Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Jó Estét!
Mi van már, kicsit félre nézek és nem bírtok magatokkal.
Aki bántja a motobogyó barátomat, azt megveretem a pipifaxal!
Irgum burgum!
Múlt héten anyám küldött 2,5L pálinkát házi készítésűt.
Van még.

Pipi hónap híllak

Jóóócccakáát!
Király Jó jelző a nevem elé a Stufmájer pipifax (bár kicsit olyan németesnek tűnik) (mint az obersturmban fürher vagy ilyesmi)
Ez a felpiszkálósdi tényleg jól megy, de szeretem csinálni Mit tehetnék ez van
Én sem!
A stuffol az felénk valami olyasmit jelent,hogy hergel,felpiszkál.
A stuffmájer meg az a személy,akinek ez a "szakterülete"!
Mivel Neked ez jól megy,ezért Te egy stuffmájer vagy!
Jimi szombaton majd beszélünk milyen terveid vannak vasárnapra, ha vannak, mindenesetre én akarok gurulni néhány száz km. Még most jó az idő, a fene tudja meddig rúgja magát?
9363! Értem én, de mi a tököm az a "Stufmájer"?
Én nem beszélek idegenül
Mbogyesz csábító ajánlat élek majd vele
komolyan gondoltam bármikor jöhec szivesen látlak!van vendégház!annó a faluban a mezőgazdaság volt a minden mig elnem baszta aza vagy eza fajin kis kormány!ugye annó nemkelettek az oroszok pedig minden szarunkat megvették,most meg nemfelelunk meg semmiben az uniónak igy hát vendégház vendégház hátán,ezlett a kis falunkból!na ha jösz téleg szivesen látlak,igaz seduval is beterveztünk idén 1 kenuzást,de szerintem már elmarad!ha érdekel a dolog irj montam mindent álok!
Na Pipi,látod még van olyan ember ezen a Földön,aki Téged komolyan vesz!
Pedig nem nagyon szabad,mert nagy "stufmájer" vagy!
Vigyázz miket írsz , mert szavadon foglak ám Van még tervbe a szezonra két egészhétvéges pecám adott helyen, de csukázni is nagyon szeretek ám. A régi bevált csukás helyeim már az enyészeté sajna, úgyhogy jó csukázós víz nagyon is kecsegtet. Én a halakat magam részéről sosem viszem el, mert nem eszem csak a hekket, azt ugy meg nálunk nem fogni Ha társal horgászom a fogott halaim nekiadom, ha igényt tart rá, egyébként meg visszaengedem...
sokminden belefér de a kását nem szeretem hidegen sem!maradjunk abba ha van kedved meghivlak egy 7végi horgászatra álom a kaját piját szálást,és válogathac halastó és halastó illetve Tur,Tisza,SZamos,Holtszamos közt (az utólsót ajánlanám)csak a fényképeződ hozzad.nem igérem hogy 100% de de beakadhat egy 17 kg-os halacska és fotózhac!halastón tuti de ott nemhozhatod el kg limit van!szólj amikor csak neked jó!lassan indul a csuka!na?
Jó van na Nem eszik olyan forrón... Egy kis macerákodás belefér, de nem kell sértődgetni Nem kell mindent komolyan venni amit mondok, de viccnek se...
hát haver nemszokásom a hazudozás,de leszarom hogy mitgondolsz vagy elhiszed vagy nem!falusi gyerekvagyok három folyó vesz körül és 1-2 halastó!gyerek koromban éjjel nappal a horgászat volt az élmény és akkoris fogtunk szép halakat és nemvolt fotó róla!kb10 éve nemvoltam peckázni de ujra él a hobbi és nemazért pecázok hogy mutogassam hogy mit fogok hanem hogy cimbikkel megkajáljam 1 jókis pálinkázós beszélgetés mellet!és valóban nincs fényképezőm söt a telóm sem fényképezős én már csak ijen vagyok de igérem bepótolom a kedvedért! a cirmosod meg mondanám hogy mire húzd fel de azthinnéd haragszom
Szerintem ahhoz a potykához nem kell nagy baráti társaság, valszeg elég volna a cirmos macskám...
nembaj pipifaxi én azért holnap azta nincs hal nincs kép potykát megeszem 1 jókis baráti tásaságban
Vazze ez gyors volt! Tegnap adtam fel!
mért is vagyok az embered szeki
ezek szerint akor át ment a lóvé nem gond majd üveg szálal bele ragasztok valamit meg jöttek ma a sárvédő és társai
Szeki ez a pumpa sem jó, most már nem 2, hanem 4 karbi spriccel! Ment mail.
Valaki segítsen pls. hogy az FJR1200-ban volt-e benzinpumpa, ha igen annak volt-e külső nyomásszabályozója!
Csá motorbogyesz. Na szal nincs kép a haladról. Aha.
Tudod mifelénk 17 kg-os pontyot minden másnap lehet fogni, úgyhogy általában fényképezés nélkül dobom őket vissza Mondhatnám ezt is ugye... De az az igazság, hogy több mint 20 évi horgászat után nincs akkora pontyrekordom. Te meg nem fényképezed le, amikor a mai világban minden bokorban van egy fényképezésre alkalmas készülék, lásd pl. bármelyik mobiltelefon. Tehát számomra ez így nem életszerű. Bocsesz, de ha nincs kép, nincs hal...
Tudja tököm már hanyadik Persze tudom ez nem kifogás, de a boltban megszólalt a riasztó, úgyhogy húznom kellett itthonról
Mantas addig rendbe tesszük a motorodat! Ha marad az enyém, akkor erre is kell egy kormányteló, tegnap kétszer is majdnem eltaknyoltam emiatt. A bükkben volt még kavics, illetve olyan új aszfalt, hogy azt hittem vizes úton megyek.
csimbi az én emberem, bocsesz.a tiszán azt mondták győrtelekiek fogták a nagy 73kg harcsát,vagy marcsát,hmm már nem emlékszem.
köszönöm!úgy néz ki két zx9-et kell majd öszerakjak, a maradékokból.ma pest alkatrész beszerzés, és egy helyen van egy lámpi, az egylámpishoz, és ha ránézel a grande honlapjára van ott egy kék 6-os csini egylámpival, na ezért gondoltam az idomgarnitúrára.dobj egy mail-t hogy mi alakult.
....sodik!