Teljesen más lesz a karakterisztikája a motornak (Z). A gyári 2 dob alul (3000-ig) iszonyat erős, városban a legjobb, gáz nélkül lazán elindulsz vele. A hekkelt toblerone a gyári leömlővel mindenütt jó, felül rádob egy picit a gyárira. A 4:1-be rendszer 3000-ig agyhalott (kisebb vele az alapjárat is) 5000-nél már jó, 6500-nál megvadul és onnan iszonyat jól megy vele a motor.
Van most 180/55/17 Metz roadtec Z6 ugyan olyan, mint amit árultam, csak egy picit több km-rel (2000) 95%-osan 8000Ft, a 3.-ik az egy picit nehezen megy fel a 17-es kerékre, mert 16,5-es méret, a 4.-ik Dunlop sportmax GP 200/55/17 2db. is van belőle. 4mm középen 7000Ft/db.
Mi egy hete vasárnap voltunk tíz motorral(Lillafüred-Felsőtárkány és vissza).Nincs még meg végig az új aszfalt,de a 3/4-én már igen.Jó nagyon,tényleg bele lehet szédülni,de azért néhány átfolyás a kanyar közepén előfordul,úgyhogy észnél kell lenni.
nem lehet nyomni csak akkor meg kell győződni hogy az a szakasz amit megakarsz hódítani tiszta-e? a mátraházi szerpentinen is mikor kezdik a bulit előbb lassan végigmennek és feltérképezik az utat. vannak olyan profik hogy már fejből nyomják hogy hol van/volt vízátfolyás úthiba, és már mentem csak utánuk és figyeltem hogy a vízátfolyásokon mindig felállított motorral mentek át, de egy kanyar múlva már lapon fordultak.
sokan akartak ott a hegy királyai lenni, nekem jó pár cimborám esett ott el a kavics felhordásokon és a vízátfolyások által felhordott apró kavicsokon.hiába a sok figyelmeztetés még mindig sokan nyomják életveszélyben ott.
holnap még jó idő lesz, én megyek igaz a vfr-rel,azt mondják felújították a miskolc-eger közötti hegyi szerpentint és sokan nyomják ott motorral és autóval, koszlott zsigával meg miegymás verdákkal.a pisztrángozás az a döfi.
féreg egy banda úgy kell velük beszélni mint a kutyával hogy intézenek valamit
remélem mire kész lesz a motor még lesz egy kis jó idő bevene a belem egy kis sült pisztrángot fent a hegyen
úgy is mondhatnánk hogy megrágta a kutya még nyár elején ösze törtem és csak most fizettet a geciláda biztosító de remélem idén még bele fog férni egy mátra
elkőtt a pumpesz,holnap vinnék a légszűrőházat.gondolkozom a láncodon és a gyüjtődön,de csak gondolkozom. az gondolom/remélem tudod mi, az hogy még nem vettem meg tőled.
Kapucnyinak szólj, hozzunk össze három b-ét
remélem mire kész lesz a motor még lesz egy kis jó idő bevene a belem egy kis sült pisztrángot fent a hegyen