A Z meg ne rakd a sportmotor kategoriába a szépség topp listába, mert nekem is tetszenek az Ed Harly-k, de másképp szép a tulcsicsázott kromozásuk, mint egy sportgépen, mondjuk a szép bordó idom
Pipi a kilences nem nekem kellene. A mostanitól nem akarok öregebb motort. Egyszer volt majdnem új motorom (313km-rel), nem sírom vissza, de jó volt, hogy nem kellett fékbetétet, láncot cserélnem, én járattam be, nem égett széjjel a kipufogó, nem volt kopott a kuplung, nem rúgták szét a váltóját, még az égő sem égett ki benne. A mostanira is csak egy hátsó gumit kellett volna vennem, de persze alakítgattam.
A tízes nem szép, hanem gyönyörű, Kinga arca pedig ha közelről megnéznéd és nem ragadnál le a kitömött csöcseinél olyan, mint aki elaludt, és fejjel beleesett egy tányér tarhonyába
Raktam fel egy extra motort is egy jó kis ribivel. Ha szépen megkérsz a feleségemről is rakok fel képet!
Apropó még az jutott eszembe,Sedu, hogy te miért akarsz minden áron, 9-est, ha nem is szép, nem is jó?
Legalább a top 4 listádba megemlíthetted volna nem?
Sedu látod az izlésünk, nem eggyezik Én maradok a Kingánál a tizedes határozottan egy nem szép motor, sajna ez van, qvalitásai nem vitatottak. Az erigy még csak elmegy, kinézetre bár a legújjabb elég hányadék lett szerintem
120-ig kényelmesebb a Z! Ettől nekem csak 2 szebb motor létezik: 1. Ducati 1098, de nem kellene, mert olasz
2. R1 2007 erről beszéljetek le
3. holtversenyben 04-es ZX10 és a Z1000-m.
Én nem azt szoktam az ágyban csinálni
Az egyik rendőr barátom (most született a 2.-ik gyereke) másképpen fejezte ki magát: én nem fingani járok a paplan alá
Részvétem, olvastam az üzenőfalon valami Tamásnak hívták. Kőrösi vagyok, ma két óra körül én is jártam kecsón arra jöttem haza pécsről. Részvétem a családnak, barátoknak, hozzátartozóknak
Vigyázzunk magunkra...
Hali! Pipi a kuplung lamella cseréhez le kell venni a hengerfejet, és az első telókat, is szét kell húzni. Szívesen segítek csak hozd el, vagy le gurolok.
Ja Szeki mintha az enyémről beszélnél, pont ilyen szar váltani azzal is, üres is macerákodik, váltani csak keményen határozottan, de van egy hangja... Csak érdekes amikor megvettem semmi baja nem volt, ez már nálam lett ilyen. Mit kóstálna egy ilyen fém lamella csere vagy mi? Máhogyy szerinted mennyiből lehetne ezt helyrehozni?
Csá mindenkinek, üdv kanári Na most értem haza 480 km odavissza plussz volt egy kis mecsek máma igazán jót mentem Fél tízre mire a horgásztóhoz értem a sógorék össze voltak pakolva indulásra mondom még jó, hogy lent akartam maradni estig berágott, mert nem azt fogta amit tervezett 5 nap alatt, de megnyugtattam hogy hát ez ilyen...
A 10-esről rakjál már fel szemből is egy képet, azt ott elmagyarázom miért úgy néz ki, mintha valami alkoholista designer tervezte volna
Kinga igenis jó csaj de neked lehet Magdi néni tetszett, csak őt eltemették...
A tízes nem szép, hanem gyönyörű, Kinga arca pedig ha közelről megnéznéd és nem ragadnál le a kitömött csöcseinél olyan, mint aki elaludt, és fejjel beleesett egy tányér tarhonyába
Raktam fel egy extra motort is egy jó kis ribivel. Ha szépen megkérsz a feleségemről is rakok fel képet!
Legalább a top 4 listádba megemlíthetted volna nem?
2. R1 2007 erről beszéljetek le
3. holtversenyben 04-es ZX10 és a Z1000-m.
Az egyik rendőr barátom (most született a 2.-ik gyereke) másképpen fejezte ki magát: én nem fingani járok a paplan alá
Vigyázzunk magunkra...
Sajnos a féknyomból látszik hogy ő se 50-el ment.
http://www.baon.hu/bacs-kiskun...
A te hozzászólásodat később olvastam bakker, már megcsináltam azt amit Jimy írt...
vdÜ L_ymij