hali jimy L!nem hiszem hogy tudnál segiteni hacsak nem tevoltál a császár előd ügyvédgye!belementem 1 hülyeségbe,ez lett a vége!nyugi,nem öltem meg senkit,nem raboltam,nem lövöldöztem az alvó embereket!egyenlőre a részletek nem publikusak!a szon.hu bünügyi hireknben megtaláltok!pipi már ithol vagyok 1 napi püfölés után!
pipi megnyugtatlak nem volt stau
de fogott az átkod ma lehet pótot kell cserélnem valakivel,túl szaladt a szekerem a szervizen haza kell vigyenek valahogy
remélem nem tudnak mert akkor lőttek az angol chartelnak!
Csá Bogyesz sitten vagy? Vigyázzá ám, mert ott nem lehet hantázni 17 kg-os csodapontyokról, mert a hantaboynak hamar megy a tockos...
Egyébként mit csináltál? Különben meg csak a fejét a nyomorultaknak, ott nem sántulnak...
Üdv. Canáry. Remélem hazafele lesz még egy 20 órás stau-d...
Semmiféle álommanoról nincs szó, csak Jimy nem tudja még kezelni a fénypostagépet és megint a zárt ablakon jött a cucc, nem ott ahol nyitva volt... Egész délelőtt az üvegest hajkurásztam lassan kapok tőle bérletet...
de fogott az átkod ma lehet pótot kell cserélnem valakivel,túl szaladt a szekerem a szervizen haza kell vigyenek valahogy
remélem nem tudnak mert akkor lőttek az angol chartelnak!
Az ilyesmit húzóra iszom. Mint tegnap a meggybort, be is gajdultam tőle...
És mindezt Te honnan tudod?
Te is ott ébredtél?
Egyébként mit csináltál? Különben meg csak a fejét a nyomorultaknak, ott nem sántulnak...
Semmiféle álommanoról nincs szó, csak Jimy nem tudja még kezelni a fénypostagépet és megint a zárt ablakon jött a cucc, nem ott ahol nyitva volt... Egész délelőtt az üvegest hajkurásztam lassan kapok tőle bérletet...