Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit tettél azzal a szép motorval?
Vigyázzatok hééé!
Szlovákiába nálam is bejött1-2 szer a zabszem stádium,de megusztuk.Még mindig csinál meglepiket ez a motor.
vigyázz magadra meg a vasra emberke na ezért kell sedunál gumit venni!
Es ez milyen tanulsagot jelent seducertt velemenye alapjan? (nem tudom mit mondott)

Sajnalom amugy, de ennel nagyobb baj soha ne legyen! En sportmotorral csak 1-szer estem el, 0 km/h sebesseggel. Lefulladt mikor kanyarodtam be a kocsmaudvarra.
Leutánoztam mesterem, és tanítóm, pipit.
Vót egy kis nedves úton driftelés, meredek lejtős, vissza fordítós kanyarban. Hogy a nagyobb bajt elkerüljem kiengedtem a padkára.
Ott a murvás homokos szaron, utolsó 20 cm-en első kerék be motor le.
A lábam a göröngyökön kicsúszott nem bírtam megtartani.
Néhány karccal meg úszta a gép. Nekem zabszem szindrómán kívül semmi bajom.
Előző este mentem anyámékhoz halasra, hát nagyon nem tetszett az amit az első gumim előadott 70-80 km/h, régen ott 180-200.
Minden kis szaron ment el. Már régen cserés.

Üdv
anyagi kár jelentős? azt hogy teccik érteni?
Ugye nem zúztad le a frissen összerakott -szép, de régi- kilencesedet?!
Hali!
Hétvégén voltunk pipi által említett útvonalon +képek
Anyagi kár jelentős.
Igaza van sedunak a gumival kapcsolatban.

Üdv
hali.szeki debreceni de ha kell én is eltudom hozni mikor jövök vissza.
hol van ez helyileg?
nekem 7.000-et meger
pipi!anglia oda-vissza 3900km(87km/h-val)szombat reggel haza mociztam gyöngyösröl,du.vadna onnan szilvásvárad,át eger felé majd lilafürednek haza a végén tiszaujváros tegnap este vissza gyöngyös kb 550km és túléltem
Ez lenne:
Van egy néhány hónapos Olympus FE120-as 6mpixeles digitális fényképezőm eladó. Zsebben elfér. Ajándékba adok hozzá 1 GB-os XD kártyát is. Baráti ára: 10KFt A honlapomon van még más eladó lom is.
A ződség szép lett! Azt mással fényképezted, mint a füstöt?
Nem rontom az üzletedet, de neked adok egy számot, 6000-ért csinálnak újat. 2 kerekem van hozzá, magamnak is megcsinálnám (ahogy a fehéret is), de a tied nagyon profinak néz ki és benne vagyok egy ház felújításban is
5100?
na ez a mezőberényi füst nem sikerált.
most már képpel.
a máriapócsi pálya.
sedu 8 pénz,vagy nincs üzlet. de alkudozhatunk is, 10 pénz, nekem fölfele megy az alku.
5000Ft-ért érdekel.
Canáry, amíg te nyomtad a sárgának mi Jimyvel mentünk egy jót vasárnap. Gyöngyös-mátra(kékes) parád-eger-miskolc(a lillafüredi úton)-gyöngyös, majd haza. nekem 440 km-vót
Igaz parádfürdőn a kaja ugyan finom volt, csak nekem egy kicsit zóna adagnak tünt , de nem haltunk éhen...
Meg a répáshunta vagy milyen út, is elég jó fel volt kövezve az új szakaszon, de hát ez ilyen
második (végül is az még dobogós)
Jimy mé alszóóóóól?
Canáry remélem az összes kereked egyszerre durrant ki...
hali mindenkinek pipi húzzál bele!
szólj ha a motorblokk is felkerült, légyszíves. hali
a vatera is valami hasonló lehet, forintba vagy euróban utaljam a hirdetés árát,küldj mailt.figyelj az a fontos hogy megjelent a hirdetés,ha valaki kérdez akkor lécci szólj,a postázás meg posta.hu,gls,DPD,vagy más alternatíva.a hirdetés+átutalás díját is írd meg eggyütt. köszönöm.