hali sedu!gumi ügyben hivni foglak de most megint sünös a környék!bevalom rugtam a béjemvé kuplungját 1 párszor mióta benyaszivatyut cseréltünk és megkerült a 200ló!de a gumád téleg 1 bosszantón lett oda!a gumi cserével nincs gond mert találtam a városban 1 fain gumist TOMIGUMI F.gyarmaton! eleinte kérte a forintot,de mikor 1 héten minden nap mentem gumit cserélni csak kacagott és ingyenért csinálta mondván ugyis megyek holnap is!na meg ő is szereti a figtert!
hali mindenkinek! én megint úton vagyok nagy anglia felé
hétvégén motorozás volt,vasárnap meg a pályán vissza gyöngyösig hát nagyon hamar oda értem.audi TT 210-ig erölködött,de aztán lemaradt
szeki mértem a fogyasztást,naggyából 6,8körül van.igaz 200fölött nem nagyon voltam,inkább pörgettem.
Csütörtök: Időnként megnövekvő felhőzet, emellett több órás napsütés.
Nem tudom megoldani a hét végét. Szombaton ház avató buli, vasárnap jön a kislányom 9-18-ig nálam lesz. Néhány év múlva viszem majd motorozni, de elsőre sok lenne neki a 400km. Ráadásul a hét végén tele lesz az út autóval, nem tudsz egy rendeset motorozni a sok turistától.
Motobogyo: Postázzak 2 gumit? Ha akarsz egy kis gumi üzletet csinálni tudok adni néhány darabot! Van újra egy pár olyan gumi is (picit kopottabb) amit legutóbb vittél.
Fogadjunk, hogy lefüstölted a kocsi gumit is
Komolyan mondom nyitok egy gumiszerelő műhelyt a falutokban
Csá Sedu! (Ja első ) Azt a csütörtöki mátrásbulit átrakhatnátok vasárnapra. Ad 1 Csütörtökönk tán még a hó is esik azt mondják ad 2 Vasárnap ráérnék én is
kocsiguma jólett tartot 1 napig!1 udvaról kihajtva átmenttem a bosszantón,eredményt gondolhatod de kaptam 1 cimbitől 4db-ot igaz 2 téli és 205-ös de a gumis rárakta valami belövő szerkezettel ami 6baral fellövi a gumát!BMW még csak az 5-ös van semmi két kerekü!
pájjinka jöhet ha tuc! gumgum vagy kettő darab kellene mert már az idén nemnagyon bohóckodok és vissza kel szerelnem a vasat novembere tudod,kapja vissza a tábláját!rakom rá a jó gumákat de addig még lerugatnák 1 párat!szerezhetnél a benyára bótot!nem jártok erre mostanság?csináltunk pár vidit de nemtudom felrakni!
Szia Robi! Megkóstoltuk a pályinkát, ne rossz, de most kaptunk azóta jobbat, majd intézek neked is. Gumi van rengeteg, legszívesebben egyben odaadnám mindet vagy 50,000Ft-ért (egy új gumi áráért 15 db.).
Ahhoz hogy ki tudjam festeni a garázst először is ki kellene pakolnom.
Küldj E-mailt! Ha rákattintasz az egyik hirdetésemre a nevemnél tudsz írni!
hétvégén motorozás volt,vasárnap meg a pályán vissza gyöngyösig hát nagyon hamar oda értem.audi TT 210-ig erölködött,de aztán lemaradt
szeki mértem a fogyasztást,naggyából 6,8körül van.igaz 200fölött nem nagyon voltam,inkább pörgettem.
Nem tudom megoldani a hét végét. Szombaton ház avató buli, vasárnap jön a kislányom 9-18-ig nálam lesz. Néhány év múlva viszem majd motorozni, de elsőre sok lenne neki a 400km. Ráadásul a hét végén tele lesz az út autóval, nem tudsz egy rendeset motorozni a sok turistától.
Fogadjunk, hogy lefüstölted a kocsi gumit is
Komolyan mondom nyitok egy gumiszerelő műhelyt a falutokban
BMW K1200R-en lovagolt már valaki közületek?link
Ahhoz hogy ki tudjam festeni a garázst először is ki kellene pakolnom.
Küldj E-mailt! Ha rákattintasz az egyik hirdetésemre a nevemnél tudsz írni!
Miskolcon egy köztes célponthoz mit szólnátok? Aztán Lilafüred, Eger, stb.
Miért?