45 évesen mehet nyugdíjba, és ha pofán vernéd mert hazudott, akkor te lennél a budha szobor műanyag lakattal a kalitkádon! a 06.23-i események kivizsgálásakor a bíró mondta hogy ezek hazudnak mint a..... és védik egymás szaros seggét, a bíróság előtt egyik sem merte bevállalni hogy igen is odabaszott valakinek jogosan/jogtalanul.
Tetves lehúzó banda. Mindegyik milliárdos, és felveszi a fizetését. Széchenyi hidat épített a saját pénzéből! Nem bánom szedje meg magát egy bizonyos fokig, de az embereknek is legyen már jó!
Ha tudnád mennyit gondolkodtam azon hogy elhúzzak innen... Csak mostmár hogy 2 gyerekem van kicsit nehéz....
Szar egy bandaa... Saját fülemmel hallgattam végig, hogy EU-s pénzekből mennyit kérnek vissza azért hogy egy szaros rajzfilmet megcsinálhasson egy cég ... kormányzati portál hirdetésére... akkor mondtam - én ebbe nem megyek bele... megkaptam a pofámra hogy tálcán hozzák a sütit és én meg pofándobom vele Őket... mondtam, hogy nem csak dobom hanem köpök is utána.....
Kapja be az összes g...ci
Ettől rosszabb csak a háborúban volt a helyzet, de utána megtisztulna ez a társaság, és ahogy eddig is történt jönne a felemelkedés. Dunántúlon már van olyan falu, amelyik önfenntartó. Csak azt eszi, amit saját magának megtermel!
Ha kisebbségben leszünk (10-20 év) a gyerekemet arra fogom nevelni, hogy tanuljon nyelveket, és meneküljön amíg lehet. Ne kötelezze el idehaza magát, ne azért adózzon, hogy ezek a férgek király módjára megélhessenek és egy sün csapatot tartsanak fenn! A rendőröknek és a politikusoknak a népet kellene SZOLGÁLNI, alázattal és tisztelettel, ugyanis a mi pénzünkből élnek! A következő motorom ha egy mód van rá külföldi rendszámú lesz!
Aki erre a mocsok bandára szavaz számíthat a vendettára!
A medvével én is összerúgtam a port. Azt hiszi itt a fórumban is ő parancsol, közben csontig benyal a csicska főnökének -is- a való életben. Az összes jelenlegi és volt politikus ellen vagyonosodási vizsgálatot indítanék, sikerdíjas jutalmazással, és a japán módszert vezetném be, ha hazugságon kapják őket!
mindenkinek voltak évei amik gázosak voltak, nekem is volt mikor a cigány telepeket kellett járjam , lakatos, nádházi,és sorolhatnám kikel kellett foglalkozzak , de én kimertem szállni az autóból stukker, géppityu gumifasz nélkül is, és biz nem látogatóba mentem hozzájuk, de nem fostam mint ezek a nyomorultak.igaz megmondták ha kell te szúrj legelőször, meg is van fenve a bicska, bár némelyiket 20 centissel kellene döfködni hogy előlröl csiklandozd a gerincét. ez a komcsi brigád mit tud még kitalálni hogy szívassa a magyarokat. most azt írták hogy bedőlhet a máv,a kórházak offon vannak, a másik világ végén kórházat építenek másoknak, és ahogy a cimbalmos mondta lyukas zsákba nem öntünk pénzt, megbírságolnak mindenkit bankot ,céget, vállalkozót,magánembert, mert kétértelmű a törvény .egyértelművé tenném ha bemehetnék egy gépstukival a tisztelt házba, én is tudnám mondani, nem értettünk hozzá, és ratatata. sedu te belépnél olyan szobába ahol várhat csőre töltött stukker,vs egy kúrva,vs a szakadék mert elbontották a szobát, kb ez vár a következő kormányra. tudja valaki mi adósság terheli az országot, fel lehet mérni hogy mennyi bujtatott faszság van a törvényekben,és akar valaki rendet teremteni itt! én elég hosszú vonatot indítanék indiába-oroszországba-izraelbe, mért is? kevés az ejtőernyő!
7 hónap sedu és remélem hogy megfingatjuk ezeket a nyomorultakat, most kaptam a írást hogy nem tudom szembeköpni az eggyik ilyen nyomorultat,kár. de ha lesz lehetőségem és megfelelő géppuska fészek, nyugi hordja majd szét a testüket a skuló, és a gránátrepesz. egy másik topikban azt a the beart szidják mint a bokrot, úgy látom sokaknak tele van a csizmaszára vele, csak lenne idő-lesz- hogy én is megosszam vele az anyázás fogalmát, ahogy mondtad, ahogy rájuk húzzák a gúnyát azt képzelik hogy istenek. remélem ha a betonfal előtt állnak majd akkor is imádkozni fognak a bitófán lógó fletóhoz és cimbalmoshoz hogy mentsetek meg. az meg tecceni fog ha megállítana egy-motorral kétlem- cigú nyomorult, de hátha mégis, megszólítanám:dik mán csáje, kontrázol!
Kawaszeki reszkess (és a többiek is) cigány rendősök lesznek, könnyített felvételivel. Nem kell érettségi se ahhoz hogy megbüntessenek. Nyomják őket a főiskolákba is a származásuk (szaguk) miatt plusz pontokkal! A közigben is ott lesznek!
Meneküljön mindenki!
Szar egy bandaa... Saját fülemmel hallgattam végig, hogy EU-s pénzekből mennyit kérnek vissza azért hogy egy szaros rajzfilmet megcsinálhasson egy cég ... kormányzati portál hirdetésére... akkor mondtam - én ebbe nem megyek bele... megkaptam a pofámra hogy tálcán hozzák a sütit és én meg pofándobom vele Őket... mondtam, hogy nem csak dobom hanem köpök is utána.....
Kapja be az összes g...ci
Ha kisebbségben leszünk (10-20 év) a gyerekemet arra fogom nevelni, hogy tanuljon nyelveket, és meneküljön amíg lehet. Ne kötelezze el idehaza magát, ne azért adózzon, hogy ezek a férgek király módjára megélhessenek és egy sün csapatot tartsanak fenn! A rendőröknek és a politikusoknak a népet kellene SZOLGÁLNI, alázattal és tisztelettel, ugyanis a mi pénzünkből élnek! A következő motorom ha egy mód van rá külföldi rendszámú lesz!
A medvével én is összerúgtam a port. Azt hiszi itt a fórumban is ő parancsol, közben csontig benyal a csicska főnökének -is- a való életben. Az összes jelenlegi és volt politikus ellen vagyonosodási vizsgálatot indítanék, sikerdíjas jutalmazással, és a japán módszert vezetném be, ha hazugságon kapják őket!
....csak egy rendőr.
a Mátrában nagyon megy az IQfighting....
Bár ez a medve elég érdekes egy alak....
Meneküljön mindenki!
Pipi mit csinálsz te 6,20 kor ? Korai magömlés?
Eurót is tudsz csinálni? Az érdekelne. A forintal ma már csak a kandallóban tüzelgetek...
Ja egyébként felkelésből megintcsak első vagyok hétalvók...
jóóccakát