Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ülés alatti idom ez nem a gyári:99-zx6r-zx9r
Fekete
17.000ft

ha valakit érdekel írjon
Várjál! 6,75 Euro volt! Mint kiderült a hirdetés ára függ a termék hirdetési árától!
megtaláltam basi, köszönöm, leköteleztél.
180412388132 Ez a te számod szeki az Ebayen!
el szeretném adni, vadi új első emelőmet, teleszkóp alján emel. 8 pénz az ára, és most készíttetek hozzá hátsó adaptert hogy hátsó emelőként is használható legyen.
vagy ma canary! később teszek képeket fel a hétvégéről.
bizony pipi a kert végébe!igaz hogy kötelező a tulajnak az engedély és minden évben valamenyit bekel fizetni(nemtudom hova)de akkoris megéri,királyság!stégről néha csónakból peckázunk! sedu bratyesz nagymunkába vagy de nálunkis jöhettek!2napja fejeztük be a viskó csatornázását és belefogtam a garázs épitésbe jöhettek betonozni közbe elruccanánk ide oda!
Pályinkát De én csak a tankba öntöm, hátha attól előkerül még néhány elveszett lóerő
Jó kis törköy, hogy beszagosítaná már debrecent...
Vakolatot nem verünk Szép idő van, motorozunk...
Inkább gyertek le debrecenbe. Szerzek pályinkát, amíg leveritek a vakolatot a ház faláról sütök palacsintát. A békás tóból pedig fogtok lepkehálóval ebihalakat
Csá, Mbogyesz, nem tudom még, hogy lesz, Jimy jön 9-re, de ma valszeg, csak mátra, eger, ilyesmi lesz, de valamikor leszervezhetjük a hozzátok való látogatást, csak össze kéne szedni a csapatot
Horgászvíz a kert végébe? Tudtok élni...
Na végre a megszokott helyemen...
tisztelet mindenkinek!jólmondod faximaxi kicsit meszevagytok de számit?maradt a halacskából a bográcsba ha jösz megkóstolod!csináltattam fotót a kedvedért be nemtudom mikoteszikfel me nincs kábel!a haver mais fogott potykát 7kg-ost!ugy irigylem a kertye végében van a holtszamos saját stéggel ott szoktuznk peckázni!gratula az 5-ik hejhez!
Jimyyy! Mit beszéltünk délelőtt, már nem emlékszem mert egy kicsit mattos voltam(horgászversenyláz) hííítalak háromszor de b@szó fővenni a telefont.
Holnap mindenképp gurulok egy nagyot, me jóidővan még most

Ja hagytam a fiatalokat érvényesülni, így átadtam a dobogós helyeket, na meg rossz helyet is húztam, így 3,7 kg-os potyesszal az 5-ik lettem a 60-ból
ha balos akó kő ha minden igaz vagy egy r vagy l betűnek kell rajta szerepelni nekem az l es kellene
Elindultál már Szeki?
halli ha meglesznek kifúrkálom a csavarhelyeket és felrakom szerintem jó lesz nekem eddig is az volt fent nem volt vele gond még bele nem kontárkotam a szarminőségű gyantával és a javításoknál el nem kezdet repedezni és szerintem még a lámpa felfogatók is benne lesznek de ez majd ki derűl a rács meg nekem is csak egy kell majd megnézem hogy melyik oldali csak most élni sincs kedvem tegnap nagyon jó volt a hangulat a kocsmába most meg kicsit meg viselt vagyok
csimbi! ez az alkatrész 98-99-es hez jó sztem, de csak egy db-ot táláltam most. megyek mezőberénybe , ha jő valaki tőletek vagy arról odatudom adni neki. hívj!
a honda nélkül tudom adni.
üdv! lehet néha keverlek motobogyoval, de neked rendelte basi az idomgarnitúrát. azt szeretném majd látni hogy ,hogy mutat a motorodon az idomgarnitúra,mennyire lesz könnyű felszerelni, szal ezért irtam hogy " az én emberem".láttam már magyar után gyártottat,de szeretném látni a tiédet is ha lehet majd, mert lehet nekem is ilyen kell.
Nekem mindegy merre motorozok vasárnap Jimy! Nyíregyig van pálya, nekem a pályáig 90 km, neked hozzámig halasról szintén 90 km, kőröstől mbogyesz kb 250 km. tehát neked csak oda 340 km Majd beszélünk róla.
Aszik a f@szom, második de most gyanus vagy már nekem, hogy minden nap hajnali 2-3 óra között fent kukorékolsz Szerintem te a bútorasztalos műhelyt éjszakánként átrendezed bankjegynyomdává és nem akarod, hogy a szomszédok lássák, milyen gyenge minőségű utánzatot készítesz
9363-at is megfogtam, hogy honda dió blokk van a gépében, anno majdnem elcseréltette velem Jézusum...
OK!
Pipi aszóóó!
na vágjunk bele!csináljuk meg!
Köszi!
A jó társaságért mindent.
Szervezzük le.

Kicsit sokat vállaltam, a kollégám meg motoros jogsira hajt, egész héten kresz tanfolyamon volt.

üdv
hali jimy elvagy tünve mint az aranyóra köszönöm a védelmet de inkáb nemhogy legurulnátok pipivel erre hozod a páleszt,pipi hozza a halacskát amit a boltban szokott venni,hivjuk sekit,sedut, csapkodunk 1 keveset a moccokkal,pipit hagyuk kibontakozni horgászat terén necsak mühalat mutogasson a fotókon csinálunk 1 fain halét,felrepedünk mulatunk csajozunk márakinek lehet!összebeszélhetnénk 1 hétvégét!rengeteg széphejvan erreis szerintem nembánnátok meg!na haver?
Most nem látjátok, de tűröm felfelé a pulóver újjait, körbeforgolódom és iszonyat mérgesen nézek
Jimy egyetlen parancsszavára ölök
Na de addig is míg nem kapom az utasítást elteszem magam holnapra, korán kelek, mint a halak...