10 000- nél tartasz? Dehát csak 9363 km-t mehetnél nem?
Különben is én valszeg 5000 km-er alatt is elhasználtam annyi bengát mint te na ki az ügyesebb?
2-odik Biztos Coyot nem bírt aludni, azt ment hajnalba indítgatni a gépét, aztán itt csak beelőzőtt...
Igaz Coyot? Tutira indítgattat már a gépet reggel fogadjunk. 9363 maradék jégborára oké?
Az én elmémet már csoda lenne,ha még jobban meg lehetne zavarni,így iszom bátran!
Nem fárasztalak,elpusztítom én ezt a késői szüretelésű borocskát(majdnem jégbor)!
Na nem én vagyok a műszaki zseni, de nekem is olykor-olykor három henger kapja el. Van, hogy km-eket megyek vele, majd ha melegszik a motor, kövér gáz azt helyreáll a hiba. Énmár sz@rom le be kell látni elavult technológia a karburátor. Csonka idejében még menő volt...
Sziasztok!
Müszaki kérdés!
Tegnap kitakarítottam a levegőszúrőt,valamint kívül a karbikat,meg amihez hozzáfértem.Rendben összerak,tank vissza..indít...indul.Szépen jár,ahogy kell.
Ma átugrottunk Csabára,indult,ment rendesen.
Csabán indítom az OBI előtt,...dadogás,mintha csak 3 henger menne
Kicsit forgattam,nem javult a járása.
3000-es fordulattól ment rendesen,addig dadogás,fuldoklás.
Aztán Sörci cimbivel visszacseréltük a plexit,mondom hazafele megzavarom kicsit hátha észheztér.
Ja,Sörci tesa gyertyára gyanakodott
Na,hazafele megfricsáztam 260-al rendesen kiforgatva.
azóta megy megint rendesen
Részemről PASSZ
Vader, 9363 vigyázatok ám a borozással, mert az megzavarja az elmét, ha nem tudnátok... A tapasztalat mondatja ezt velem, mivel most már úgy is nyitva az ablak, jobb ha ti is elkülditek fénypostával, majd én gondossan megsemmisítem az ürdöng italát...
Most jön a hagymás, szalonnás tojás rántotta.
Különben is én valszeg 5000 km-er alatt is elhasználtam annyi bengát mint te na ki az ügyesebb?
Igaz Coyot? Tutira indítgattat már a gépet reggel fogadjunk. 9363 maradék jégborára oké?
Nem vixolni,hajtani kell ezeket,azt szeretik!
Nem fárasztalak,elpusztítom én ezt a késői szüretelésű borocskát(majdnem jégbor)!
De legalább belenyomtam 5500-at idén
Müszaki kérdés!
Tegnap kitakarítottam a levegőszúrőt,valamint kívül a karbikat,meg amihez hozzáfértem.Rendben összerak,tank vissza..indít...indul.Szépen jár,ahogy kell.
Ma átugrottunk Csabára,indult,ment rendesen.
Csabán indítom az OBI előtt,...dadogás,mintha csak 3 henger menne
Kicsit forgattam,nem javult a járása.
3000-es fordulattól ment rendesen,addig dadogás,fuldoklás.
Aztán Sörci cimbivel visszacseréltük a plexit,mondom hazafele megzavarom kicsit hátha észheztér.
Ja,Sörci tesa gyertyára gyanakodott
Na,hazafele megfricsáztam 260-al rendesen kiforgatva.
azóta megy megint rendesen
Részemről PASSZ