Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyit talan nem er egy virtualis megszegyenules, persze ha valodi ismerettseg kotodik hozza, az egeszen mas. Engem itt ugy nem tudna felhuzni senki, hogy kulonosebben erdekeljen, bar sok emberrel szoktam vitatkozni, de ez mindig azert van, mert rendszerint maskepp gondolkodom, mint az emberek java. Mondtak itt (az oldalon) mar ram sokmindent, jot keveset es ez igy van rendben. En lennek a legszomorubb, ha mindenki elottem hajlongana. Az viszont nagyon szorakoztato, hogy masok hogy meg tudnak orrolni puszta szovegelestol. Azokat csipem, akik birjak a kritikat. Engem lehet osztani batran, ugyis lesz hozza egy ujabb mondatom, ezert (is) jo a forum. Konnyu annak, aki normalis melot vegez, en meg itt ulok egesz nap a doboz elott. Minden ember mas, nem kell atvinni a valo eletbe mindent. Aki ma leanyaz, azzal holnap nyugodtan kezet fogok. Az persze nem oke, ha sertegetnek, de ha valaki attol alszik jobban, tegye.
Egy darabig elmegy a szájkarate, de egy másik fórumon már beígértem a "jutalmat" egy nagyszájúnak. Karácsonyig gyúrok rendesen, visszamegyek boxolni is, aztán meglátjuk hogy megérte-e neki
Mondjuk ehhez már az kellett, hogy hónapokon keresztül mocskolt, arcoskodott, szinte minden nap.
Ezert kell inkabb a forumokon kemenykedni! En is azt csinalom!
Igen van űrhajó. Sőt TŰZOLTÓ is van
Ezé jobb a szájkarate. Ott csak az Egó sérül
A gumis topicban nincs új fejlemény, asszem, most te következel beírni...

Te űrhajó tényleg van?
Semmi baja sem volt. Először picit finomabb bunyó volt egy velem egyforma sráccal (90-100kg). Azzal nem volt gond, mert közben rájöttünk, hogy ismerjük egymást régebbről. 10 perc múlva elkapott a srác 160 kilós (!) haverja, hogy mit bántom én az ő barátját. Meg sem érezte, hiába ütöttem a fejét, torkát, stb. Ketten szedték le rólam, az egyiknek a karja, a másiknak az orra tört el. A munkahelyemről is majdnem kirúgtak, 2 hétig az utcára sem tudtam kimenni.
Na át is nézek a gumis topicba, hátha tegnap óta volt még egy kis szájkarate
Van. Pesti srác évente 2000 vágott autógumit ad el (nagy részét versenyautókra), kell hozzá műszer. 50,000Ft volt, nem volt oka kamuzni. Leszarom őket, van 4 állandó vevőm azok elvisznek mindent. Használt gumit árulok, de reális áron, illetve ezektől olcsóbban.
Húú eltudom képzelni, hogy nézhetett ki az ellenfél...
A legutóbbi nagy bunyónál leszakadt a szemöldököm, eltört az orrom, kimozdult néhány fogam, odalett egy telefon, kabát, és egy pulcsi is. Megérte...
Ne hagyd magad Sedu? Légy velük kemény, KŐ KEMÉNY
Ha meg tényleg van olyan gumivastagságmérő vagy mi akkor azt minél hamarabb fényképezd be munka közben, akkor egy páran elkussolnak...
Ha meg ilyen nem létezik, csak már indulatból írtad, akkor erről bölcsen halgass
A bear az vmi rendőr, úgyhogy többszörösen hátrányos helyzetű
Nem volt rá oka, hogy bunkózzon, nem veszem már fel, hogy ilyenek. A legjobb példa a főiskolás barátom. 3 évig minden nap találkoztunk, együtt mentünk bulizni, csajozni, motoros találkozókra legtöbbször ő vitt el (én fizettem a benyát, ő a beugrót vagy fordítva). Aztán jött a nagy ötlet, hogy ő nyomozó lesz ( a kurvaképző szocped után elég hozzá egy pár hónapos tanfolyam), illetve összejött még 1 nyomorék (szó szerint) nővel, és azóta nem vagyunk jóban. Persze a csaj elvetette magát, így már csak évente egyszer beszélünk. Iszonyat megváltozott, pedig ő is Kawás. Régebben GPZ, majd 1100-as zizi.
Én is szívessen elmennék valami ilyesmire, csak elég sűrű a hónapom. Még van egy horgászverseny meg egy családi főzőcskézés apáméknál, meg a meló se lesz kevesebb, de ha közelebb értek a dátumhoz és nem útáltok ki akkor visszatérünk rá és lessz ahogy lessz.

