szusi: nyers hal egy jo nagy kocka rizzsel, amitol izetlen lesz ugyhogy martogathatod a gyomberbe vagy valami mas fuszerszarba hogy legyen valami ize. ha megfigyelted mindent csipossel esznek, ami egyebkent izetlen.
Nekem az lett volna az elképzelésem, hogy 11 körül Miskolcról elindulnánk Lilafüreden át Eger felé, ott olcsón kajálnánk a vár tövében, majd irány a 24-es. Egy nap alatt a Bükk és a Mátra is ki lenne pipálva.
A számomat tudod.
A debreceni kínai büfé mellett egy időben nagyon sok üres kutyakajás doboz volt. Mostanában legalább erre vigyáznak, és nem is annyira aszpik ízű...
Az igazi kínai kaja (amit otthon csinálnak a saját alapanyagukból és fűszereikből) számomra ehetetlen, főleg a szusi.
Sedu én 11-kor már a Mátrába akarok lenni igaz én Kövesdről megyek .Na mindegy akkor odafönt a parkolóba találkozhatunk! Jön még valaki vagy csak egymást fogjuk kergetni?
Ilyen az azsiai etkeztetes (is)... Kib....nak eled valami verebadagot es szepen hajlonganak. Azt sem ertem ki az a barom, aki paroltzoldseget eszik, mikor van marhaporkolt...!
Etelt kesziteni azokon a videkeken tudnak, ahol van mibol. Europa. A vilag szegenyebb videkein nem azert csinalnak meg kigyot-bekat kaja gyanant, mert egzotikus es jo, hanem mert nincs mas. Mi meg (en persze nem) tomjuk ketpofara, mintha kotelezo lenne, mondvan "szeretem a kinait!"
Butapesten a várban ettől sokkal kevesebb kaja volt a tányéron, mondjuk volt 5-6 belőle
Szerencsére nem mi fizettük
Ez olyan embereknek való akik nem végeznek fizikai munkát, mindenhová kocsival viszik őket, és nem akarnak elhízni.
A 9.-ik emeleten volt teljesen ingyen szendvicsbár, ingyen pizza az egyszerű embereknek korlátlan fogyasztással.
Amikor egy pincér több évig tanulja rendesen felszolgálni az ételt, válogatott külföldi szakácsok főznek az előző képen látható minőségben az a legkevesebb, hogy nem topisan megy az ember enni.
hááát, ha egy hajókirándulásra is szmoking kell, én bulizni és pihenni mennék,egy evéshez ezüst és gold szalon. ez már inkább sznobizmus és anyagi világ különválása.
És az 5 csillagos éttermet nem úgy kell érteni, mint Hajdúszoboszlón, hogy karfás szék sincs! 2 nagyobb étterem volt, az egyik silver, a másik a gold room. Ezek nem csak nevek voltak. Az ezüstben minden króm, csillogás, ezüst evőeszköz, a goldban minden polírozott réz, stb.
A kaják a folyosón voltak "kidobálva".
A vendégnek mindig igaza van, de egy 5 csillagos étterembe nem hiszem, hogy atlétában, vagy fürdőgatyában a világon bárhol beengednének. Elzavartuk őket, hogy öltözzenek fel rendesen!
Csóró geci négerek voltak. Amelyik fém pénz borravalót adott ledobtam elé a földre, hogy szedje fel
jaja a ser az megy erre 1 huzásra!lehet itt még okoskodni de igazad van már nemugy mint régen!nekem a Király család lakik a sport ucán tudod a potyok felé!Atis nagybratyesz az debrecenbe nyomja(sün)de jó figura mindig segit!a 100-as tanyán nagyszüleim laknak nagyfatert ugy becézték dollár papa de sajnos 3 éve elhunyt,ha az itteni rokonaidnak megemlited biztos ismerték az öreget ha volt jószáguk mert övé volt a gazdaság!gyere el ha van kedved elviszlek 1 pár jókis késdobáló kocsmába és jól eldumálgatunk ha van kedved!na hali!
léptem mert még pakolnom kell és a csajom nem tud pihenni ettől az lcd fehérségtől, nade minyyá offffffolm. hali.
ja és angol sört iszogatok hála canárynak, csak sűrűn kell nyitogatni, mmeeeeee a gyagyás 2.5dl-t rak az üvegbe, repülne is kifelé az ablakon aki kitalálta tokkal-vonóval, úgy kiröhögnék mint a pinty, van akinek a gigája 0.5l alatt eccersem mozdul, így van nyírségi gyerek?
panyola az megvan és meg is vóóóót. ha ismered a temető felé vezető utat az a béke utca, volt ott egy tv szerelő és a keresztapámék. menyhárt család, úgy 8-10 éve még birkával foglalkoztak, csak a családfő meghalt, a keresztem meg a pohár fenekét nézegeti sürjebben,fábián család, és somotovszki család még akik ott laknak.régebben jártam milotán, és penyigén.akkor még a gázolaj volt a menő biznisz a sok munkagép miatt, ma már kevesen járnak át.mátészalkán a piac mellett már csak pár külföldi árulja a bengát, elég jól hazavágták a csempész ipart.
na ha Nábrád megvan az jó!még 1 kicsit keletre ééééééééssssssss Panyola!megvan?ha megtalálsz bulizunk Fgyarmattól 13km!rokonok neve?lehet ismerem őket de ha nemakarod neird ki!
ha beütöm az útvonalkeresőbe azt hogy rákóczifalva, szolnok mellett dobja ki, hogy kerülsz te f.gyarmat mellé.nem találom f.gyarmat mellett sehol, és penyige,kisar,nábrád meg ilyenek vannak ott, hol bujkálsz motobogyó?
magyar forgalmi és törzskönyv fénymásolata van meg, mivel az eredeti a vázzal kell hogy maradjon együtt,utána kérdeztem és nem kell a forgalomból kivonni,holnap beszkenneltetem azt is neked.a postát kérdeztem, a tnt-s ismerős azt mondta hogy ők drágák, rá kérdezek a gls-re vagy a dpd-re ők olcsóbbak és biztos jó pénzért de elszállítják ahová kell.holnap intézős napom lesz és megérdeklődöm.
F.gyarmatnál balra rákócifalván!F.gyarmaton laktam az akácfa utcán(miliomos negyednek hivják mert olcsó volt a telek de minimum 2szintes házat kellet épiteni!eladó 20mikulás)lakik rokonom a sport ucán a kórházzal szemben a 100-as tanyán de szana szét még vagyunk1 páran Barthák!elváltam és 1 csoffat faluban lakok tele irigy köcsögel de vannak azért ittis jó dolgok nevezetesen Panyolán a szüleimnél!jaja lesz Penyigén a lekvárfőző buli de nemtudom mikor!ha jösz erre szólj szivesen látlak!ja üres tankal gyere!
Tekercselő javít gépjármű generátort, önindítót (személy-tehergépjármű, motorkerékpár, erőgépek stb), klímakuplung-tekercset, ablaktörlő, fűtő, szervo - motorokat, egy-és háromfázisú motorokat.
Az alkatrészek cseréje postai úton megoldott:
Cím: Doka Sándor
3600 Ózd
Gábor Áron út 11. sz.
Korlátlan jótállást vállalok, 5 munkanap alatt elvégezve.
További részletek az alábbi weboldalon:
http://indukcio.uw.hu/
Telefon: 06 30 262 5500
E-mail:dsanci@freemail.hu
Irányár (Ft): 10000 Ft