Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi lefényképeztem a te járgányodat is
Ja! Enyém meg a mögötte álló yacht,(balról a harmadik) csak azért nem látszok a képen, mert épp a túloldalt fárasztom a cápát.
A "MOTOROS ISTEN" Nagy fehéret
Hi, látom voltál a postán... Kiraboltad. Csomag is elment?
Lassan bojkottálni kell a szlovák dolgokat. Mióta magyarországgal törölgetik a seggüket, már a postástól is fosok, nehogy hozza a behívót
Meg egy hétköznapi szükségótó, csak hogy a márkánál maradjunk!
Mondom az enyém
Ne becsméreld az "autómat", az a niga max egy átépített bogárban ülhetett!
A legutóbbi kawa estre is vittem, alig bírtuk megenni
Itt a lábas eredeti tulajdonosa:
Milyen béna a manta tükör rajta...
Wazze! ebbe az Edie Murphy forgatta a "48 órát"
Van itthon most olcsóbb, de siralmas állapotban, viszont bal kormányos és Turbó kinézettel. Ha találsz fele ennyiért azonnal vevő vagyok rá

Később pedig visszamegyek ezért:
Sedu hagyjuk ezt! A fórumon már mindenki tudja, hogy a híres palacsintáiddal csak te laksz jól te bélpoklos
Egyébként a választ a hülye is tudja,: " csavarosdoboz tetején lefordított krómozott fazék az alján jobbos négyújjas kesztyű mintával"
http://cgi.ebay.co.uk/PORSCHE-...

ez most itt pont egy jobb kormanyos, de az ar beszedes
A regado az orok problema. Fix meoldas ha van az embernek egy szolvakiaban lako ismerose. a tobbi megy magatol.
Csak a szlovakoknal tolunk elteroen nem lehet jobb kormanyost regisztralni aszem. Nalunk mozaikban atmegy siman
Angoloknal neha szokott lenni japan importos bal kormanyos ilyesmi egesz meglepo aron, erdemes turni az ebayt neha
Szeretem a Skodát, de igazából csak egy pótlék, mert egy ilyet szeretnék.
Életemben másodjára látok belőle eladót (elfogadható áron), és majdnem meglenne rá a pénzem, de félek, hogy ha kész lenne vagy összetörnék vagy ellopnák hungarisztánban.
eleg a waresz fek, olcsobb meg nem hiszem olyan nagy tomegu lenne ez az egesz. Hat jo kis hobby nem mondom.
Valaki a multkor elvitte a GSR blokkomat, elotte en is gondolkodtam egy jo kis heggesztgetos - barkacsolos gokartra. Csak sok a melo es nincs ido az ilyenekre
Igen gixeré a zaj csillapító, természetesen mindkettő utcai autó, de van aki gyorsulásra (EREDMÉNYESEN), vagy szlalom versenyekre használja, esetleg Ladát alázni. Ép eszű ember nem rak a Sokda alá hangos kipufogót, csak ez volt otthon...
Az egyik legolcsóbb autó, csak a kétrészes magnézium versenyfelni egy picit drága hozzá, amúgy minden alkatrész filléres.
Meg tudnám venni rá ezt a féket is (ez is Skodán van), de elég rá a 4 dugós wartburgé is.
GSXR dob van rajta? nagyon komoly
mire hasznaljatok ezeket? drift?
Az R most a racing-ot jelöli. Gyári 4 ajtós versenyváltozat replika. 8 centis szélesítés, gyárihoz képest 3X annyi paci, recaro ülések, stb.
A képen a haveromé, illetve a motor a beszerelésekor. Azóta 4x annyi karbi eteti...
Kawaszeki! Így kezdődik a váz száma!
JKAX900EEA023.
Jol gondolom hogy az LR -ben az R az Rapid?
Fasza! Ennyi penzt meg is er! Ha nem adod el masnak, akkor a tel folyaman visszaterunk ra!
Lapsúberes! Egy 90-es évjáratú 250-es cross gépen volt rajta. Ha érdekel fel tudom vinni Pestre, és ha tetszik megveheted. Szerintem 5000-et megér. Tű, úszó, minden rendben van rajta, a felső házrész belső oldala műanyaggal van -gyárilag- bevonva.
Tanksapka MB1000-be, amikor még nem műanyag autók voltak. Remélem az LR-be be tudom építeni, és a mozdonyszőkék nem lopják le!
36-os Jikovval es 34-es Binggel probaltam, mindketto 150-es fuvoka korul. Egyelore egyikkel sem jo, de ugy fest ez nem a karbi hibaja, elk....rtam valamit a vezerlesben. Az osz folyaman megprobalom kijavitani, akkor fog erdekelni egy ilyen karbi.

Amugy milyen allapotban van ez a karbi? Nem tul kopott?
tanksapka kompletten zarral?