Ja Jimy! Tényleg sokkal több maradt a benya a tankban, hozzátok 126 km-re ugyanannyival értem, mint haza 190-el
Mi a sz@rt is tankoltattál velem? Csak arra emlékszem, hogy drága volt, de spórolósabb a cucc
Ha nem mentek túl gyorsan engem is érdekelne a hegyi túra. Lehetőleg addig, amíg jó idő van!
Sírnak, hogy mindenki gumival foglalkozik. Az a bajuk, hogy 1-2 gumival kevesebbet adnak el miattam. Ugyanazt a pálya gumit adják, visszakerestem, volt olyan amire azt írták 1,4mm a mintája...
A legjobb az volt, amikor a gyárilag vágott gumira azt írták, hogy túl van vágva, illetve a Metz Z6 guminál futómű beállításra mondták, hogy rossz, mert középen hiányzott 1-1,5mm a mintájából!
Csak annyit értek el hogy jól felbosszantottak így keményebben edzettem és mára izomlázam lett...
Canáry, mint ahogy a bűvész sem árulja el a trükjeit így sajna én sem oszthatom meg veled, amit Jimy megmutatott, mert szigorú titoktartásra intett. Hidd el könnyeb így a láncot fűzni...
Legközelebb gyertyacseréhez leszedjük az olajdeknit Na erre varjál gombot...
Ui: Így nem nehéz elsőnek lenni, ha Rudinak dolgozól egész éjszaka. Gyöngyös-Anglia mi? Remélem a komp a vihar miatt fél napig ér át a csatornán azt repülésre oktatod a rókát...
asszem rendőr.....
Hali mindenkinek! pipi csak hogy ne te legyél mindig az első én megint úton vagyok anglia felé hétvégén én is mociztam,de vasárnap reggel nem bírtam felkelni,pedig hívtak a haverok kövezsdre!azt mondták jó volt nagyon.én is eláztam kicsit mint szeki!motorral jöttem dolgozni mos ott áll 2-hétig de a portások rajta.
pipi,lánccseréhez ezt a tanklevételt nem értem én sem
leoleo, én is viszem asszony pajtit.
Még le szervezzük.

jóccakát
Verekedni kell, megyek!
A legutóbbi bunyó is jó volt, adtak is, meg kaptam is.
huuuu sedu ez a thebear nem egy szimpatikus ember,veled kivételesen flegmán bánik, nekem is beszólt, nyugi amint időm lesz kiosztom a lapjait de rendesen.
Nagyon örülök, ha lenne kedved társulni

Még ugyan csak ketten vagyunk (az asszonypajtival hárman, itt reklamál a fülembe ) eme nagyszerű túrára, de annál emlékezetesebb lesz
Lehet még társulnak hozzánk

Egyeztetni kellesz majd hétvéget és jó időt! Nekem első nekifutásra két hét múlva lenne szabad a hétvége...
oooopsssszz kis izgalmamban és (pár sör után) a kép lemaradt
A hétvégén még egy nagyszerű Mátra túra is besikeredett
Szerény véleményem szerint, lehet a szivem is hazahúz, de az Eger-Lillafüred szakasz élvezetesebb, mint a Mátrai hegymenet...

Kawaszeki :), itt koptattad a gumidat és nem szóltál

A mátrai utakon kedvet kaptam egy kis bokorlátogatás után a tuningoláshoz is
alkatrész volt bőven a bokorban
Skodaszeki

és egy képen a motor közelről is lefényképezve, ahogy kérted
Te leoleo, ha nemzavarok ez a túra engem is érdekel.