Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért,Te hol felejtetted magadat?
én csak azt kivánom mindenkinek hogy mindig othol ébredjen,vagy ahol jólérzi magát ne olyan helyen mit én!
Jimykém tán a szádon keresztűl kifelé? Kaptál a tokaji borból?
Elismerem,benzinpusztításban jobb vagy még így is!
Pálinkás jó reggelt.
Most jön a hagymás, szalonnás tojás rántotta.
6 percel csúsztál le a második helyről... Csak nem is olyan rosszul kezdődik ez a nap...
Nagyon hidegen mindkét motorom 3 hengerrel ébredt fel (10 fok alatt), de gáz nélkül a szívatóval helyreállt a dolog. Bányagép na...
10 000- nél tartasz? Dehát csak 9363 km-t mehetnél nem?
Különben is én valszeg 5000 km-er alatt is elhasználtam annyi bengát mint te na ki az ügyesebb?
2-odik Biztos Coyot nem bírt aludni, azt ment hajnalba indítgatni a gépét, aztán itt csak beelőzőtt...
Igaz Coyot? Tutira indítgattat már a gépet reggel fogadjunk. 9363 maradék jégborára oké?
Én 10000-nél tartok,és nem téliesítek!
Mi a tanulság?
Nem vixolni,hajtani kell ezeket,azt szeretik!
Az én elmémet már csoda lenne,ha még jobban meg lehetne zavarni,így iszom bátran!
Nem fárasztalak,elpusztítom én ezt a késői szüretelésű borocskát(majdnem jégbor)!
Úgy ám,már jól vagyok(unk)!
Minden viccnek a fele igaz!
Akkor eddig 500-al jobb vagy, de én télen a hátsókerékre hóláncot teszek, az elsőt meg sitalpra cserélem azt behozlak...
háááát, nem toom,ilyet még nem csinált mióta megvan.....2009.03.14.
De legalább belenyomtam 5500-at idén
Na nem én vagyok a műszaki zseni, de nekem is olykor-olykor három henger kapja el. Van, hogy km-eket megyek vele, majd ha melegszik a motor, kövér gáz azt helyreáll a hiba. Énmár sz@rom le be kell látni elavult technológia a karburátor. Csonka idejében még menő volt...
Sziasztok!
Müszaki kérdés!
Tegnap kitakarítottam a levegőszúrőt,valamint kívül a karbikat,meg amihez hozzáfértem.Rendben összerak,tank vissza..indít...indul.Szépen jár,ahogy kell.
Ma átugrottunk Csabára,indult,ment rendesen.
Csabán indítom az OBI előtt,...dadogás,mintha csak 3 henger menne
Kicsit forgattam,nem javult a járása.
3000-es fordulattól ment rendesen,addig dadogás,fuldoklás.
Aztán Sörci cimbivel visszacseréltük a plexit,mondom hazafele megzavarom kicsit hátha észheztér.
Ja,Sörci tesa gyertyára gyanakodott
Na,hazafele megfricsáztam 260-al rendesen kiforgatva.
azóta megy megint rendesen
Részemről PASSZ
Persze nem kívánok én neked rosszat csak éjfélig forogjon veled az ágy...
Ajaj Vader, úgy már ne küld... Így sajnos már veszélyes hulladék lett...
De tudod mit?Iszok egyet a"B"-sek egészségére is!
Fúú,pipi én már nem tudok eljutni az ablakig ,a bor meg úgysem megy innen sehová,csak a testemen keresztül. A kockázatát meg vállalom...
Vader, 9363 vigyázatok ám a borozással, mert az megzavarja az elmét, ha nem tudnátok... A tapasztalat mondatja ezt velem, mivel most már úgy is nyitva az ablak, jobb ha ti is elkülditek fénypostával, majd én gondossan megsemmisítem az ürdöng italát...