Üdv Szeki!Láttam kerestél! Eddig melóztam! Csimbinek az idomok üvegszálasak! A fülek nem hiszem hogy benne lennének! Az ember erre a kérdésemre nem válaszolt! Elméletileg okt 5-6 -án érkeznek az idomjai!
Holnap dobom a hirdetésed! Ma nem volt rá időm! Úgyis a hétvégén kell hogy lejárjon!
basi amit motobogyónak rendeltél idomgarnitúrát az müanyag vs üvegszálas, és már nem emlékszem hogy van-e benne lámpa felfogató fülek, adnál infót!köszke.
sebu bányó házavató ok!de miis pont szombaton bográcsoljuk a ahalacskát a szomszéd csehóban!gyertek le estiiiire hiit orára ha szereted a halászlét, elixir kisérővel!
sajnos nincs fotó a halacskáról pipifaxi,de ha legközeleb lesz ijen(dejólenne)csinálunk fotót!ha elhiszed el,ha nem nem!16-án fogtak nálunk a tiszán 1 kapitális harcsát!74,4kg,245cm hosszu!két palit 300m-en ladikkal együt huzta!közel 1órás fárasztás után feladta a halacska de a te aranyhalad is gyönyöri!ugye mijen élmény 1 ijen hal kifogása?!
Mantas a Z750-es srác? Nem nagyon láttam motorozni, mert bevállalós volt már az előzéseknél is. Engem várnak itthon
Ha beépítjük neki a gáztartályos hátsó telót még jobban fog menni! Lehet oda tudom adni neki a GSX-R-ét is!
Hazafelé olyan 350 km után eszembe jutott, hogy a 2 személyes beállításon puhíthatnék egy kicsit
Hozzad a halat szombaton megesszük a ház avató bulin!
Ma (darth)Vaderrel örömmotoroztunk egyet a Mátrában. Nagyon jó volt, végre valakivel tudok egy tempóban menni. Nagyon hasonlóan motorozik, mint én. Egyenesben normálisan, kanyarban ami belefér. Jövőre az első kawa esten jó lenne egy időmérést rendezni!
Motorbogyesz a 17 kg-os potyeszt rakd csak ide fel, majd én megmondom mekkora. Mindenesetre az én egyén rekordom csak 14,5 kg
Egyedül voltam 5 napig merenyén és mindíg akkor ugrott ki az a piszok hal a kezemből, amikor elkattant a fényképező önkioldója.
ja persze özönvízszerű esőben
tiszteletem az uraknak!én nemhogy hamburgert de semmit nem burkoltam töltöttem a pofámba egész nap mivel estére az asszony nembirta elviselni a pállinkás pofámat elmentem horgászni!az eredmény 1db17kg-os potyka és 1 7kg os busa a holtszamosban na ezt ibereld pipifaxi sedu!ezt az apró pánz dobállást lehet hogy egy két helyen nemnéznék jó szemmel főleg nállunk nem! a moccozás mais elmaradt a sünök kiköltöztek a falunkba ez már röhely!
Csá Jimy, én meg ma Érden nyomtam egy hambit, szintén kézzel A pláne az, hogy a csaj előttem rakta össze a kaját és kézzel hajigálta össze bele a húst, meg a zöldségeket Rá kellet volna ilyesztenem,, hogy az áentésztől, jöttem és a kolegina mögöttem a fogyasztóvédelmi felügyelőségtől rögzítette az egészet
Ja ma nyomtam 107 km-ert a bordóval a szürkével meg 350-et
Sza susugiga Nem aludtam reggel, csak motorbogyesz felhúzott azzal, hogy nem bírt aludni, így átüzengetett a mai napra éjfél után húsz percel . Így jogilag ő volt az első mámma, bár szerintem az nem ér mert ő addíg le sem feküdt.
Errol jut eszembe az az angol vicc:
Zsido Kapitany es Kinai elso tiszt elso kozos transz csendesoceaniai utjan napokig nem szol egymashoz.
A kapitany vegre megtori a csendet:
- I hate chinese
- Why
- They bombed Pearl Harbour
- That was the Japanese!
- Chinese, Japanese, Vietnamese all the same doesen`t matter
Elso tiszt robban a meregtol, telnek a napok tovabb, mire megszolal:
- I hate Jewish!
- Why?
- They sank the Titanic
- That was an Iceberg!
- Iceberg, goldberg, rosenberg, doesen`t matter all the same
Az most sajna nekem nem jó,mert nem a városba vagyok,esetleg Egerbe tudnánk talizni és onnan mennénk együtt,de így sokára érsz oda az a baj.Engem meg szorít az idő is,mert még vissza kell jönnöm kövesdre(kb15h-ra)a motyómért és úgy irány Miskolc,majd Tiszaúj.
Igen,a számod megvan.
Holnap dobom a hirdetésed! Ma nem volt rá időm! Úgyis a hétvégén kell hogy lejárjon!
Ha beépítjük neki a gáztartályos hátsó telót még jobban fog menni! Lehet oda tudom adni neki a GSX-R-ét is!
Hazafelé olyan 350 km után eszembe jutott, hogy a 2 személyes beállításon puhíthatnék egy kicsit
Ma (darth)Vaderrel örömmotoroztunk egyet a Mátrában. Nagyon jó volt, végre valakivel tudok egy tempóban menni. Nagyon hasonlóan motorozik, mint én. Egyenesben normálisan, kanyarban ami belefér. Jövőre az első kawa esten jó lenne egy időmérést rendezni!
Egyedül voltam 5 napig merenyén és mindíg akkor ugrott ki az a piszok hal a kezemből, amikor elkattant a fényképező önkioldója.
ja persze özönvízszerű esőben
második
Pipi legközelebb, tedd be a bordót a szürkébe.
Ja ma nyomtam 107 km-ert a bordóval a szürkével meg 350-et
Errol jut eszembe az az angol vicc:
Zsido Kapitany es Kinai elso tiszt elso kozos transz csendesoceaniai utjan napokig nem szol egymashoz.
A kapitany vegre megtori a csendet:
- I hate chinese
- Why
- They bombed Pearl Harbour
- That was the Japanese!
- Chinese, Japanese, Vietnamese all the same doesen`t matter
Elso tiszt robban a meregtol, telnek a napok tovabb, mire megszolal:
- I hate Jewish!
- Why?
- They sank the Titanic
- That was an Iceberg!
- Iceberg, goldberg, rosenberg, doesen`t matter all the same