Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen más lesz a karakterisztikája a motornak (Z). A gyári 2 dob alul (3000-ig) iszonyat erős, városban a legjobb, gáz nélkül lazán elindulsz vele. A hekkelt toblerone a gyári leömlővel mindenütt jó, felül rádob egy picit a gyárira. A 4:1-be rendszer 3000-ig agyhalott (kisebb vele az alapjárat is) 5000-nél már jó, 6500-nál megvadul és onnan iszonyat jól megy vele a motor.
Van még első Michl. pilot sport az is nagyon keveset ment (csak utcán) 120-as méretben. Hívj fel és megbeszéljük az árát.
Van most 180/55/17 Metz roadtec Z6 ugyan olyan, mint amit árultam, csak egy picit több km-rel (2000) 95%-osan 8000Ft, a 3.-ik az egy picit nehezen megy fel a 17-es kerékre, mert 16,5-es méret, a 4.-ik Dunlop sportmax GP 200/55/17 2db. is van belőle. 4mm középen 7000Ft/db.
Én meg a 2.!
Na máma is ki az első?
Mi egy hete vasárnap voltunk tíz motorral(Lillafüred-Felsőtárkány és vissza).Nincs még meg végig az új aszfalt,de a 3/4-én már igen.Jó nagyon,tényleg bele lehet szédülni,de azért néhány átfolyás a kanyar közepén előfordul,úgyhogy észnél kell lenni.
Nem bányába,a TVK-n nyomom.
Ha bányában dolgozól akkor tök mindegy
ja,most viszont éjszakás vagyok...
jó neked, van aki hétf,ked,szer,csüt,pén, nem dolgozik, ilyen az élet.
nem lehet nyomni csak akkor meg kell győződni hogy az a szakasz amit megakarsz hódítani tiszta-e? a mátraházi szerpentinen is mikor kezdik a bulit előbb lassan végigmennek és feltérképezik az utat. vannak olyan profik hogy már fejből nyomják hogy hol van/volt vízátfolyás úthiba, és már mentem csak utánuk és figyeltem hogy a vízátfolyásokon mindig felállított motorral mentek át, de egy kanyar múlva már lapon fordultak.
Már én is hallottam,hogy az egri szakasz nagyon zsír,rég voltam arra.Jövőhéten lehet megkóstolom,kedd,szerda csüt nem dógozok!
Hát nem tudom, ha nálam jár a motor alapon én nem hallom a telefont Inkább csak akkor indítsd, ha azt hallod a telefonomból, hogy "újratervezés"
Ha a csigatemponal egy kicsit is gyorsabban mesz motorral, az mar eletveszelyes. Ez sajnos ilyen jatek.
sokan akartak ott a hegy királyai lenni, nekem jó pár cimborám esett ott el a kavics felhordásokon és a vízátfolyások által felhordott apró kavicsokon.hiába a sok figyelmeztetés még mindig sokan nyomják életveszélyben ott.
B B B
Járó motorral, telóval a fülemen állok a ház előtt.
Huh, az nem piskota. Egyszer autoval mentem rajta vegig turatempoban es kajakra elszedultem a vegere. Hany kanyar? Van vagy 500....
Hali Jimy 10 körül ott vok. A telefon a füleden
Kapucnyinak szólj, hozzunk össze három b-ét
holnap még jó idő lesz, én megyek igaz a vfr-rel,azt mondják felújították a miskolc-eger közötti hegyi szerpentint és sokan nyomják ott motorral és autóval, koszlott zsigával meg miegymás verdákkal.a pisztrángozás az a döfi.
féreg egy banda úgy kell velük beszélni mint a kutyával hogy intézenek valamit
remélem mire kész lesz a motor még lesz egy kis jó idő bevene a belem egy kis sült pisztrángot fent a hegyen
a biztosítóval sok ember küszködik, remélem találkozunk fent a mátrában.
úgy is mondhatnánk hogy megrágta a kutya még nyár elején ösze törtem és csak most fizettet a geciláda biztosító de remélem idén még bele fog férni egy mátra
elkőtt a pumpesz,holnap vinnék a légszűrőházat.gondolkozom a láncodon és a gyüjtődön,de csak gondolkozom. az gondolom/remélem tudod mi, az hogy még nem vettem meg tőled.
összetörted vagy így vetted 9-est?