Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre első megint sokadjára a stuffoló király
Se Canáry nem vezet éjszaka, Jimy se nyomtatja a silány minőségű papírpénzeit, és nincs álmatlanságban szenvedő, aki átbeszélget a másik napra Ez az igazi koránkelő hely...
ez jóóó!
Okés várom soxeretettel
posta, futár mehet,amint van adapter jelentkezem, és/vagy küldöm.
Posta, futár ilyesmi Ha úgy nem megy, akkor cumi, kiestem
Ja .. próbálom feltölteni a képet de nem sikerül
Thessalonikiben láttam a múlt héten, szerintem nem rossz fehérben sem…
a hátsó adaptereket még nem kaptam meg.és még az árát sem mondták de nem lehet egy ökör ára.ki viszi el neked.
Pipi mög röndőtem az oilt.
8100
slickkem az nincs de ebben sedu tud neked segiteni téleg vajon hol csavarog haver belemerültél a család projektbe?
Köszi, slick érdekel kipróbálnám.
jimi L hátha ez jobban érdekel:van vagy 3db első gumim 80-90%-ak még sedutól kaptam de az első nem fogy ugy mint a hátsó ha kell igyé odaadom!
áááááááá csak mimózalelkü vagyok faximaxi stuffolgas csak nyugottan! rélyöttem 9363-nak igaza van !jimy L barátom,elfogyott a söröd?
erre énis gondoltam már 9363 ott a pont
Én meg tettem fel motorosképeket, egy horgászós fórum, topic-jába.
Bogyesz látom érzékenyebb vagy mint az átlag ne sz@rjá, csak stuffmájerkedek
Bocs,hogy bele vau-vau,de persze,hogy nem hisz egy horgásznak,hiszen Ő maga is mindig felszorozza a fogott halai súlyát,így ebből indul ki alapból!
a botokat a peckára értetted vagy a népnevelőre? peckát azért nem viszek mert amint irtam haver kertyébe megyünk a tóra és van sufnija,na nem tuningolni hanem a felszerelést tárolni és ottvan minden,kivéve a hálózsák,kapcsijelző,fotomobil,borocska de igérem csinálok fotót,mert ugy érzem nemhiszel nekem
Bogyesz Mármint úgy akartad írni, hogy 8 körül egy 2-eset és 10 körül egy 5-et
Ellenkező esetben ott túl sok lenne már a kapitális hal...
Látom majdnem mindent felsoroltál mit viszel magaddal, a botokat kivéve, igaz az nem olyan fontos, viszont fotóaparátból vigyél kettőt is, ha eggyik véletlen pont betalálna krepálni
hali faximaxi!lesemerem irni de most jövök a horgász cimbitől,az est fogot 2db halacskát8kg-os hajnal 2körül a 10kg-os 5 körül! és aszemét nemszólt nekem de ma este készülök!hálózsák,elektromos kapásjelző,fotósmobil borocska!
Ja fasza a honlapod Sedu, hiba404 jön. A gülüszemű majmot mennyiért adod?
Sedu! azt írtad néhány hónapos a gép. Ha gar jegy+ doboz van érdekel, anyámét balatonon ellopattan egy hasonló gép volt az is valami Olympus f.s.
Jimy! Te nem tudsz jól fogalmazni. Ez így hangzik a valóságban az esetleírásom szerint. " olyan gyorsba mentünk Pipivel a szerpentinen, hogy idomig borítottunk az aszfalton" Látod? nem kell ezt túlkombinálni