nekem is van egy villaszáram, kilenceshez küldték,hatoshoz jó,nem dühöngtem velük akitől-ismert bontó-rendeltem,ha legközelebb alkatrész kell be bótoljuk ez van.
csak próbáltam segíteni, én is oda adtam volna a havernak de nem volt jó rá, szegelni meg nem akart. a lámpád viszont jó, és megkérdezném az árát,biztos hamar elviszik de azért dobj meg egy árral légy szíves.
egy kis segítség, az ülésed csak zx6 -ra jó sztem, nekem is van zx6 első ülésem és nem jó a zx9-re, a hátsó úgyszintén. a 636 haver is azt hitte, de aki profi az tudta hogy mi kell rá mikor ő kereste, én is megmutattam neki a zx9 üléseimet csak hogy próbálja fel, és egyik sem ment fel rá! a telód sem jó, és a féktárcsád sem a 9-be, az első kerék visz jó, és a lámpád is. nem az üzletedet akarom rontani,csak pár kellemetlen dologtól megkímélni amit mi már megtettünk helyetted.
Nem lett bajom kösz! Már álltam, ki csúszott a lábam alól a talaj, és nem volt egyensúly, a gépet is szinte én engedtem le, ha alatta marad a lábam kutya baja. Amikor festés után össze raktam elrepedt az első index gumiharangja, szombaton du mentem rokonokhoz autópályán nem bírta a 280-at, utána meg anyámékhoz a szar utat, már csak a vezeték tartotta. Pipinél kiszereltem. Most olyan mintha az eséstől tört volna le.
Rendes volt tőled
Szabálytalan!
köszi
Tedd el azt a slicket, amelyiket úgy látod, hogy jó nekem. 1-2 hét és jöhet postán.
Köszi
Az első gumid mikor lesz kicserélve?
Jövő héten éjszakás leszek akkor bármikor jó!
Te nem tudtat, hogy a rendes emberek ilyenkor még alszanak?