Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali,hali!mikor indulsz?én nem aludtam,holnap vagy sikerül felkelni vagy nem a múlt héten sem sikerült
hátha találkozunk a mátrában!
na annak már meszeltek!
csere
mint a canáryé, nehéz váltani,nehéz üresbe tenni.csak egyszer rá kellene jönni már hogy a fém lamellák sem bírják örökké,azaz meghajlanak és foltosan kezdenek kopni, hiába cseréled a kuplung kopó lamelláit ha a fémek meghajlottak és mikor a kuplungot behúzod akkor csak a görbe fém lamellát egyenesíted ki, vagy még jobban meghajlik és foltokban kezd megkopni.
eladod a vasat, pedig nincs a csúszáson kívül nagyobb baja?vagy berágtál a váltóra?
chhhoppert neki
ma szabolcsba megyek motorozni, bemelegítek a holnapi mátra-bükk sétamotorozásra, ha jól megy leszünk vagy öten, és t.ujvárosnak nyitunk holnap.
Hali mindenkinek!ITHON VAGYOOK! igaz nem aludtam még egy percet sem pipi csak hogy ne egyedül beszélgess ja és mindig behúzom a kéziféket na menjünk motorozni
Na lassan indulok pécsre, meglátogatom sógorékat, me pecáznak, na meg 500 km oda-vissza
Csaplarzs!
Ezek szerint neked a Z is tetszene
hasatokra süt a nap
marizsuzsi nekem is bejon
Ja és városban sem szívessen tötymörgődök vele az kész halál, pláne, hogy lábujhegyen ér le a lábam...
Egyébként nem kétlem, hogy könnyebb és könnyebben is kezelhető a Z. Azt nem tudom mennyire kényelmes, bár a plexijét látva engem onnan lefunna a szél.
Az biztos, hogy az öreg 9-es nehéz, nehez kezelhető, nyers. Tuti, kanyarívet sem úgy fog mint a vékonyabb dongájú márkatársak. Max a sebességen, és a szépségen vitatkoznék. Ha én 240 akarok vele megtenni 100 km folyamatossan nem okoz problémát. A szépségről meg annyit, hogy nekem a Kinga tetszik a barátok köztből, neked lehet, hogy a Mari Zsuzsi ennyi.
Sedu vazze? Te tudod a vers folytatását ember? Mit akarsz magaddal csinálni ne tedd kérlek! "Ágyban párnák közt halni meg", Soha többet nem hozom fel a palacsintás témát, csak sírva könyörgök ne csinálj semmi ostobaságot
ok, nekem jó a csütörtök is meg a hétvége is, a rugóstag+lengökar dolog meg érdekel, jó lenne megdumálni
Akkor viszont lehet,mert a km. is sokat(?) számít,na meg az az 1 év is!
Az enyém 98 as 50 valahány ezer kilóméterrel
A tiédnek mi a baja ? Nem tudnánk a kettőből egyet csinálni? Aztán használhatnánk felváltva
Az kevés!
A Haver '99-esének 2 hónapja 1.05 Mft. volt a TAX értéke!
Gondoltátok volna a motorom tax értéke 700e volt egyben ezt mondta a biztosító. Kicsit keveslem Kiváncsi vagyok vajon mit ajánlanak.
Én ajánlok neked egy csúszássérült zx9-et, de az 99-es és kék :) A sérülést láthattad te is :)
Ha gondolod hátsó rugóstagban+ lengőkarban tudok segíteni. Én mindig csábítom a fórum tagokat, hogy hét közben menjünk fel, de ők inkább a hét végén jönnének. Egyedül 400km-t letekerni 10 jó kanyarért...
A jövő hét csütörtök nekem jó lenne motorozni+dumálni Mátraháza környékén.
Nekem új Z van, annak már semmi gond a váltójának, a régiről én is hallottam, hogy nem a legjobb. Ezek szerint az újon a futómű nem sokat változott, elől még, úgy ahogy de a hátsó nagyon gyenge. Az időre én is kíváncsi vagyok. Mátrába sokat járok, mert közel van, (átlag heti 2) mostanában már inkább hétköznap a forgalom miatt, ismerem az odajáró motorosok összetételét kb. 20% jól megy a többi meg háááát. Van 1-2 veszett srác, aki nagyon csapat de a többségnek csak a nagy sport vasak vannak és ezzel ennyi. Haverom FMX650-nel is sok nagy vasat aláz a hegyen. Ahogy visszaolvastam ti is, jártok Mátrázni, egyszer összefuthatnánk.