Mit tettél azzal a szép motorval?
Vigyázzatok hééé!
Szlovákiába nálam is bejött1-2 szer a zabszem stádium,de megusztuk.Még mindig csinál meglepiket ez a motor.
Es ez milyen tanulsagot jelent seducertt velemenye alapjan? (nem tudom mit mondott)
Sajnalom amugy, de ennel nagyobb baj soha ne legyen! En sportmotorral csak 1-szer estem el, 0 km/h sebesseggel. Lefulladt mikor kanyarodtam be a kocsmaudvarra.
Leutánoztam mesterem, és tanítóm, pipit.
Vót egy kis nedves úton driftelés, meredek lejtős, vissza fordítós kanyarban. Hogy a nagyobb bajt elkerüljem kiengedtem a padkára.
Ott a murvás homokos szaron, utolsó 20 cm-en első kerék be motor le.
A lábam a göröngyökön kicsúszott nem bírtam megtartani.
Néhány karccal meg úszta a gép. Nekem zabszem szindrómán kívül semmi bajom.
Előző este mentem anyámékhoz halasra, hát nagyon nem tetszett az amit az első gumim előadott 70-80 km/h, régen ott 180-200.
Minden kis szaron ment el. Már régen cserés.
pipi!anglia oda-vissza 3900km(87km/h-val)szombat reggel haza mociztam gyöngyösröl,du.vadna onnan szilvásvárad,át eger felé majd lilafürednek haza a végén tiszaujváros tegnap este vissza gyöngyös kb 550km és túléltem
Van egy néhány hónapos Olympus FE120-as 6mpixeles digitális fényképezőm eladó. Zsebben elfér. Ajándékba adok hozzá 1 GB-os XD kártyát is. Baráti ára: 10KFt A honlapomon van még más eladó lom is.
A ződség szép lett! Azt mással fényképezted, mint a füstöt?
Nem rontom az üzletedet, de neked adok egy számot, 6000-ért csinálnak újat. 2 kerekem van hozzá, magamnak is megcsinálnám (ahogy a fehéret is), de a tied nagyon profinak néz ki és benne vagyok egy ház felújításban is
5100?
Canáry, amíg te nyomtad a sárgának mi Jimyvel mentünk egy jót vasárnap. Gyöngyös-mátra(kékes) parád-eger-miskolc(a lillafüredi úton)-gyöngyös, majd haza. nekem 440 km-vót
Igaz parádfürdőn a kaja ugyan finom volt, csak nekem egy kicsit zóna adagnak tünt , de nem haltunk éhen...
Meg a répáshunta vagy milyen út, is elég jó fel volt kövezve az új szakaszon, de hát ez ilyen
a vatera is valami hasonló lehet, forintba vagy euróban utaljam a hirdetés árát,küldj mailt.figyelj az a fontos hogy megjelent a hirdetés,ha valaki kérdez akkor lécci szólj,a postázás meg posta.hu,gls,DPD,vagy más alternatíva.a hirdetés+átutalás díját is írd meg eggyütt. köszönöm.
Mit tettél azzal a szép motorval?
Vigyázzatok hééé!
Szlovákiába nálam is bejött1-2 szer a zabszem stádium,de megusztuk.Még mindig csinál meglepiket ez a motor.