Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valahogy most esik az idő a szenkeparti szilva fesztiválra ha jól emlékszem.
te most hol koptatod a gumit, f.gyarmaton vagy rákóczifalván? ha f.gyarmaton akkor merre laksz? most hétvégén voltam arra, nekem a béke, a bartók bélán, és a hunyadin laknak rokonomék. van még rokon mátészalkán és szatmárcsekén. megkerestelek volna ha kb tudom merre keresselek ott.
mert homárt enni csak puccos ruhában lehet enni? lehet épp a kosárválogatott ringatózott ott veled vs egy rapp banda.
ezek vagy nagyon bátrak,vagy még elhiszik hogy sosem halunk meg!de minden tiszteletem az övék!iszinyat ahogy betapad a guma!a yamahát rendesen koppolták jól megszivta magát!
basi ment mail, a többit majd holnap,mert ma dolgoztam és holnap lesz intézősdi.
Egyetertek. En ugy ertettem, hogy pl. terepen mindennapos, hogy elemelkedik a kerek akar kanyarban is, akar mindketto egyszerre. Par centivel kiljebb megy, vagy csak lekoveti a talajt ugymond. Meg lehet fogni, ha idoben visszater a fold a kerek ala. Az is belefer, ha nem pont vonalba esik vissza a moci. Ugyanez mukodik aszfalton is, az mar mas kerdes, hogy az olyan aszfaltut szerencsere ritka amin kis temponal (mondjuk 100) alatt, ennyire rodeozik a motor. De ami elmegy 80-100-ig az 3 kilonal irto para lehet. A Ninjanal mar az is majre volt, ha csak beszitalt nagyobb (mondjuk 120) temponal (mondjuk egykerekbol lerakas miatt) es ugratasrol szo sem volt. Ezek meg teligazon repkednek 300-al...
Nem bántásként írtam, csak kíváncsi lennék rá. Én is oda szoktam húzni, de ezek a felvételek nekem csodaszámba mennek.
Nem tudom megmutatni, de nyilvan kissebb sebessegnel is elugral valamennyit a kerek, ha ugy adodik a terep. Mindenkivel elofordul, hogy megcsip egy kovet, buckat, katyut. Ha maskepp nem, akkor terepezeskor. De szo sincs arrol, hogy ezekhez kepest vagyok valaki, nem ugy ertettem!
Egy picit túl voltak lassítva, de qva jól néz ki, ahogy a puha gumi is részt vesz a rugózásban, illetve ahogy kenődik a kanyarban 200 fölött. Azért a lapon ugratást még 50-nel is megmutathatnád
Captain don't drink captain morgen in the morning.
Természetesen nem én voltam a kapitány, nem is ittunk mindig. A kép azért készült, mert azt mondták ez a ruha rám való, mehetek dolgozni benne!
Amúgy a nyílt vízen "robot pilóta" vezetett, a parkoláshoz pedig küldtek a hajóra helyi pupákokat, mert nem bíztak a mi sofőrünkben. A legjobb a captain's party volt. Egyszerre két helyen tartották, természetesen csak az egyiken volt ott a kapitány.
A niggerekről csak annyit, hogy néhányan joggingba jöttek homárt vacsorázni
Ezek az orgazmus tipusu videok. A benne lathato figurak mindegyiket meg tudom csinalni, azaz ugratok, egykerekezek, elugrok kersztbe es megfogom, ledontom koppig a motort. A gond csak az hogy en ezt 50-el csinalom. Ezek meg 350-el.....
6 négyzetméteren? elég kicsi a parancsnoki híd ekkora hajóhoz képest. Fél üveg viszki? Azt igy vezetc egy ekkora monstrumot? Mi van ha a nyílt óceánon kiszalad eléd egy néne görbebottal? Tán behúzod az elsőféket?
Vagy nem te voltál a hajóskapitány?
A karnyivál az a cég neve, a hajó Liberty (szabadság). Csak akkor voltunk szabadok, amikor lehúztunk egy fél üveg whiskyit, egyébként 6 négyzetméteren ketten raboskodtunk. A legjobb az volt, hogy káromkodhattál magyarul.
A kép aláírása: kő kóla geci?
Basi! Ha a cimbid nagyon unja már a motorozást egy hármat nyugodtan áttolhat hozzám grátisz, hogy ne fogja nála a helyet
Sedu? Mi a hajó neve magyarul? Ha jól olvasom Huncut Kárnyevál Biztos volt ott akkor sok huncutkodás mi?

Az első képen azt a láncot jó magyar szokás szerint hazacsórhattad volna . Abból szeletelgettünk volna a gépekre, mint, hogy egy vagyonért vegyünk
Csá Kanáry. Te ilyenkor miért nem vontatsz a hajó után egy villantót? Fognál finom halakat
Há pofik vónánk vazze,vagy mi a lósz@r!
Ezt látnotok kell. A motorozás felsőfoka! Gyönyörű szép.
Ha valaminek nagyon akciós ára lesz akkor érdekel.
ÁÁÁÁ teljesen nem normális! Autója is 6 van!
A CBR-eket eladja majd meg a Kawát meg a Ducatit! Talán még az egyik GSX-R-t is! A BMW még marad ahogy ismerem!
Persze, és amikor nem voltak kiránduló hajók egy kicsit pincérkedtem is.
Várom a beszámolót. Nem adja el az egyik bömbölőt? Én már 3 motorral is beérném, minek ennyi neki?! 1 pályamotor, 1 Cross télre, 1 mindenes (pl. Z).
Kalóz voltál?
Kicsit csóri a srác!
GSX-R 1000 K 5 mellé vette mert kellett neki egy kényelmesebb! Jaa 12 motorja van! K5 GSX-R 1000 2 db, Kawa 636 '04,Duc 748,CBR 600 F4i 2 db,CBR 600 F4,KTM 640 LC4 Supermoto,Husqvarna TE 350, VZ 800 Marauder, BMW K 1200 R 2 db! Nem mentem még vele ! Még nem hozta el hozzám! Most vette a két BMW-t de már kipróbálnám!
Amint mentem vele majd informállak!
Mesélj már róla valamit. Gondolom megy mint a barom, túrázni, pályázni lehet vele normálisan, vagy kompromisszumos motor?