Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés, majd msn-en vagy telefonon zargatlak
Pirosban tökéletesen megfelelő, bossz
nekem is van egy villaszáram, kilenceshez küldték,hatoshoz jó,nem dühöngtem velük akitől-ismert bontó-rendeltem,ha legközelebb alkatrész kell be bótoljuk ez van.
csak próbáltam segíteni, én is oda adtam volna a havernak de nem volt jó rá, szegelni meg nem akart. a lámpád viszont jó, és megkérdezném az árát,biztos hamar elviszik de azért dobj meg egy árral légy szíves.
Köszi szépen a segítségedet

Rendes volt tőled
neeeem vagyok főnök! dobj egy szííííííínt!
a bontovicsban is külön felírják az alkatrészekre hogy zx6-zx9, ők már tudják!
egy kis segítség, az ülésed csak zx6 -ra jó sztem, nekem is van zx6 első ülésem és nem jó a zx9-re, a hátsó úgyszintén. a 636 haver is azt hitte, de aki profi az tudta hogy mi kell rá mikor ő kereste, én is megmutattam neki a zx9 üléseimet csak hogy próbálja fel, és egyik sem ment fel rá! a telód sem jó, és a féktárcsád sem a 9-be, az első kerék visz jó, és a lámpád is. nem az üzletedet akarom rontani,csak pár kellemetlen dologtól megkímélni amit mi már megtettünk helyetted.
1998-99 zx9-zx6 ülés eladó
És még nem is siettem.
280?
Szabálytalan!
Nem lett bajom kösz! Már álltam, ki csúszott a lábam alól a talaj, és nem volt egyensúly, a gépet is szinte én engedtem le, ha alatta marad a lábam kutya baja. Amikor festés után össze raktam elrepedt az első index gumiharangja, szombaton du mentem rokonokhoz autópályán nem bírta a 280-at, utána meg anyámékhoz a szar utat, már csak a vezeték tartotta. Pipinél kiszereltem. Most olyan mintha az eséstől tört volna le.

köszi
az első emelő az már piros, de a hátsó milyen színű legyen?ezt nem kérdeztem ,sztán gyártják.alapszínekre gondoltam,ezt tudják szinterezni.
OK. Addig is vigyázz magadra. Neked nem lett bajod?
Hamarosan. Dolgozom az ügyön.
Tedd el azt a slicket, amelyiket úgy látod, hogy jó nekem. 1-2 hét és jöhet postán.

Köszi
Jó reggelt!

Az első gumid mikor lesz kicserélve?
Mikor érsz rá?
Jövő héten éjszakás leszek akkor bármikor jó!
Ki korán kel, keveset alszik.
Ezekszerint rendetlen ember vagyok de inkább délelőttös,ilyenkor szoktam kelni,aztán gondoltam beköszönök már én is,hátha leszek egyszer én is első...
Itt még nem süt... Mi a f@szt csinálsz ilyen korán?
Te nem tudtat, hogy a rendes emberek ilyenkor még alszanak?
1. Pipi a hasadra süt a nap!
1200-es-s zsiguli lökháritó,és már kiis emelted!
IGEN fónók, vevő vagyok mindkettőre Köszi
húúúúú!egy nagyvérü márkatás
Úgylátszik Canárynak megártott az ALE, mert mindent kétszer ír