Bogyesz melyik a te cikked? Miért nem másoltad, be? Nekem a tippem az anyósverő ámokfutó, de mivel az 44 éves így kilőve.
Na mindegy lényeg a lényeg, a vendégház kulcsát meg kéne beszélni majd hol találom, ha te nem bírnál vendégül látni. Mert nem szeretnék árnyékra vetődni, ha véletlenül elmegyek. Fene tudja mégiscsak mennyire jó az az ügyvéd. Egyébként azok mind hivatásos bűnözők
az ott győrtelek,mátészalka,fehérgyarmat,penyige,kölcse, ötszögben a nyomorultak aktívak,engem fehérgyarmat előtt a tsz bejárónál próbáltak megállítani,egy gondolaton múlt hogy ki ne nyúvasszam a barmot, de 3telinél nyomtam egy satut és megálltam nekik. a fő köcsög otthagyott a tök sötétben szétpakolt tanktáskával, az inasok segítettek összepakolni. legközelebb a 3 teli ótán 4 teli jön és megnézem magamnak ha utánam tud jönni.tudom-tudom van mobil meg rádió,de van ám útálat is,és én bírom utálni őket, úgyhogy eccer kipróbálom a tudásukat.
sedu nemvolt semmi multkori ez most van és nemis volt,nemis lesz,okoslegyélmár!látlelettel már elkéstem mert vittek kórházba és aláirtam hogy nemnyultak hozzám csak minél hamarabb engedjene ki!canáry,8,7mikulást vágtak rám a többit még nemtudom hogy letöltendő vagy felfüggesztett,de jó ügyvédem van!zajlik az ügy ugyhogy maradjunk is ennyiben beszéljünk másról!hogy szolgálnak a motorjaitok?
hali. bogyó annak idején én is erős dohányos voltam
a friccek meg is csíptek ráment mindenem,lóvé kocsi
de püfölés nem volt.csak később pár nap kalitka
Azonnal menjél látleletet felvetetni! Jelentsd fel őket egy másik kapitányságon! Ha meggyógyulsz 8 napon belül még püfölök rajtad egy kicsit. Ez még a múltkori ügy, vagy újabb?!
jaja már értem!irj nyugottan szeki enyit tudnak!nemelég hogy beszorultam a kocsiba bevertem a fejem rándult a nyakam nyilt légzsák v8tolál,a belseje égett,kihuztak megbilincseltek és összerugdostak!én értem hogy törvényt sértettem de ezmár tulkapás,nem kicsit!gyerekek a levegővétel is fáj!
áááá én megtagattam a vallomást!jött az ügyvéd és kivitt másnap!de kaptam ám bőséggel,bilincs aztán csitt csatt!de egyenlőre maradjünk enyiben ha lezárult a dolog elmesélem mert minden felhozható ellenem az ügyben!de ha olvassák azok az urak akik ijen kemények:én megértem hogy a bünüldözés a dolguk mert erre esküdtek,de nagy vagányság kell ahoz hogy 1 megbilincselt embert össze rugdossanak kékre-ződre!állitólag azvolt a szerencsém hogy magyar vagyok,mivan ha nem,megölnek?
Na mindegy lényeg a lényeg, a vendégház kulcsát meg kéne beszélni majd hol találom, ha te nem bírnál vendégül látni. Mert nem szeretnék árnyékra vetődni, ha véletlenül elmegyek. Fene tudja mégiscsak mennyire jó az az ügyvéd. Egyébként azok mind hivatásos bűnözők