Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megjártam miskolcot és egert és csak ennyit irtatok............
a 4.képen 190/55/17 metzeler racetec k1, a minta mélység a képen olvasható,8 pénz,michelin pilot race 1000km futott 15 pénz ha esetleg érdekel.
180/55 vagy 190/50 pilot sportod nincs veletlenul elfogadhato allapotban?
szeki a 4 képen a metzeler mi pénz ?
neked nincs véletlen 99 zx-9-hez előre az a rács gumival
A 2-3 képen egy picit drága volt 450-ért
nem akarok sedu gumi bizniszébe beleköpni, pár eladó gumi a seduénál sajna drágábban.
veterán börze debrecenben:
üdv! ha hazaértek az embereid kérdezd meg már hogy tudtak-e valamit az ügyemben szerezni.
4 db. ilyen első gumit adok annyi pénzért az amíg motorozol kitart A hátsó inkább túrás gumi, de van egy rakat sportgumi is 4-5mm-es mintával.
Értem!
A Roadtek nem tetszik viszont a Pilot Sporton gondolkodom!
Új legyen vagy a tiéd! Újat tudok 23-ért!
Néhány százalék plusz teljesítmény! Áramlástanilag jobban meg van tervezve mint a gyári! A gyárinál meg van kötve a kezük! Környezetvédelem +gyártási költségek,stb!
Remélem érted mire gondolok!
Képek.
egy dunlopot küldhetsz postán márha feltéve elküldöd
cím: rákóczifalva kossúth lajos út 79 ir:5085 csimbók tamás
tel :06704256712
mert elvileg ugye a dunlop a 200 gumiját úgy gyártja hogy felmegy az 5.5 és 6 col-os felnire is
Értem amit írsz,de továbbra is az lenne a kérdésem,hogy ez a leömlő miben különbözik a gyári 9-esétől a súlyán kívül?
hali basi2 nem számoltál még árat a cucokra
továbá érdekelne még előre az a gumi amiben a rács van és a ram air nyilására megy ha van valakinek jeleze
Az FZS1000-nél a Yoshinak (R1-re való) nem voltak összekötőcsövek a leömlők között, illetve minden leömlő, kollektor, stb. külön darab volt és fel is lehetett polírozni.
Ilyen van, ezzel vettem a motort, súlyra az biztos, hogy nagyon könnyű.
Az,hogy felmegy rá,az tiszta.
De ha ez egy sport RENDSZER,akkor miben különbözik a leömlősora az én gyárimtól,a súlyán kívül ?
hali tudna nekem valaki segíteni méretek kelenének a 99 évjárat fejidomtartó konzoljához kép mellékelve nem műszaki rajz de szerintem értelmezhető
halli küldj képet a Roadtec és Pilot sport gumikról képet! basi2@citromail.hu-ra Érdekelne mindegyik!
Az hogy 4:1 vagy 4:2:1 a rendszer igazán utcán nem veszed észre! Van amelyik tuning cég 4:1 van amelyik 4:2:1 rendszert gyárt! Mindegyik másként tervezi meg! Az Akrapovic pl gyártja mind a két félét! Attól hogy a gyárid 4:1 és egy Tuning 4:2:1 az simán felmegy ha a ZX-9 re készítették!
Igen az van rajta, most ezzel meghallgatható a motor