Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cápa ez kellene az MZ-re. 36-os DellOrto, 150-es fúvókával.
Ilyen lenne a téli project. Az alapja Z1000, ZX10 05-ös fejidom, ZX10 első teló és radiális fék.
Tudod, hogy nem szeretem ha fúj a szél...

Úgy olvastam a múltkor, hogy itt a kilences fórumon megalakul a Skoda fun club. Aki megmondja mit ábrázol a kép vendégem egy palacsintára.
jobboldalt kozepepe fele a lapnak: "Frage stellen" es szepen megkerded tole
az neked minek egy csupasz gépre?
Szeki el tudjuk bótolni a 10-es lámpát?
JKZX900EEA......... elméletileg ez a 2000-2001 váz kódja, erre a papira én ezt szeretnék rá tenni, bár sedu szerint mást is lehet én nem küzdök. ez már csavaros segédvázas modell, a többi helyről nincs infóm még ahonnan ígértek valamit is.
Hogy kell kezdődnie a vázszámnak? Zx vagy valami más? ZXee?
üdv! kérdezz rá légy szíves, így már megérné hogy hátsó rugós tag és kutyacsont, tengelyek,így reális. egy debreceni lomos most ment ma svábyába, neki van embere odakünn ahová esetleg lehetne küldeni.majd ma megy mail neked.
Megkérdezzem a vázszámot? Egyébként nem küldi csak Németországon belül vagy személyes átvétel! De még Úgy is megérné !
Remélem elfelejtetted a féket behúzni...
Tudjátok!
üdv basi! megnéztem, 500 a startpreis, 550 a villámára? visz van benne hátsó rugós tag,csak a vázszámra nem tudok ránagyítani, és a hirdetés nem tartalmazza.
Metzeler Roadtec Z6 1 pár (illetve van még +2 hátsó) a képen látható állapotban 120/70-180/55/17-es méretben eladó.
hello holnap utalva lesz a 295 eur ha meg jön lökjémá ere a számra egy sms-t 70 425 6712
ha vkit érdekel egy 1997-es ZX9 ár alatt sok inyencséggel akkor irjon,
mz_fighter@freemail.hu
hali mindenkinek!pipi ne örülj itt vagyok nem alszom.most hajózom szél fúj,ladik úgy libeg mintha 100-nál kaptálvolna egy defektet bejöttek a jó kivánságaid!
Kint nem biztos!
Zakopane-ban 10 fok-ban motoroztunk Szept.közepén!
Igazad van!
De ha menekülőre kellett volna fogni a dolgot,abban is élen jártunk volna ---ZX-9---900RR---
Teplicén sajna maradt még 1mm majrécsík hátul .
Na majd jövőre ledolgozzuk
Szeki ment emil.
Kawaszeki-Kawaszeki-Kawaszeki! ! !
Van vááááááz! 550 Euro! Sváboknál! Ebay!
Erre keress rá!
180407822511
Na a Canáry se irogat hajnal egykor mostanság!
Még ott horkol a tömött bajsza alatt az üllés mögötti priccsen zx-ekről álmodva...
Na ki is tolom az enyém, mert tegnap lemostam ma meg levaxolom
Szerbusz kis Canáry neked addig van még egy pár napod...
Első
Bocsi melóztam du! Reggel megírom mailban mit és hova küld!
Uraim (és pipiné) az egyik ismerősömnek kellene egy ZR7-es műszerfal. Ha valaki tud elérheető áron ne tartsa magában. A km óra spirál meghajtású (szerinte).