Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és......
csimbimotó gergelyi ugornya, tiszakóród bukógát, mostanság.
Ugye,milyen jó hely? Mi is visszamegyünk oda egyszer.
Hali!

Hétvégén csak nem birtunk magunkkal és elkanyarodtunk a Tátrába...
Az út szuper és a szerpentineknek sem akart vége lenni
Dobsinánál megörültem hátha fórumtaggal találkoztam... sajnos nem, ám legalább megismerkedtünk.
Szerintem seducertt a mai viszonylatban ertette turamotornak. Ma mar egy 1000-es 180LE es aki probalta oket, mind azt mondja, hogy uristen. A megallapitas olyan ertelemben is jogos, hogy pl. a korabbi ZX-6R-t ma ZZR 600-kent aruljak turamotornak. Ma mar egy ilyen oreg roka turamotornak szamit. Nekem amugy mindegy, mert minden motor sportmotor - ugy megyek vele, mintha az lenne.
Csütörtök lehet nekem is jó lesz,de szerdán többet tudok majd mondani.
Ááááh nem túramotor, hanem robogó......
Csak kicsit gyors fajta
Ha már egyedül beszélgetek úgyis, (sajnos még lassaban forog az agyam a tegnapi nap után ) én nem jelenteném ki határozottan, hogy a 9-es túramotor Ami képes 9 mp-belül 200-al menni, és elérni a közel 290-es végsebességet, nem sorolnám túrázós kategóriába, ugyanis ettől a futásteljesítménytől, ma se tud sokkal többet a te általad úgynevezett sportmotrok, ekkora köbcentinél. persze lehet, hogy nincs igazam, majd elmondod
Mé mivan csütörtökön? Na nem mintha ráérnék, meg nem mintha hívtál volna, csak a kíváncsiság...
Jaj egy kis baki becsúszott. "Gyomorban" szerettem volna írni Dehát nézzük ezt most el kivételesen, mert enyhén illuminált voltam
Hogy ilyen korán kelltél? A p.csába...
Ébresztő! Csütörtökre eddig 2 jelentkező van csak?
"meg is úsztattuk,nyomorban!"
nyomor=szegénység!
A kilences szerintem túra motor. Jól fogyaszt egész jól megy, és elfogadható a kényelme is. Az újabb (98-tól) legalább nem hullik szét Nyugodtan lehet hozzá hasonlítani a Z-t is. Ugyan az a súly, hasonló teljesítmény, fék, stb.
Upps! vagy hülye vagyok, vagy csak nem értem.
Azaz szegénységben?
Na hazaértem! Ti nem is tudjátok milyen száraz egy nyúl. Kívánja a folyadékot Meg is úsztattuk nyomorban...
Nekem is ilyen volt az első kilencesem
Jó kis motor,és ebben tényleg van még anyag
Ma már nem jó, tegnap volt motorozós napom, ma berúgós nyúlpörkölt főzés lesz apámnál kint a tanyán, de majd összehozzuk...
Hogy jarok-e jarok Kecsora?! Igen. Tegnap voltam eletemben eloszor. De ma szandekozom ismet kimenni, ha mar ki van berelve az utanfuto es ki van fizetve a palyamatrica. Ertesitselek?
Ez a beszéd!
Így van! Ebben még van anyag azt szokták mondani!
Valószínűleg én már soha nem adom el!
Igaz hogy még nincs kész!4 De megfogadtam hogy jövőre ha lesz kawa est akkor arra megyek!
Egyetértek pipi tesó véleményével,a bordó szürke kawa nagyon odabasz ezzel a színnel!94-be mikor megláttam a motorkatalógusba egyből belezúgtam,azóta vagyok 9-es függő!Már akkor azt mondtam:nekem egyszer lesz egy ilyen!Persze az osztálytársak röhögtek egy jót,de mégis úgy lett. Szerencsére kettő is van a városba,úgyhogy néha nosztalgiázok kicsit...
Hiába na számomra a b kilencesnél nincsen szebb motor. Minden porcikájából az erőt, gyorsaságot sugalja. Persze vannak ettől már sokkal erőssebb gépek, de ezek a mai vézna gépek inkább hasonlítanak valami rollere. És mindegyik lámpája úgy áll mint aki folyamatossan vigyorog. Sajnos vagy meghalt, vagy picsánrúgták az akkori tervezőt, de szépségben a kilencvenes évek közepén volt toppon a kawa Természetessen ez csak egyéni vélemény.
Néhány fotó az idősről, hogy ne felejsétek el, hogy egykor ilyen is létezett