Az ember olvasgatja nap mint nap ezt a Sportmotort,és olyan hozzászólásokkal találkozik,hogy én pl. már lassan kezdem szégyellni,hogy motorozok!
Beteg ez a Világ,nem kicsit,NAGYON!
a másik meg az ők ugyanúgy veszélyeztetnek a szétpályázot gumikal ugyanis köztudot hogy a pályán felmelegszik és kiég a gumi ötvözői és utána márt nem lesz ugyan olyan a tapadás ja és mindezt 4 5* áron adják meg a kölföldi egy eurós gumit 10 * áron agyák amit lehet hogy egy gokart pálya vagy gumigyűjtőből szedték
A gumis fórumban már előadták az "okosok", hogy a slick gumi szarabbul tapad, és én gyilkosságért felelősségre leszek vonva, mert ilyen gumit adok el utcára.
olyat nem rakok fel most legalább két évig nem szeretnék fényezőhöz menni nem rossz gumi az se de egy sportgumi ezerszer stabilabb de szerintem neked ezt nem kell ecsetelni
Halli Csimbimoto!
A légszűrő+undertail+hátsósárvédő 27ezer+ Kb 2 ezer posta!
A fejidom alsóidommal+együléses hátsóidom +posta 280 Eur!
Az oldalidom egybe van a hasidommal!
egy Michelin van 180/55-ben arról rakok fel képet. Ez nem friss gyártású gumi, de csak 4000Ft. Érdemes lenne eljönni és válogatni.
180/55-ös a Z6-van még utcai gumi jó mintával, 190/50-es Pirelli kopott ami utcai, illetve picivel nagyobb méretű slickek vannak 4-5 mm-es mintával.
zsír aszfalt letesztelve.szal eger-megyehatár szakasz újult meg, hollóstető-szilvásvárad részben kész újulgat, és alsóhámor-miskolc teljesen új. bár pont épp előttem esegetett keveset helyenként, igy nem lehetett koptatni a tanksapkát rendesen.
Én néhány perc múlva otthon voltam, ahogy elbúcsúztunk, mert az ötösön kinyújtottam kicsit a lábát 285 km/h óra szerint, egy keménykedő BMW-st meg rommá aláztam
Pár napja annyit irtatok a szlovák dobsinai tájról, hogy meglátogattuk hétvégén mi is
Tényleg nagyon szép a környék és az utak is tutik
Ennyi bemelegités után, még a hónapban tervbe van a Tátra bemotorozása
Üdv:
leoleo