Én is mentem Jimy komához, úgyhogy ma oda-vissza 300 km. és nyomtam egy alkoholmentes sörit...
Cseréltünk olajat fuchs vagy ilyesmi...
Ja Jimy! ott felejtettem a hátsó lámpabúrát, ahonnan a oilszűrőt szedtük ki , de a nagyobb baj az, hogy ott maradt a dugó is a bal kormány végéből ahonnan leengedtük az olajat. Asszem odatettem a te géped index visszahúzó rugója mellé...
Fél 6-ra értünk haza,megnéztünk szinte mindent,volt borkóstolástól kezdve kecskesajt sütés,meg minden féle finomság.Sok nézelődő volt,és motorosok is voltak szép számmal.Vettünk 1.5L félszáraz furmintot és 1.5L félédes muskotályt. Vacsi után vmelyik fogyni fog.
Nagyon viczesesek vagyunk ám 9363 Engem nem lehet becsapni olyan könnyen...
A szervízel manyuáliban olvastam, hogy, a kormányon keresztűl kell leengedni az olajat. A bal oldalon le, a jobb oldalon fel. A nívó páca, pedig a fékkar kivétele, ott kell nézni olajszintet...
Ha sietsz még jut pájinka a sogi aki velünk él (me hogy míg nem lett +18, addig a párom volt a gyámja) ma sikeresen vizsgázott A korlátlan kresz-ből. A pájinkára is igaz Lenin elvtárs híres mondása: "be a szervezetbe" huhuhuhu dől a lééé
Oil nincs még a birtokomban, reggel hozza a haver, oil szűrőt is el rakattam a startnál, az meg itt van a szomszédban. Most még az nem jut eszembe melyik kereket, és lámpát kell kivenni az oil cseréhez.
Az indexek lekerülnek az tuti.
Egy esély van,mégpedig ha jövőre MINDENKI az úrnához járul,s ésszel szavaz!
Talán akkor változhat valami.Talán akkor ez a geci paraszt zsidóság és kutyáik kicsit a háttérbe szorulnak.
Cseréltünk olajat fuchs vagy ilyesmi...
Ja Jimy! ott felejtettem a hátsó lámpabúrát, ahonnan a oilszűrőt szedtük ki , de a nagyobb baj az, hogy ott maradt a dugó is a bal kormány végéből ahonnan leengedtük az olajat. Asszem odatettem a te géped index visszahúzó rugója mellé...
A szervízel manyuáliban olvastam, hogy, a kormányon keresztűl kell leengedni az olajat. A bal oldalon le, a jobb oldalon fel. A nívó páca, pedig a fékkar kivétele, ott kell nézni olajszintet...
Második
Az indexek lekerülnek az tuti.
Ill. tehát akkor feltételezem, hogy meg van az oil és esetleg nem is zavarok (nagyon)
Uff!
Talán akkor változhat valami.Talán akkor ez a geci paraszt zsidóság és kutyáik kicsit a háttérbe szorulnak.