Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem jovore atnyergelek en is egy 9-esre, kicsit kenyelmesebb kell a 7-esnel. Arban a 2001-2002-es evjarat tunik elerhetonek szamomra. Legalabb igy markanal maradok. Igaz a VFR hangja csabitgatott egy darabig, csak nehez.
nagyon jól hangzik egy zx9r fórumos túra a tátrába

egy mindenkinek megfelelő nap megjelölése a cél...
ilyen cél érdekében tudok alkalmazkodni az igényekhez és, ha kell szabadságot erre nem sajnálok
az asszonypajtinak fogytán a szabi, valamelyik hétvége lenne alkalmas igazán... ha szeptember nem is megfelelő remélem az október eleje még vénasszonyos lesz...
Ja beragott a gyerek, mert negativan minositettem mind a videojat, mind a motorozasi metodusat, raadasul el tudtam mondani konkretan, hogy milyen hibakat latok benne es meg egyet is ertettek vele egy paran. Kellemetlen. Egyebkent nem felek a komment-lanogostol, azt viszont en sem ertem, hogy minek kopizgatod ezt? Ki akarsz kapni?
Ezt másold be a viccek rovatba is!

A Tátra túra mikor lenne jó nektek?
Ja látom az a szlánsui gyerek is beígért már neked egy két lángost Cápa Ezt találtam a minap amikor válaszolt neked
14 slingshot - szeptember 11. 19:52+ 1 #6
Nagyon unatkozol barátom? Jó a vidi de más kategória, ha nem tünt fel!
Még mielőtt hozzám kezded hasonlítani! Tetszett? kihúztad rá a brácsát? Jópár vidi hozzászólásában figyelem hogy kostólgatni próbálsz. Így próbálsz barátkozni? Na többet a szádra ne vegyél te motoros isten! Kiosztanék már neked egy pár lángost! rádfér! Szólj ha kérsz! Játszál a brácsán inkább valami szépet!
Na kishal úszás! szeva
Sza Jimy! Én mondom szívessen mennék, de addig még sok víz lefolyik ott a mellettetek lévő Rábában
Hogy tudjak menni nagyon össze kellene jönni mindennek. Egyenlőre teli szabad hétvégével állok sz@rul
Most már a motorom is frankó csak láncspréy kell, meg egy demizson motorolaj a hátizsákba tartaléknak...
Te Coyot a Tátra a mienk volt! Ennyien már visszafoglalhattatok volna egy darabot belőle

A sok zizi között egy 9-es meg egy honda? Ti lettetek volna a golyófogók frontális támadás esetén
ja bocs az le maradt csimbók tamás telefon ha esetleg kell 70 425 6712
o.k. és a neved helyére mit írjak, csimbimoto? ma feladom ha mondod a neved, sajna nem toom, ez van.
Mentek képek.
Na szepen leirtam a neved bocs
Hali Secudert!
Emlitetted, hogy 180-as hatsod vagy 190 es van, Pilot sport ha jol emlekszem. Tudsz par kepet dobni a veressj kukac yahoo com ra?

Koszi Janav
na mi a helyzet basi nyélbe ütjük a boltot
szeki akor küldöd a gumit rákóczifalva kossúth lajos 77 5085
Csövi!
Eladtam,mert tényleg nagy volt!
Ez a bőrdzseki lett belőle.
Mennyünk túrázni, most én viszem a palacsintát.
Te figyejjééé mán Coyot, hová tetted a szíp NINJA kabátot.
a B-s nek a motorja adja fel a küzdelmet hamarabb, és merevebb a váza.na majd alakul, léptem hajtani.
Helóka!
A Tátrát Csak ajánlani tudom,főleg a teplicei szerpentint,...hát a Mátra is fasza hely,de ott amilyen szerpentin van...
Elöször voltam a hétvégén,és rákaptam az ízére nagyon
köszönöm basi! még a hetet megvárom hogy alakul, van informátorom angliában és kettő olaszországban,angliában megnézik hogy van-e aukciós házakban idomsérült/motorhibás donor,olaszban a bontókat nézik meg,ha nem lesz akkor megy szét. a 98-99-es hez sokkal több az alkatrész mint a 00 utánihoz, akkor már vagy kevesebbet vettek ebből vagy a konkurencia motorjaira váltottak az akkori rájderek.egy váz van a ricsi bontósnál 50 pénz, de sérült.más bontós azt mondja hogy 80 a jó, aluminium méh ár a rossz.mire egy rossz vázból használható lesz + 50-80 pénz +tudod hogy javított,és biz sok a munka a rossz vázzal mire jól fog futni, tehát nem a vázjavítás árán gondolkodom,hanem az 50 pénzen a váz árán.bocs sedu, de vagy 00-ás váz lesz benne vagy semmi.most kaptam képet a r6-ról és 636-ról, elfogadható árban lesznek, de már tom hogy mennek a nagyobb tesói, így csak nézegetem őket.
ZX-9 R tükör párban eladó! Nem Új de olyan állapotban van!
C,(D), E,F típusokhoz!'98-'03-ig!
Jó a B típushoz is! '94-'97!
Illetve ZX-6R '98-'02
Irányár 9000 Ft
És ezt csak így szabad csinálni!
Egyetértek,nálam is így működik.
Kawaszeki! Rossz hír! Nem hoztak vázat!
Azt mondta a srác hogy B -s az volt de azt nem hoztak mert az van neki is itthon!Üdv!
Na még egyszer. Szóval figyelmeztettem, azután jobban ugatott.
Jön még kutyára kamion.
Olyan ember vagyok, hogy ha segít valaki mindig visszasegítem. Ha valaki megszívat duplán kapja vissza. Nincs könnyű természetem, de van önbecsülésem. Egy kis csipkelődés még belefér, de ha lehazugoznak, hülyéznek, anyáznak folyamatosan, ok nélkül az nekem már sok.
Szóltam neki, hogy ha nem hagyja abba, különben baj lesz. Annál jobban mondta a magáét. Nekem nem gond, ha szövegelnek, csak van egy határ. Ő ezt szándékosan átlépte, mert kíváncsi volt, hogy megkeresem-e. Meg fogom!
Székesfehérváron dolgoztam és egy csöves fazon -munkatársam- mindig lopta a kajámat. Megfenyegettem, de nem hagyta abba. A többiek megvédték, még egy pofont se kapott. Nem a kaja értéke zavart, amúgy is adtam mindenkinek, kérés nélkül is. Ez ment fél évig, majd kirúgták. kb. 10 évvel később egy szórakozóhelyen voltunk, én köszöntem neki, ő pedig beintett! Fél óra múlva már nagyon megbánta. Szerintem azt sem tudja miért kapott.