egy év alatt az új árról 1.5 mill esett az ára, csak megnéztem az árait. brrr, ez kemény,csak amit elbukott az eladó azon az áron már klasszis motorokat árulnak!
kilencfan, tegnap megnéztem és ez az emelő tényleg csak első kerék emelésére használható, ez van , én csak reménykedtem.ha még így is kell akkor a kawaszeki@freemail.hu-ra küld a címed és délután postára teszem, vagy eltudom juttatni százhalombattára, oda jár az unokaöcsém a kempingbe.
Halli!
Most csak a szériát hozta el a 163 lovasat!
Megkapom egy hétre majd tesztelni! Na szóval 240 -nél többet nem mentem vele mert mégiscsak egy csupasz gép és igencsak tép a huzat rajta! 1-ben leszabályoz az elektronika! Nem tudod szétforgatni! Nem kapod meg a teljes Le mennyiséget!
Másodikban már nyitott! 8000 fordulatig szelid kis naked bike! 8000-től pedig megindul mint egy állat!4 K5 Gsx-r 1000 hez tudnám hasonlítani! Nagyon megy! A futóművét nem tudommivel összevetni! Hosszú mint egy vonat de mégis olyan könnyedén lehet kanyarodni vele mintegy supermotoval! Feltéve hogy 20 Km/h felett mész!
Alatta nagyon szar vele menni! állandóan be akar esni az eleje! Szerintem ez a hüly e első futómű miatt van!
A kardánból nem érezni semmit! A fék( ABS-es) nagyon király! Kanyarban fékezve nem akar felegyenesedni! Mintha zsinóron húznák! A kiörgésgátló nagyon szar! Nem lehet keresztbe motorozni vele!
Ami nem tetszett az az hogy a jobb index kapcsoló a jobb oldalon a bal meg bal odalon! Kikapcsolni meg csak a jobb oldalon lehet4 Így nem is indexeltem sehol mert belezavarodtam!
Összességében egy nagyon erős ,kényelmes, jó futóművel rendelkező naked bike! Nagyon eltalálták a bajorok! Elég annyit írni hogy BMW! Eddíg nagyon utáltam de ahogy öregszem úgy hajlok felé! Szerintem néhány éven belül veszek egyet!
Nekem bejött nagyon
Ha azt elfüstölöd (főleg, hogy ingyen van a gumis neked) megcsapkodlak Tudom, hogy úgyse állod meg, inkább vegyél rá 1-2000Ft-os gumit, az is füstöl! Gondolom akkor átment a műszakin a gépezet!
ilyen idővel sosem leszek érmes,ma nyertetek bocses sedu de ugyvolt hogy kellde énis épitkezek és minden kutya fillére szükségem van és a sünök is feszt ittvannak! azért adnám el a mocit tavaszal ugyis vennék másikat!de most olyan szegénység van bartáéknál hogy az egér hátratett kézzel áll a spályzban!ugyis hivlak ha kell aza gumim van amit legutóbb hoztam de azt nemakarom elfüstölni
Ha hamarabb szóltál volna, 2 óra múlva ott lenne...
A jövő héten felküldöm az asszonnyal. Ilyen érzékeny dolgot nem szívesen postázok. Így legalább ki is tudod próbálni megvétel előtt.
hali tomi!az a helyzet hogy lehet megveszik a mocit és van még 3db guma tudom hogy az nem sok de mostanába hanyagolom a durrogtatást! a vidit nemnézted?
Az első kettőt felcseréltem, a lényeget látjátok. Ha tutira jó gumit akartok a sajátomról is le tudom venni az első gumit. Aki volt velem Mátrázni/Ringen tudja, hogy tapad rendesen, a kanyar közepéig lehet vele fékezni a motort.
A slick középen teljesen újszerű, nincs túlvágva, keresztben nincs elgyengítve. Pirelli dragon slick, mellette szintén Pirelli de Pro-s bírja a pályát is csak a minta kicsi, Michelin pilot sport, és Metz. Roadtec Z6 de ez túrás. Ennek van még 2 hátsó 180/55-ös párja is. Árak: 6,3,7,7Khuf
Olcsó gép én is doboz nélkül vettem egy hét garancia van rá. Ha a tieteket elvitték akkor annak megvan a doboza nem? A tartozéka 2 jó elem és egy 1GB-os XD kártya. Azért vettem hogy a kiránduláson ne kelljen a nagy gépet cipelni. Ez zsebben is elfér, automatán is egész jó képeket csinál.
Van olcsó és jó első gumim is. Egyik sincs kagylósra kopva, bőven van rajtuk minta is. Michelin, Bridgestone(2), slick is van 120-asban! Árban: 2-7000Ft-ig.
Jimy. Tán átszoktál a Kőrösi tájszólásra? Na rendelj, hozzá plussz olajat. A pénzt látod odaadhattam volna 7végén, de eszembe sem volt Még szerencse, hogy jólmenő vállalkozó vagy így meg tudod hitelezni a következő találkozásig
Én ma azt hittem supermotóval közlekedek. Kanyarból kifelé állandóan elforgott a kerék 3-4-ben is Hideg van, óvatosan közlekedjetek!