5 körül! és aszemét nemszólt nekem de ma este készülök!hálózsák,elektromos kapásjelző,fotósmobil borocska!
Jimy! Te nem tudsz jól fogalmazni. Ez így hangzik a valóságban az esetleírásom szerint. " olyan gyorsba mentünk Pipivel a szerpentinen, hogy idomig borítottunk az aszfalton" Látod? nem kell ezt túlkombinálni
Se Canáry nem vezet éjszaka, Jimy se nyomtatja a silány minőségű papírpénzeit, és nincs álmatlanságban szenvedő, aki átbeszélget a másik napra Ez az igazi koránkelő hely...